15 eylulde 95 olucam

Tabiki paylasayim canim.sabah sekersiz ince dilim limonlu bolca cay.aksamdan midem doluydu.oglende 2 yumurta ile yapilmis yagsiz omlet.1 bardak ayran.az evvel aksam yemegini yedim.2 yumurta.yagsiz kiyma.bi ince dilim sogan.bol baharat az tuz ile yapilmis omlet.yulaf kepegi krebi ve 3 ince dilim light kasar.1 yemek kaşığı light labne.tatlandiricili limonlu cay.iyi doydum.yatana kafar 1.5 lt suyumu bitircem ve mutlaka sutlu kahvemi icicem 2 saat sora.akasam yuruyusumu de yapcam sabah bantta 1 saat yurudum.superim yaaa umarim motivasyonum boyle devameder

Resim yuklemeye calistim ama oldumu ki acep.az evvel yediklerim

Eklentiler

• 20150817_175902.jpg
    150,2 KB · Görüntüleme: 57
Selam gunluk.evet dukanda ilk gunu bitirdim sukur.dolapta meyvelerle gozgoze geldik ama ben yuzcevirdim onlardan.mutluyum.aynenn devam yarin -1i gorcem bucok iyi.gitsin odemler.toksinler..heheyyy

Bu arada bu sabahki kilomu yazayimki yarin resimli ispatli bildircem kilomu:) evet tam tamina 108 kg geldim.kusuratsiz :)

Valla bi arastirip ona gore dukan ataga aykiri degilse yarin itibariyle ackarna çörekotu yemege baslicam.hem zayiflamak hem de gebe kalamak icin .ins iyi olur.fikri olan dukancilar varmi acaba atakta corekotu yenirmi sadece 1 caykasigi yaaaa.hani baharat olarak kitabi okuyan birileri cevap yazarsa sevinirim

Agbi tek care zayiflamak.bugun bakirkoyde yurudum biraz caddede arkadas uzun .bakimli.ciplak bacaklara bakmaktan yuruyemedim vala dusecektimakillra.nevrim dondu .erkeklere allah yardimetsin.ben gibilere de akill.niye ben onlarin yanin da sisko bi ezikk oluyorum ya.bitecek bu sıkıntılar yolu yok baska.imren imren nereye kadar.ozguvenimi geri istiyorum kocamin basini donduren eski ben olucam.bitmistir.

Bak canim saclarim uzadi.gurlesti.kaslarim duzeldi.e yuzum guzel.boyum gayet uzun.bi 20 kilo gittimiydi yakarim valla.sabir sabir sabir.yemezsen olmeyeceksin unutma.zaten dunyayi yedin yeter.cipcitir olucam. Zaten haftaya yuzmeye de basliyorum.haftada iki gun.diger ginler de sporuma devam var ya muhtesem olucak hersey cokguzel olsun ins.rabbim once saglik.agiztadi versin sonra da bunlari umutluyum....

Canım merhaba..
Bi kaç gündür takipteyim..Öncelikle azminden ,kararından,öz eleştirilerinden ve hedefinden dolayı kutluyorum seni.Başaracağınıda biliyorum aynen senin de bildiğin gibi.Şimdiye kadar yedikte ne oldu.Anneannemin bi sözü tam buraya uyuyor ama yazmıyım :)) Bende 15 gün önce başladım 113+ olarak 11 günde 7 kilo verdim 106 oldum.Ama 4 gündür aynıyım ..Yinede pes etmiyorum biliyorum gidecek geriside.Daha önce karatayla ve bisikletle 2 ayda 25 kilo verdim fakat yanlış ve kontrolsüz vitamin ilaçları kullandım sporu bırakıp yemeğede yüklenince biir kısmını geri aldım.Bu defa kararlıyım ama olcak başaracağım hepimiz başaracağız inşallah..Hatta bi ara ameliyat düşündüm ama açıkcası kendime değilde çocuklarıma kıyamadım.riskli olduğu için korkuyorum.Buna göze alamayacak kadar çok sorumluluklarım olduğunu düşündüm.Bende boğazımı kısmaya karar verdim anlayacağın.Bu arada boyum 1.73 yaşım 31 Dahada geç ollmadan bu yüklerden kurtulmak lazım..Bu yaşları yaşayamadıktan sonra ne anladım ben bu hayattan.Keşke gençken düşünseymişimde almasaymışım bu kadar kiloyu .Zararın neresinden dönsek iyidir diyorum ...

Evet canim cok haklisin 10 yil once bu karari almis olmak ve ozguvensiz yillar gecirmemis olmak isterdim ama gecti ne yazikki.en azindan onumuzdeki 10 yili boyle gecormeyelim.tabi allah izin verirse.gobegimi nasil ortecegimi dusunmekten daha baska seyler dusunmek istiyorum.dedigim gibi coluk cocugun maskarasi olmaktan kurtulup herkese oyle bir cevap verecegimki...allahim nolur nasipet zayiflamayi bana ve arkadaslarima.kiminlr gorussem ilk ve tek konu kilo.zayiflamak oluyor.bana verilen binbir turlu akil.metod.keyfimi.isimi.kalbimi.beynimin icindekini .goruslerimi merakeden yok.farkli seylerden bahsedecek olsam dikkate bile alinmiyorum.srnin ilk isin zayiflamak olsun deniliyor.ya bu kısır donguden cidden sıkıldım. Dur deme .toparlanma zamanidir ins hepimize basarilat.badaricaz canim.sevgiler

Keske sevinip tekrar tartilmasaydim.malesef giden -600gr mmis tarti 107.4 gosteriyor simdi.neyse kahbaltim hazir foto yolluyom

Umarim bugun daha fazla eksileri gorurum daha cok su icip.yuruycem arti bugun o once filim limon ve sogani da kullanmiycam yarin -1kg gormek dilegiyle

Eklentiler

• 20150818_082233.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 57
Az evvel light ton baligi yedim.su 3 bardak ictim daha.bakalim enerjim aza gibi ama motivasyonum iyi sorun yok yani smdi peynirle cay icicem

Canım süper gidiyorsun. kaşar peyniri yemişsin heralde beyaz peyniri tercih etmeye çalış daha iyi olur.. süpersin böyle devam et.. tartıdan korkma

Canem geldim sevalcim.yogundum p yuzden giremedim sayfaya.oncelikle bugun dukani bitirdim. 2 gun atagin sonunda da 106.4 e dustum.giden-1600gr.devam edersem iyiolur.bakicaz ama spora devam.birazfan yuruyuse cikicam.grsrz

Evett yuruyusum kisaoldu ama olsun yarin telafiederim.dikkatli yedim bugun de.darisi yarinlarimin basina:)zayiflama konusunda bisey daha kamciladi bugun beni.komple agdaya gittim agbi oldum de dirildim. O ust bacaklar oldurdu beni. Nolacak yumusak ve sarkan etler,yagtulumu resmen.agdayi surmek dert.cekmek ayri dert.acisi apayri.kuaforum aldikca ben yeminedip durdum.zayifliycam ve sıkılaşıcam.sarkmiycam.offf ne cile arkadas.kendime ettigim zulmu kimse etmedi bana.

Veeee yuzmeye yazildim.yarin aksam basliyorum ins.haftada iki gun 1 er saat .e yuruyuslere.egzersizlere devam tabi.bakalim umarim kilo verdikce sıkılaşmama da yardimci olur yuzme.bugun vücuduma. Yağlarla masaj da yaptim.guzel bi gundu ya.hep saglikli guzel gunlerimiz olsun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…