Canım merhaba..
Bi kaç gündür takipteyim..Öncelikle azminden ,kararından,öz eleştirilerinden ve hedefinden dolayı kutluyorum seni.Başaracağınıda biliyorum aynen senin de bildiğin gibi.Şimdiye kadar yedikte ne oldu.Anneannemin bi sözü tam buraya uyuyor ama yazmıyım :)) Bende 15 gün önce başladım 113+ olarak 11 günde 7 kilo verdim 106 oldum.Ama 4 gündür aynıyım ..Yinede pes etmiyorum biliyorum gidecek geriside.Daha önce karatayla ve bisikletle 2 ayda 25 kilo verdim fakat yanlış ve kontrolsüz vitamin ilaçları kullandım sporu bırakıp yemeğede yüklenince biir kısmını geri aldım.Bu defa kararlıyım ama olcak başaracağım hepimiz başaracağız inşallah..Hatta bi ara ameliyat düşündüm ama açıkcası kendime değilde çocuklarıma kıyamadım.riskli olduğu için korkuyorum.Buna göze alamayacak kadar çok sorumluluklarım olduğunu düşündüm.Bende boğazımı kısmaya karar verdim anlayacağın.Bu arada boyum 1.73 yaşım 31 Dahada geç ollmadan bu yüklerden kurtulmak lazım..Bu yaşları yaşayamadıktan sonra ne anladım ben bu hayattan.Keşke gençken düşünseymişimde almasaymışım bu kadar kiloyu .Zararın neresinden dönsek iyidir diyorum ...