15 eylulde 95 olucam

Selammmmm:)sabah 2 d.ekmekle tost(kucuk)5 sekerle bolca cay.tatlandiricimi bulamadim da ondan.iyiyim birazfan sporumu yapcam

Selammmmm:)sabah 2 d.ekmekle tost(kucuk)5 sekerle bolca cay.tatlandiricimi bulamadim da ondan.iyiyim birazfan sporumu yapcam

5 şeker mi :KK57: canım bence sen tatlandırıcını hemen bul ya da yenisini al çok şekerli içiyorsun :KK43:

sen dukanı bıraktın galibao_O

Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.

Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım. (Aynı zamanda günlüğünüzde paylaşımlarınıza da devam edebilirsiniz.)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/

Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum :KK19:

Super ya bu muhtesem oldu cidden ben de varim nolur pesetmeyelim az da versek veremesek bazen alsak da sabirla devamedelim

Suan tok karna 106.4 .devam devam yarin 1 saat yuzucem.soraki gun yuruyus.oyle iste.inaniyorum cok guzellesicem .ah bi o gunler helse baska ne isterimki.bu arada moralimi dusurecek herseyi hormezden gelicem yoksa yapamam.hicbiseyi takmiycam.kendime takcam kafayi.sabredersem olacak....yolu yok..

Ekimde ise basliycam.1 ayin sonunda basligimdaki gibi 15 gun gecikmeli de olsa 95 olurmuyum aceba.akupunktura da basliycam Bu hafta .ekimde de yusmeyi 4 gune cikaricaam ve gitsin kaloriler gelsin sekillenen vucut.yeni yilda yepyeni bifizige kavusucam ins.herkes catlayacak.gelsin yirtik kotlar.etnik salvarlar.dekolte tisortler.makyaj.topuklularrrr.iyice uzayan saclarimla esimin basini dondurucem.ya ne varki dayanamayacak dimi ama sonunda kavusacagim mutluluklari dusununce...dalga alay konusu olmaktan kurtulucam.ozguvenim zirvede.esimin gozunden bile sakinacagi hatun olmak....offff.eylul.ekim.kasim.aralik i bi atlatsam .suan 106 yim.1 ekimde 95 dussem.1 kasimda 89.1 aralikta 82.1 ocakta da75 olamazmiyim yani.olucak yaaaa.olmali.olacakkk.dedigim gibi sora dusunurum daha ne kadar verebilecegimi...

Ekimde ise basliycam.1 ayin sonunda basligimdaki gibi 15 gun gecikmeli de olsa 95 olurmuyum aceba.akupunktura da basliycam Bu hafta .ekimde de yusmeyi 4 gune cikaricaam ve gitsin kaloriler gelsin sekillenen vucut.yeni yilda yepyeni bifizige kavusucam ins.herkes catlayacak.gelsin yirtik kotlar.etnik salvarlar.dekolte tisortler.makyaj.topuklularrrr.iyice uzayan saclarimla esimin basini dondurucem.ya ne varki dayanamayacak dimi ama sonunda kavusacagim mutluluklari dusununce...dalga alay konusu olmaktan kurtulucam.ozguvenim zirvede.esimin gozunden bile sakinacagi hatun olmak....offff.eylul.ekim.kasim.aralik i bi atlatsam .suan 106 yim.1 ekimde 95 dussem.1 kasimda 89.1 aralikta 82.1 ocakta da75 olamazmiyim yani.olucak yaaaa.olmali.olacakkk.dedigim gibi sora dusunurum daha ne kadar verebilecegimi...
sen hedefini belirlemişsin kesin bir şekilde planını yapmış eyleme dönüştürmüşsün
sonuç MUTLAKA OLACAK darısı başımıza:))

ekim2009 ekim2009 canim oyle degilmi yaa umarim hepimiz burada cokguzel kilolar verdigimizi görürüz takipteyim canm
197733_10150991405462528_1651390821_n.jpg

Canim gunlugun yok mu seninbi bakayim istedim ama yok tanitsana kendini
miladımız 2015 sayfasındayım kendi günlüğüm yok
35 yaşında 166 boyunda evli 14 yaşında bir sırık gibi oğul anasıyım:)
doğuştan kilolu lardanım son 4-5 senedir 90 lı kilolarda geziniyordum geçen sene troid bezimi aldılar birden 111 e fırladım
ocak ayında ya şişip çatlayıp ölecem yada zayıflıycam dedim normal sağlıklı insanlara göre çok yavaş kilo versem de sorun değil bu kadar kiloyu 1 senede almadım ki hepsinden 1 sene de kurtulayım :) 8 ayda çerez tabağı yada kaseyle miktarı belirleyip yedim acıkmayı bekledim anca 14 kilo verdim şimdi 97 yim
ilk defa cidden kendim için ideal beden de olmayı istiyorum önce 80 li kilolarda olsam yeter diyordum şimdi 71 olmayı istiyorum o zaman bakarım hala fazlalık varsa 60 lı rakamlara göz dikerim :)

YAPABİLECEĞİNE İNAN
eğer gerçekten bir şeyin yapılabileceğine inanırsan
ve gerçekten inanırsan
zihnin yapabilmesi için yollar keşfeder
David Schwartz

YAPABİLECEĞİNE İNAN
eğer gerçekten bir şeyin yapılabileceğine inanırsan
ve gerçekten inanırsan
zihnin yapabilmesi için yollar keşfeder
David Schwartz
Cok tebrikler super kilo vermissin.devamini sana darisini bana dilerim:)cok dogru once inanmali.hayaletmeliyiz

X