Selammmmm:)sabah 2 d.ekmekle tost(kucuk)5 sekerle bolca cay.tatlandiricimi bulamadim da ondan.iyiyim birazfan sporumu yapcam
Olsem bu kilomla tabutumu tasoyan olmaz.bu kiloyla yasamak kadar olmek de zorrt
sen hedefini belirlemişsin kesin bir şekilde planını yapmış eyleme dönüştürmüşsünEkimde ise basliycam.1 ayin sonunda basligimdaki gibi 15 gun gecikmeli de olsa 95 olurmuyum aceba.akupunktura da basliycam Bu hafta .ekimde de yusmeyi 4 gune cikaricaam ve gitsin kaloriler gelsin sekillenen vucut.yeni yilda yepyeni bifizige kavusucam ins.herkes catlayacak.gelsin yirtik kotlar.etnik salvarlar.dekolte tisortler.makyaj.topuklularrrr.iyice uzayan saclarimla esimin basini dondurucem.ya ne varki dayanamayacak dimi ama sonunda kavusacagim mutluluklari dusununce...dalga alay konusu olmaktan kurtulucam.ozguvenim zirvede.esimin gozunden bile sakinacagi hatun olmak....offff.eylul.ekim.kasim.aralik i bi atlatsam .suan 106 yim.1 ekimde 95 dussem.1 kasimda 89.1 aralikta 82.1 ocakta da75 olamazmiyim yani.olucak yaaaa.olmali.olacakkk.dedigim gibi sora dusunurum daha ne kadar verebilecegimi...
ekim2009 canim oyle degilmi yaa umarim hepimiz burada cokguzel kilolar verdigimizi görürüz takipteyim canm
Canim gunlugun yok mu seninbi bakayim istedim ama yok tanitsana kendinisen hedefini belirlemişsin kesin bir şekilde planını yapmış eyleme dönüştürmüşsün
sonuç MUTLAKA OLACAK darısı başımıza:))
miladımız 2015 sayfasındayım kendi günlüğüm yokCanim gunlugun yok mu seninbi bakayim istedim ama yok tanitsana kendini
Cok tebrikler super kilo vermissin.devamini sana darisini bana dilerim:)cok dogru once inanmali.hayaletmeliyizYAPABİLECEĞİNE İNAN
eğer gerçekten bir şeyin yapılabileceğine inanırsan
ve gerçekten inanırsan
zihnin yapabilmesi için yollar keşfeder
David Schwartz