- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim cok haklisin 10 yil once bu karari almis olmak ve ozguvensiz yillar gecirmemis olmak isterdim ama gecti ne yazikki.en azindan onumuzdeki 10 yili boyle gecormeyelim.tabi allah izin verirse.gobegimi nasil ortecegimi dusunmekten daha baska seyler dusunmek istiyorum.dedigim gibi coluk cocugun maskarasi olmaktan kurtulup herkese oyle bir cevap verecegimki...allahim nolur nasipet zayiflamayi bana ve arkadaslarima.kiminlr gorussem ilk ve tek konu kilo.zayiflamak oluyor.bana verilen binbir turlu akil.metod.keyfimi.isimi.kalbimi.beynimin icindekini .goruslerimi merakeden yok.farkli seylerden bahsedecek olsam dikkate bile alinmiyorum.srnin ilk isin zayiflamak olsun deniliyor.ya bu kısır donguden cidden sıkıldım. Dur deme .toparlanma zamanidir ins hepimize basarilat.badaricaz canim.sevgilerCanım merhaba..
Bi kaç gündür takipteyim..Öncelikle azminden ,kararından,öz eleştirilerinden ve hedefinden dolayı kutluyorum seni.Başaracağınıda biliyorum aynen senin de bildiğin gibi.Şimdiye kadar yedikte ne oldu.Anneannemin bi sözü tam buraya uyuyor ama yazmıyım :)) Bende 15 gün önce başladım 113+ olarak 11 günde 7 kilo verdim 106 oldum.Ama 4 gündür aynıyım ..Yinede pes etmiyorum biliyorum gidecek geriside.Daha önce karatayla ve bisikletle 2 ayda 25 kilo verdim fakat yanlış ve kontrolsüz vitamin ilaçları kullandım sporu bırakıp yemeğede yüklenince biir kısmını geri aldım.Bu defa kararlıyım ama olcak başaracağım hepimiz başaracağız inşallah..Hatta bi ara ameliyat düşündüm ama açıkcası kendime değilde çocuklarıma kıyamadım.riskli olduğu için korkuyorum.Buna göze alamayacak kadar çok sorumluluklarım olduğunu düşündüm.Bende boğazımı kısmaya karar verdim anlayacağın.Bu arada boyum 1.73 yaşım 31 Dahada geç ollmadan bu yüklerden kurtulmak lazım..Bu yaşları yaşayamadıktan sonra ne anladım ben bu hayattan.Keşke gençken düşünseymişimde almasaymışım bu kadar kiloyu .Zararın neresinden dönsek iyidir diyorum ...