15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

anjelic benimde göründüğünde 4 hafta 5 günlüktü yani seninde yeni yeni oluşuyordur merak etme kendini üzme sonra bebişinde üzülecek ama.

sorma ofertacım yaaa tedavi boyunca hiç yapmadığım stresi 2 günde yaptım, yanlış yapıyorum biliyorum ama söz geçiremiyorum kendime, inşallah herşey yolunda gider, acaba çoğul olma durumunda o değerle görünmez mi diye de düşünüyorum, yarın belli olacak artık kan değerlerinden hakkımda hayırlısı:Saruboceq:

neyse canım ben kaçıyorum, sabah 6da kalkıyorum maalesef, yarın görüşürz, seni ve kuzunu öpüyorum.

witch kıııs cadı hadi sen de yat bakiim, muuuck :)

canım benim değerlerim iyiydi hatta tek kese görünce şaşırdık bence senin kese de yarın görünecek nazlı demekki bu bebiş kızmı acaba.sen kendini hiç üzme rabbim sağlıkla kavuşturacak inşallah bebeklerimize bizi.

inşallahhhhh çifter çifter görünürler canım. nazlı çıktı senin bebiş desene

bende merak ediyorum anjeliği.şimdi yine çok telaşlandım az önce doga87 sordu bana özelden dış gebelik belirtilerini.inşallah öyle birşey yoktur.boşuna telaşlanıyordur.

kızlar merak etmeyin ben bi ara gördüm ve sordum değeri güzelmiş çarşamba tekrar gitcekmiş
bu arada kızlar korkmayın dış gebelik şüphem yok sadece nasıl olduğunu merak ettim biliyorum ki bebeğim olması gereken yerde beni üzmez hiç onu nasıl heyecanla beklediğimizi biliyor

canım ya korkudan inme indirecektin banaklava: seninde anjeliğinde iyi olmasına çok sevindim.kendinize ve bebişlerinize iyi bakınŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…