- Konu Sahibi firstNimbus
-
- #1.221
ehhh temmuz gibide yeni listemiz olur artık tedaviye başlıyacaklar listesi diye.... inşallah yeni listede kocaman bir hamile yazısı olur karşımızda...
sen döndün sahi değil mi yaşadığın yere.şimdi ne yapıyorsun yine arkadaşlarındamısın canım?
iiiiinnnnnşşaaaalllllllllllllaaaaaaaahhhhhh canım.bende sizi bol bol tebrik ederim sizden dua ederim ne güzellll olurrrr.
evet canım malesef üçgündür çalışıyorum canım çıktı valla tatil sonrası çok zor oluyo birsürü hasta... zaten çokzor urfada çalışması bide yalnız olunca... arkadaşlarda kalıyorum yerleştim valla iyice buraya dogruca buraya geldim yine bavulumla ayy dünya tatlısıda bi bebişleri var on aylık beni iyice gaza getiriyo....
pardon sizden dua isterim olacaktı.tabi alışkanlık oldu dua ederim olayı-tatlicadiarzu-
aynı zamana denk gelmez büyük ihtimal sende agustosda başlasan bile benimki kısa protokol olacakya önce belli olur sonucu.. (ayy yazarken bile heyecanlanıyom sonuç falann:1shok::1shok::1shok:
anlaşıldı o zaman senin bu acelen tabii iyice öğrendin bebek bakımını hazır pratik yerindeyken bende çıkarayım birtane aradan diyosun sen
tamam işte bende onu diyorum ben başladığımda sen hamiş olacaksın ya.hamişlerinde duası kabul olurmuş ya.sen bize dua edeceksinki bizde arkandan gelelim.gerrçi hana 35 milyonla hepimizi solayacak gibime geliyor delikafadulden delikafadulden ondanda isteriz artık duaları....
evet bencede ses soluk yok baksana başladılarmı dersin onlar tedaviye:roflol::roflol::roflol::roflol:
benimde kardeşimin eşi 31 martta doğum yaptı canım benim öyle tatlı ki.pazara mevlidini yapacağız.ama onlar bizden biraz uzakta başka ilçede oturuyorlar her zaman göremiyorum koca yanağı.
işyerinde durumun nasıl oldu canım gitmeden önce biraz kafaya takıyordun.inşallah moralini bozacak şeyler söylememişlerdir.
bikaç kişi sordu onlar net bilmiyolar ayrıntısını testleri falan hallettik agustosta gidecez dedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 2.tedavimide bilmiyolardı kist varmış devam etmicez demiştimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bunu 2.sanıyolardı bu evlerinde kaldıgımda dalga geçiyom sanmış farketmedim karnımı tutarak girmişim adet sancısı vardı... bikaçıda hiçbişey demedi.. yaa bide mutlu görünce teselli edecek bi durum göremiyolar allahtan..
canım benim kocişte beni çay demlemeye çağırıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben kaçıyorum.iyi geceler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?