- Konu Sahibi firstNimbus
-
- #1.201
olsun canım bir tane bir tanedir :ecrin_bebek: belki o tutunacak di mi :icecream:
neyseciğime ben de bi soruyum bu konuyu dr.uma bakalım ne diycek..bu arada ben de yumurta az ama maşallah fsh 6 çıkıyor...ben de anlamdım bişey...3 yıl önce bile 6,7 di...şimdi düşmüş bu fsh...
lansor nere gittin kısss düştün mü yoksam...
witch canım benim de işlerim var biraz eşim yeni geldi onunla ilgileneyim
lansor nere gittin kısss düştün mü yoksam...
witch canım benim de işlerim var biraz eşim yeni geldi onunla ilgileneyim
tamam sen ilgilen hadi bakalım duydun tabi 35 olmuşşş ilgilenirsinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım zaten öyle yumurtası çok olanlarda fsh 3- 4 civarında oluyo yükseldikçe yumurta rezervi azalıyor benimde 6 küsür çıkıyo genelde... sen doktorunla niye konuşmadın daha ben koşa koşa gittimçok neşeliydim ama birden doktoru görünce aglıcaktım nerdeyse...
ama öyle kötü kistler değilmişki bunlar öyle dediydiler bana kandırıyor mu bunlar beni yavff:uhm: benim zaten pko olmamama ve çok düşük doz ilaç verilmesine rağmen 24 tane yumurtam oluşmuştu.çok saçma bu benim 2 tüp bebek merkezi ikiside tedaviden sonra kist kalmışmı diye kontrol etti ilkinde kalmıştı dog.kontrol ilacı verdi buda baktı kalsaydı hemen vercektim dedi yok ama yumurta sayın biraz artabilir belki tedaviden önce kullan dedi
lansor canım emin misin yaaa bu kadar kist hiç duymamıştım...ben de bir tane oluştu hemen o ay iptal olmuştu tedavi ..bir yumurta fazla büyümüştü...:uhm:
yani bu fsh yüksek mi diyorsun kısss...daha ne fsh değerleri var ben buna şükrediyorum vallaaa...benim bildiğim 10 dan yüksek olursa tehlike olmaya başlıyormuş 20 den sonrası ise menapoz başlangıcıymış...bizim fsh lar bence normal yani...
tabiki normal degerlerde ama 3-4 gibi olsa daha iyi olurdu işte ozaman yumoşlarımız fazla olurdu birazdaha tumurta sayımızda normal ama bizden daha iyi olanlar var sonuçta nasip bizimde böyleymiş neyse nasibimizde olduktan sonra birtane taransferle bile tutar...yerimsenibenyerimseniben
ama öyle kötü kistler değilmişki bunlar öyle dediydiler bana kandırıyor mu bunlar beni yavff:uhm: benim zaten pko olmamama ve çok düşük doz ilaç verilmesine rağmen 24 tane yumurtam oluşmuştu.
bu folükül kistleri tedavi sonlandıran türden kistler değilmiş internetten araştırmıştım.zararsız eski yumurtalarmış bunlar.ben tedavi olurkende birkaç kişide kist çıkmıştı hemen tedaviyi kesmişlerdi.benimkiler onlardan değil sanırım.:uhm:
işte bende onu diyorum hep.bende yumoşlar çok fsh güzel transfer 5. gün transferi.ne oldu sonuçta.ben hala olduğum yerde sayıyorum.nasipte yoksa henüz ne yapsan boş yani.senağlama
yok canım ozaman kist deyince bende araştırmıştım ama kendiliğinden kaybolan normal kistler ama bazen çok fazla büyüyüp tedaviyi etkiliyomuş diye biliyorum... neyse en iyisi hiç olmaması dogum kontrol ilacı biçok kişi kullanıyo zararıda yok biçok doktor tedaviden önce kullandırıyo kullanıyım gitsin şeyi duymuştum zaten ilaç kullanıp hamile olmak için bırakanlar daha kolay hamile kalıyomuşşş bi etkisi var demekki...
şöyle bir durum var malesef witchciğim,ben bu kahrolası sigarayı bırakamıyorum şimdilik(temmuzun 19 unda mecburen bırakacazya uzatabildiğim kadar uzatıyorum) ve sigarayla birlikte kesinlikle kullanılmamalı d.kontrol ilçları.bende soğan kürünü deneyeyim diyorum o yüzden.
canım banada mükemmel embiryolar dediler üçündede ben kendim gördüm çok güzel bölünmüşlerdi.. onlarda bişey bulamıyo aklına gelebilecek bütün testleri yaptırdm 1 milyar verdim histeroskopi yaptırdm genetik test yaptırdm hiçbişey çıkmıyo... nasip işteee
hadi yaa yeni duydum eee sigara içenler dogum kontrol ilacı kullanıyolar çok tanıdıgım var ... ama sigarayı bırak artık çok kolay bak gerçekten düşün ben okadar sıkıntının içinde bıraktım annemin vefatından sonra acayip fazla içmeye başladım kocamda yoktu ama yinede zorla bıraktım bebişler için hemde annem kanserden öldüğü için...
yaa beni lafa tutmayın kocam çayyyy istiyooooo " dur bi sn dur bi sn" diyorum sürekli adama
birazdab beni böyle kaydirigubbakcemile mutfağa götürecek
sen döndün sahi değil mi yaşadığın yere.şimdi ne yapıyorsun yine arkadaşlarındamısın canım?ohh hana gitti kocasıyla karşılıklı çay içiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?