15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

ve de gayet iyiyim bu aralar bol bol çalışıyorum valaaa...kendimi işe verdim..bir de sigarayı bırakmaya çalışıyorum o zor oluyo işte biraz...
siz bu topiği bırakmamışsınız sevindim vallaaa

lansor sağol canım yaaa...nasıl gidiyor anlatın bakalım çok bakamadım yazılanlara
ama neşeniz yerinde anladığım kadarıyla maşallah :nazar:

ve de gayet iyiyim bu aralar bol bol çalışıyorum valaaa...kendimi işe verdim..bir de sigarayı bırakmaya çalışıyorum o zor oluyo işte biraz...
siz bu topiği bırakmamışsınız sevindim vallaaa

eee sizi bulsam bulsam burada bulurum diye aktif tutmaya çalıştım.yine hepimiz aynı zamanda tedaviye başlayıp bu sefer hepimiz hamile kalsak yaaaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yok canım normal kayıt olurken yazmıştım başka biyerde yazmadm hiç...

onlar günlük konuşmalarımızın olduğu mailler değil mi canım.onlardan hergün banada geliyor hangi konuda yazışıyorsak o konular direkt emaile atılıyor sistem tarafından.yoksa kişisel mesajlar mı geliyor?????

onlar günlük konuşmalarımızın olduğu mailler değil mi canım.onlardan hergün banada geliyor hangi konuda yazışıyorsak o konular direkt emaile atılıyor sistem tarafından.yoksa kişisel mesajlar mı geliyor?????

yok canım mesela nihal diye birisi gelmiş tanıdık sandm kabul ettim sorular soruyo adın nerelisin evlimisin işin falan diye tanışmamışız demekki ben kk dan dedi ama..

hana canım sen ne yaptın kesin tarih bellimi ne zaman hayırlısıyla...

canım ben daha dr uma bile gidemedim :sm_confused: ama belki biliyorsun bizde sperm sayısı en son testte normal çıktı o nedenle belki normal yolla da olur umudundayım...dr uma sorup bekleme sürecinde de yumurta takibi mi yaptırsam diyorum...çatlatma iğnesi falan yapıyorlar ya...ya da şılama belki...ama sadece bu bekleme süresinde yani en fazla 3 ay sonra olmazsa yeniden deniycez ...

Back