- Konu Sahibi firstNimbus
- #1.141
arkadaslar evet hamileyim allah isteyen herkese versin insallah kucagimizada almayi nasip eder allahim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar evet hamileyim allah isteyen herkese versin insallah kucagimizada almayi nasip eder allahim
beni biliyosun işte canım eşimin gelmesi için gün sayıyorum o gelincede tedavi için gün sayıcam.. dogru sen ameliyattan sonra erken başlamışsın biraz.... doktorla konuştuk bizde 2 ay kendinizi toplayın dedi daha çok psikolojikmiş fiziksel çok farketmiyor.. bide kısmet işi zaten ben 2. de 3 ay ara verdim olmadı 3.de bir sene araverdim yine olmadı daha çok yaptırıcam gibi hızımı kesmeden devam ediyim bariii delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden şimdikinde kısa protokol yapıcam dedi hemen olucak beklemicezde bakalım... hayırlısı olsun yaa
iyiyim canım.çalışıyoruz işte.bende sizi merak ediyordum.nasıl geçiyor günler?bende istiyorum ağustosta olsun ramazan girmeden ama benimde eşim erken vücudun biraz toparlansın diyor. ben dondurulmuşlar için acele etmiştim.ameliyattan sonra ilk adette tedaviye başlamıştık sonuç böyle oldu.o yüzden mecburen eşimi dinleyeceğim.büyük ihtimalle bizimde bayramdan sonraya kalır yeni tedavi.ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun. ama dediğim gibi bana kalsa ben önümüzdeki ay başlarım o başka tabiii.....
beni biliyosun işte canım eşimin gelmesi için gün sayıyorum o gelincede tedavi için gün sayıcam.. dogru sen ameliyattan sonra erken başlamışsın biraz.... doktorla konuştuk bizde 2 ay kendinizi toplayın dedi daha çok psikolojikmiş fiziksel çok farketmiyor.. bide kısmet işi zaten ben 2. de 3 ay ara verdim olmadı 3.de bir sene araverdim yine olmadı daha çok yaptırıcam gibi hızımı kesmeden devam ediyim bariii şimdikinde kısa protokol yapıcam dedi hemen olucak beklemicezde bakalım... hayırlısı olsun yaa
canım yaaaa doğru söylüyorsun valla bu tedavi işi bizde alışkanlık yaptı.yaptırmadan duramıyoruz-tatlicadiarzu- benim dr.um tedaviye başlayabileceğimi söylemişti bende o yüzden korkusuzca atlamıştım tüp bebişe.psikolojimiz bebek olmadığı sürece bozulduğuna göre biz bir ay bile beklemeliyiz bence:içelim:
ya bizde (eşim aslen trabzonlu demiştim ya) yavru hamsi taraftar bebek takımlarını almaya karar verdik eeee bunun içinde bir bebek yapmak şart malum.değil 2-3 sağlığım el verdiği sürece 10-15 kere bile denerim.alacağım o bebek takımlarından çokkkk kararlıyım
inşallah okadar ugraşmayızzz... ilk yaptırmaya karar verdiğimizde hemen olacak sanıyoduk... şimdi o halimize gülüyorum acaba olacakmı bizimde diye düşünüyoruz artıkk...
evet olucak tabi canım hayırlısıyla olucak başka yolu yok
diyooooossuuuuunnnnn.(ığğğğğyyy ne iğrencim yaa) olacak tabiki önce senin sonra bizlerin inşallah tatlımmmmkaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Şeniz
allah neşeni artırsın (bak söylediğin aklıma geldi .. allah ne muradın varsa versin)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yaa hanadan haberin varmı ses yok galiba bayadır....
kızlaaaarrrr merhabaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
lansor witch nasılsınız arkadaşlar :1hug: