15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

canım yaaaa doğru söylüyorsun valla bu tedavi işi bizde alışkanlık yaptı.yaptırmadan duramıyoruz-tatlicadiarzu- benim dr.um tedaviye başlayabileceğimi söylemişti bende o yüzden korkusuzca atlamıştım tüp bebişe.psikolojimiz bebek olmadığı sürece bozulduğuna göre biz bir ay bile beklemeliyiz bence:içelim:

evet yaaa yaptırmayınca kötü hissediyorum bide herşyi ona göre ayarlıyosun hamile kalırsam şöyle hamile kalmazsam böyle 2 senedir tatil yapmıyoruz.. insanın içindende gelmiyo zaten.. eşim diyo önceden neysede artık bebek görmek üzüyo beni diyor öyle deyince bende daha çok üzülüyorum sürekli deneyelim diyorum.. kendimide geçtim onu bi mutlu görsem...

ya bizde (eşim aslen trabzonlu demiştim ya) yavru hamsi taraftar bebek takımlarını almaya karar verdik eeee bunun içinde bir bebek yapmak şart malum.değil 2-3 sağlığım el verdiği sürece 10-15 kere bile denerim.alacağım o bebek takımlarından çokkkk kararlıyım

inşallah okadar ugraşmayızzz... ilk yaptırmaya karar verdiğimizde hemen olacak sanıyoduk... şimdi o halimize gülüyorum acaba olacakmı bizimde diye düşünüyoruz artıkk...

inşallah okadar ugraşmayızzz... ilk yaptırmaya karar verdiğimizde hemen olacak sanıyoduk... şimdi o halimize gülüyorum acaba olacakmı bizimde diye düşünüyoruz artıkk...

yokkkk öyle birşey düşünmüyoruz.olacak biliyoruz.yani sanırım biliyoruz.biliyor muyuz yaaakafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

diyooooossuuuuunnnnn.(ığğğğğyyy ne iğrencim yaa) olacak tabiki önce senin sonra bizlerin inşallah tatlımmmmkaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Şeniz

allah neşeni artırsın (bak söylediğin aklıma geldi .. allah ne muradın varsa versin)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yaa hanadan haberin varmı ses yok galiba bayadır....

allah neşeni artırsın (bak söylediğin aklıma geldi .. allah ne muradın varsa versin)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yaa hanadan haberin varmı ses yok galiba bayadır....

aminnn gulümmmm.allah seninde ne muradın varsa versinnnn.allah tez zamanda kocana kavuştursun.allah bu hayırlı günde tüm dileklerini kabul etsin inşallahhhh.bak yakında stajımı tamamlayayım cami önünede çıkacam-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

hanayı bende merak ediyorum valla.birde onu en son elveda rumeliyi seyredip salya sümük ağlarken bırakmıştım(ayyy ne bölümdü öyle ağlaya ağlaya içim şişmişti) inşallah iyidir.inşallah çabucak döner buralara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…