- Konu Sahibi firstNimbus
-
- #1.121
Lansor.. Maalesef canım.. ıkıncı denememde basarısız ustelık 2 nın altındaymıs.. Bu sefer cok koydu bana arkadaslar.. cok moralım bozuk.cunkı ucuncuyu denemek ıcın gucum kalmadı panık atak ılaclarımı almadan daha fazla devam edemıyorum.Esıme karsı kendımı cok eksık hıssedıyorum.Sorunların hepsı bende.Bırgun boyle dusunecegım boyle hıssedecegım hıc aklıma gelmezdı.Benım yıgenım omurılık felclı ozurlu yanı.Hep esım derkı 'sakın cok ısteme hayırlısını nıste hayırlı ysa olsun' der.Sımdıde oykle tesellı buluyoruz hayırlısı degılmıs dıyoruz napalım..:1no2:
LANSOR senın ıcınde cok zuldum. benımle bırlıkte testı olan ıkı arkadasın pozıtıf cıkmıs cok sevındım hayırlısı.tek sanssız benmısım
14 kişiden sadece 5 kişi pozitif...9 kişi adına üzgünüm, inşaaaaallllaaahh tedaviye gerek kalmadan hayırlısı ile hamile kalırsınız hepiniz arkadaşlarım...
5 kişi için de Allah tamamına erdirir inşallah...14'te 5 pozitf, moralim bozuldu açıkcası...
umutsuzel özele yazdım elimden geldiği kadar ama infertilite bölümünde tüp bebek uzmanıyım diye bir başlık var.o bu konunun daha çok uzmanı istersen aykırıderyayada bir sor canım istenen testleri.
kızlar ben geldim değerim 151.6 allahıma şükürler olsun sonunda başardım
Lansor.. Maalesef canım.. ıkıncı denememde basarısız ustelık 2 nın altındaymıs.. Bu sefer cok koydu bana arkadaslar.. cok moralım bozuk.cunkı ucuncuyu denemek ıcın gucum kalmadı panık atak ılaclarımı almadan daha fazla devam edemıyorum.Esıme karsı kendımı cok eksık hıssedıyorum.Sorunların hepsı bende.Bırgun boyle dusunecegım boyle hıssedecegım hıc aklıma gelmezdı.Benım yıgenım omurılık felclı ozurlu yanı.Hep esım derkı 'sakın cok ısteme hayırlısını nıste hayırlı ysa olsun' der.Sımdıde oykle tesellı buluyoruz hayırlısı degılmıs dıyoruz napalım..:1no2:
LANSOR senın ıcınde cok zuldum. benımle bırlıkte testı olan ıkı arkadasın pozıtıf cıkmıs cok sevındım hayırlısı.tek sanssız benmısım
lansor cnm nasılsın biraz daha iyimisin
canımmmm.çok üzüldüm.ama eşinede sonuna kadar hak veriyorum.demekki bizimde hakkımızda hayırlısı buymuş.inşallah tedaviye hiç gerek kalmadan hamile kalırsın canım.birgün mutlaka olacak unutma bunu.ama tabiki hayırlıysa olsun.:teselli:
ben nisan aynı ve mayıs aynı takip ettim başaranlar % 50 nin altında. burada da her türlü problemden ve her yaş grubundan karişik bir kitle var. 2 ay da başarı ortalaması % 30 falan ise hastanelerin açıkladığı % 60 % 70 ortalama basarı oranları nasıl oluyor? kötükedihüso
LANSOR..canımmmmmm.cok cok sagol.Iyıkı sızlerle bulusmusum yalnız hıssedıyordum kendımı.Bılırsınız ıste etrafınızda hep coluklu cocuklu tanıdıklar.. Ama bız bızı anlıyoruz burda.. Ya bu 14 kısıde 9 kısı durumu benımde canımı baya bır sıktı.Bu arada bırsey paylasayım sen hemsıresın belkı bılırsın.Ilk transferdekı testımde 8 cıkmıstı ne pozıtıf ne negatıf dedıler 5 gun daha ıgnelere devam edıp gel dedıler gıttım 3 olmus dusuk sayılır dedı doktorum.Sımdı dırek 2 nın altında cıkmıs bu nasıl bır ıs neye baglı acaba yanı bu tutma olayı kader mı sadece sence?
maalesef canım kndı kendıne olma sansım yok bekleme surecınde dogum kontrol hapı kullandırıyorlar cunkı kıstlerım olusuverıyor hemen zaten normal yolla hamıle kalamamaın sebebı de bu kıstlerım (endometrıozıs).. ıkı kez amelıyat oldum bu kıstler yuzunden ben.:1no2:
evet canım en iyi birbirimizi bizler anlıyoruz.ilk transferin kimyasal düşükmüş canım bebek oluşmaya çalışmış ama sağlıksız bir embriyo olduğu için düşükle sonuçlanmış malesef.ama bu durum normaldede çok sık yaşanır yanlızca kadınlar bizlwer gibi ısrarla bir gebelik beklemedikleri için farkına varmazlar.bizler günü gününe yakip ettiğimiz için biliyoruz bu durumları.ama şimdiki sonucun sadece ilaçların etkisiyle yükselmiş gibi görünüyor.bencede tutunma olayı sadece allahın taktiri.ol derse oluyor o kadar.ameliyatlar için çok geçmiş olsun.inşallah kistlerin bir daha oluşmazlar tatlım:teselli:
LANSOR.. benım bu bahsettıgım panık ataklı durumum sence bu ılaclar yuzundenmı arttı son bır aydır ve tabı IBS yanı bagırsaklarımdakı durum.Cok kotuyum dayanamayıp ılaca baslamaktan korkuyorum e bu da bılıyorsunkı yumurtaları tembellestırıyor.Hayallah hıc bu kadar caresız hıssetmemıstım kendımısenağlama
lansor canım napıyosun ben fırsat bulamıyorum çalışmaktan.. girdiğimdede pek kimse olmuyor.. ben bir türlü karar veremedim yaaa eylül de ramazan bayramda var ekim dedim eşimde geç olur dedi sanırım agustos olucakbizim deneme ayarlayabilirsek... dayanamıyorum zaten hemen denemek istiyorum yine üzüntüm geçergeçmez böyle oluyorum......
iyiyim canım.çalışıyoruz işte.bende sizi merak ediyordum.nasıl geçiyor günler?bende istiyorum ağustosta olsun ramazan girmeden ama benimde eşim erken vücudun biraz toparlansın diyor. ben dondurulmuşlar için acele etmiştim.ameliyattan sonra ilk adette tedaviye başlamıştık sonuç böyle oldu.o yüzden mecburen eşimi dinleyeceğim.büyük ihtimalle bizimde bayramdan sonraya kalır yeni tedavi.ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun. ama dediğim gibi bana kalsa ben önümüzdeki ay başlarım o başka tabiii.....
canım yaa bu çok yıpratıcı bi süreç eşin haklı biraz dinlen rahatla sonra yeniden dene
iyiyim canım.çalışıyoruz işte.bende sizi merak ediyordum.nasıl geçiyor günler?bende istiyorum ağustosta olsun ramazan girmeden ama benimde eşim erken vücudun biraz toparlansın diyor. ben dondurulmuşlar için acele etmiştim.ameliyattan sonra ilk adette tedaviye başlamıştık sonuç böyle oldu.o yüzden mecburen eşimi dinleyeceğim.büyük ihtimalle bizimde bayramdan sonraya kalır yeni tedavi.ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun. ama dediğim gibi bana kalsa ben önümüzdeki ay başlarım o başka tabiii.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?