15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

14 kişiden sadece 5 kişi pozitif...9 kişi adına üzgünüm, inşaaaaallllaaahh tedaviye gerek kalmadan hayırlısı ile hamile kalırsınız hepiniz arkadaşlarım...
5 kişi için de Allah tamamına erdirir inşallah...14'te 5 pozitf, moralim bozuldu açıkcası...

canımmmm.çok üzüldüm.ama eşinede sonuna kadar hak veriyorum.demekki bizimde hakkımızda hayırlısı buymuş.inşallah tedaviye hiç gerek kalmadan hamile kalırsın canım.birgün mutlaka olacak unutma bunu.ama tabiki hayırlıysa olsun.:teselli:

aslında 13 kişide 5 pozitif 8 negatif canım.bir arkadaşımızdan henüz bir haber alamadık.merkezlerin yazıldığı bir istatistik yapmamışız biz aslında haklısın onlarda yazılabilirdi.

umutsuzel özele yazdım elimden geldiği kadar ama infertilite bölümünde tüp bebek uzmanıyım diye bir başlık var.o bu konunun daha çok uzmanı istersen aykırıderyayada bir sor canım istenen testleri.

tamam canım cok sagol ılgın ıcın .....

[

umutsuzel ben değerin yükselir diye düşünüyordum, hay allah yaaa, kimyasal gebelik mi olmuş şimdi? Çok geçmiş olsun canım, yılmak yok ama di mi?

cok sagol canım uzuldum. tabııı....ama sonuca kendımı alıstırmıstım zaten ben ınsan yınede konduramıyordu ıste....neyse kendıme geldım ....

kızlar ben geldim değerim 151.6 allahıma şükürler olsun sonunda başardım

canım cok sevındım ....rabbımm hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın....

canım uzulme desemde bılıyorum ınsan ıcten bıle kahroluyor, kanağlıyor..ama yapıcak bısyımız yok ıste.....üzülmemek elde degıl...en ıyısı çabuk toparlanmak....ve tekraradan tedavıye kendımızı hazırlamak...canım ınsallh bebıslerımızı bızde kucagımıza alıcaz herseyın hayırlısı artık

lansor cnm nasılsın biraz daha iyimisin

canımmmmm.çok sağolasın.iyiyim diyeyimde iyi olayım.atlatmaya çalışıyoruz işte.şimdi işede başladım.zaman akıp gidecek ve birgün gelecek bende burda hamileeeeeeyyyiiimmm diye bağıracağım inşallah.sen nasılsın canım? bebiş nasıl?

LANSOR..canımmmmmm.cok cok sagol.Iyıkı sızlerle bulusmusum yalnız hıssedıyordum kendımı.Bılırsınız ıste etrafınızda hep coluklu cocuklu tanıdıklar.. Ama bız bızı anlıyoruz burda.. Ya bu 14 kısıde 9 kısı durumu benımde canımı baya bır sıktı.Bu arada bırsey paylasayım sen hemsıresın belkı bılırsın.Ilk transferdekı testımde 8 cıkmıstı ne pozıtıf ne negatıf dedıler 5 gun daha ıgnelere devam edıp gel dedıler gıttım 3 olmus dusuk sayılır dedı doktorum.Sımdı dırek 2 nın altında cıkmıs bu nasıl bır ıs neye baglı acaba yanı bu tutma olayı kader mı sadece sence?

maalesef canım kndı kendıne olma sansım yok bekleme surecınde dogum kontrol hapı kullandırıyorlar cunkı kıstlerım olusuverıyor hemen zaten normal yolla hamıle kalamamaın sebebı de bu kıstlerım (endometrıozıs).. ıkı kez amelıyat oldum bu kıstler yuzunden ben.:1no2:

Arkadaşlar benim de 19 mayıs test günümdü, birinci denemem maalesef negatif oldu. 2 ay sonra ikinci denemeye başlayacağız. Üzgünüm ama eninde sonunda olacak biliyorum. Mücadeleme devam edeceğim.

ben nisan aynı ve mayıs aynı takip ettim başaranlar % 50 nin altında. burada da her türlü problemden ve her yaş grubundan karişik bir kitle var. 2 ay da başarı ortalaması % 30 falan ise hastanelerin açıkladığı % 60 % 70 ortalama basarı oranları nasıl oluyor? kötükedihüso

Çünkü ilk kan değeri onlar için yeterli. Daha sonra düşen değeri dikkate almıyorlar ve bildiğim kadarıyla bu konuda denetimler-i de yok. Benim kendi doktorum en iyi koşullarda bile %45-50 civarı bir başarı oranı söz konusudur, kalanı pazarlama'dır diyor.

evet canım en iyi birbirimizi bizler anlıyoruz.ilk transferin kimyasal düşükmüş canım bebek oluşmaya çalışmış ama sağlıksız bir embriyo olduğu için düşükle sonuçlanmış malesef.ama bu durum normaldede çok sık yaşanır yanlızca kadınlar bizlwer gibi ısrarla bir gebelik beklemedikleri için farkına varmazlar.bizler günü gününe yakip ettiğimiz için biliyoruz bu durumları.ama şimdiki sonucun sadece ilaçların etkisiyle yükselmiş gibi görünüyor.bencede tutunma olayı sadece allahın taktiri.ol derse oluyor o kadar.ameliyatlar için çok geçmiş olsun.inşallah kistlerin bir daha oluşmazlar tatlım:teselli:

LANSOR.. benım bu bahsettıgım panık ataklı durumum sence bu ılaclar yuzundenmı arttı son bır aydır ve tabı IBS yanı bagırsaklarımdakı durum.Cok kotuyum dayanamayıp ılaca baslamaktan korkuyorum e bu da bılıyorsunkı yumurtaları tembellestırıyor.Hayallah hıc bu kadar caresız hıssetmemıstım kendımısenağlama

ıbs sorunun ilçlar yüzünden olmuştur çok büyük ihtimalle çünkü bağırsak düzensizlikleri yapıyor özelliklede kabızlık yapıyor.panik atak durumunsa negatif sonuç yüzünden olmuştur sanırım nede olsa üzülüyoruz.sıkılıyoruz.ama yeni tedavine yakın zamanda tekrar başlamayı düşünüyorsan panik atak ilaçlarından malesef uzak durman gerekiyor.çünkü hafif etkili antidepresanların bile tedaviden en az üç ay önce kesilmesi gerekiyor.eğer durumunun şiddetleneceğini düşünüyorsan bir psikologa gidip psikoterapi yaptır bence.

lansor canım napıyosun ben fırsat bulamıyorum çalışmaktan.. girdiğimdede pek kimse olmuyor.. ben bir türlü karar veremedim yaaa eylül de ramazan bayramda var ekim dedim eşimde geç olur dedi sanırım agustos olucakbizim deneme ayarlayabilirsek... dayanamıyorum zaten hemen denemek istiyorum yine üzüntüm geçergeçmez böyle oluyorum......

iyiyim canım.çalışıyoruz işte.bende sizi merak ediyordum.nasıl geçiyor günler?bende istiyorum ağustosta olsun ramazan girmeden ama benimde eşim erken vücudun biraz toparlansın diyor. ben dondurulmuşlar için acele etmiştim.ameliyattan sonra ilk adette tedaviye başlamıştık sonuç böyle oldu.o yüzden mecburen eşimi dinleyeceğim.büyük ihtimalle bizimde bayramdan sonraya kalır yeni tedavi.ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun. ama dediğim gibi bana kalsa ben önümüzdeki ay başlarım o başka tabiii.....

canım yaa bu çok yıpratıcı bi süreç eşin haklı biraz dinlen rahatla sonra yeniden dene

beni biliyosun işte canım eşimin gelmesi için gün sayıyorum o gelincede tedavi için gün sayıcam.. dogru sen ameliyattan sonra erken başlamışsın biraz.... doktorla konuştuk bizde 2 ay kendinizi toplayın dedi daha çok psikolojikmiş fiziksel çok farketmiyor.. bide kısmet işi zaten ben 2. de 3 ay ara verdim olmadı 3.de bir sene araverdim yine olmadı daha çok yaptırıcam gibi hızımı kesmeden devam ediyim bariii delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden şimdikinde kısa protokol yapıcam dedi hemen olucak beklemicezde bakalım... hayırlısı olsun yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…