- Konu Sahibi firstNimbus
-
- #1.101
doğacım tebrik ederim, rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.kızlar ben geldim değerim 151.6 allahıma şükürler olsun sonunda başardım
bu arada çok alakasız olacak ama kızlarrrr dün gece arabamı çalmışlar sabah yerinde göremeyince çılgına döndüm ölecektim heyecandan.polis ifade aldı tutanak tuttu yolladı bize eve şimdi geldik sabahtan beri sinir bozucu saatler yaşadım.
vardı kasko valla anlamadık evin kapısının önünden götürmüşler eşimin arabasının yanına her zamanki yerine çekmiştim sabah bir baktım yok.ne şans bende ki ama.
bu arada çok alakasız olacak ama kızlarrrr dün gece arabamı çalmışlar sabah yerinde göremeyince çılgına döndüm ölecektim heyecandan.polis ifade aldı tutanak tuttu yolladı bize eve şimdi geldik sabahtan beri sinir bozucu saatler yaşadım.
doga87 tebrik ederim
insallah hersey yolunda gider ve sende melegine kucagina alirsin
insallah bize de nasip eder Allahim
kızlar ben geldim değerim 151.6 allahıma şükürler olsun sonunda başardım
tebrik ederim canım allah saglıklı bişekilde kucagına almayıda nasip etsin inşallahh...
bugün filizikodan da hiç ses çıkmadı.sositosositoinşallah güzel sonuçlar almıştırda sevinç turlarına çıkmıştır:Saruboceq::Saruboceq:
Lansor.. Maalesef canım.. ıkıncı denememde basarısız ustelık 2 nın altındaymıs.. Bu sefer cok koydu bana arkadaslar.. cok moralım bozuk.cunkı ucuncuyu denemek ıcın gucum kalmadı panık atak ılaclarımı almadan daha fazla devam edemıyorum.Esıme karsı kendımı cok eksık hıssedıyorum.Sorunların hepsı bende.Bırgun boyle dusunecegım boyle hıssedecegım hıc aklıma gelmezdı.Benım yıgenım omurılık felclı ozurlu yanı.Hep esım derkı 'sakın cok ısteme hayırlısını nıste hayırlı ysa olsun' der.Sımdıde oykle tesellı buluyoruz hayırlısı degılmıs dıyoruz napalım..:1no2:
LANSOR senın ıcınde cok zuldum. benımle bırlıkte testı olan ıkı arkadasın pozıtıf cıkmıs cok sevındım hayırlısı.tek sanssız benmısım
canım biraz ara vermek belki sana da çok iyi gelecek. ama umudunu kaybetme , allah bu üzüntümüzü içten dualarımızı görmüyor duymuyor olabilir mi, elbet bizlere de nasip edecek ... hayırlı olan kucağını doldursun en kısa zamanda inşallah[/QUOT
Cok tesekkur ederım.Ara vermem ne yazıkkı mumkun degıl!.. Cunku 33 yasımı dolduruyorum. Zamanım daralıyor. Sanırım doktorumu degıstırmem gereklı gercı en ıyılerınden bırıne gıdıyorum ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?