- Konu Sahibi firstNimbus
-
ayyy o derdi hiç sorma benim iznimde bitiyor salı günü dönücem istanbuldan hani tutarsa diye teste kadar yolculuk yapmak istememiştim.. dediğin gibi birsürü kişi soracak sormayanlarda meraklı gözle bakacak ayrıca eşimdende ayrılıyommm o ancak 2 ay sonra gelebiliyor herşeyle tek başıma yüzleşmem lazımmm...
allah yardımcınız olsun size kuvvet versin
witch niye eşinle ayrı yerdesinki anlamadım diş hekimisin anldğm kadarıyla nerde yaşıyon
canım,senin durumun dahada kötü gerçekten ama ne zaman daralsan bizler burdayız bunu unutma Şeniz Şeniz a.s.
arkadaslar ben ucuncu denememi istanbulda deniyecegim
hangi merkez bizim sorularimizi cevaplar bikmadan
birde en ileri teknolojininde oldugu bir merkez onerebilirmisiniz
kizlar sizler kac ay ara veriyorsunuz
cevaplarinizi bekliyorum
ben simdi cikicam ama daha sonra gelicem
yanlış yere bakmışım ya ağlamaktan bakamadım ki düzgün 0,1 miş
kızlar sizce ben hamile olduğumu herkese ne zaman söylesem bişey olacak diye söyleyemiyorum kimseye bir annem bir eşim birde sizler biliyorsunuz artık bu haberi saklamaktan çok sıkıldım söylesemmi
beklemek beklemek beklemek bu süreçte hiç kolay değilmiş meğerse kese oluşacakmı kalp atacakmı korkuyorum işte bir aksilik olursa insanların bana acıyarak bakmasından arkamdan konuşmalarından bunlar tedirgin ediyor beni
merhaba arkadaslar benimde test günüm 20 mayis.test yaptim 2.cizgi pembe cikti 2 defa ama bir sorum var bugünde lekelenmemm var az birsey kahverengi sizce ne olabilir hamile olabilirmiyim?
canım biz eşimle urfada hastanede dogu görevindeyiz maleseff 2 senedir... ama eşim şuanda askerliğini yapıyor istanbulda temmuzun 10 nunda bitiyor askerliği bizde hazır o istanbuldayken rahat olur tedavi diye askerliğin bitmesine az kala yaptırdık malesef olmadı böyle dönmeside daha zor geldi şimdi bana....
merhaba arkadaslar benimde test günüm 20 mayis.test yaptim 2.cizgi pembe cikti 2 defa ama bir sorum var bugünde lekelenmemm var az birsey kahverengi sizce ne olabilir hamile olabilirmiyim?
canım allah biran önce kavuştursun yakınmışın bana bende diyarbakırda oturuyom gelmek istersen beklerim
kendini toplamaya bak orda kimle kalıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?