15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

yaa umutsuzel ben değerinle ilgili epey ayrıntılı bir şeyler yazmıştım, geçmiş sayfalarda istersen bi bak moral olur bencehihoyyyt

elif yıldız çok sevindim canım rabbim bebişlerini sana bağışlasın sağlıcakla kucağına al, bu yolda yılmamak gerekiyor demekki, darısı tüm isteyen arkadaşlarıma.

bilen hayırlı olsun gerçekten allahın mucizeleri oluyor ben bizzat ilk hamileliğimde yaşamıştım, tüp bebek tedavisi olacağım ay bir türlü reglim gelmemişti, hatta ben kızmıştım niye gelmiyor tedaviye başlayamıyorum diye, doktora bir gittim hamileymişim, Rabbimden ümid kesilmez, bebeğimi kaybettiğim anlarda da isyan etmedim ve ümidimi kesmedim, inşallah bizler de senin gibi bebeklerimizi kucaklarımıza alırız hayırlısıyla.

lansor canım çok üzüldüm, ben senden çok umutluydum aslında, ama hamile kalabiliyorsun, inşallah tedaviye bile gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın canım.

çok sağol anjelik inşallah birgün benimde bebeğim olacakkkk.sende sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın inşallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım üzülme sakın hayırlısıyla anne olucaksın sen sağlam dur vakti varmış daha hayırlısıyla o gün gelicek ve sevineceğiz inşş:1hug:

canım üzülme sakın hayırlısıyla anne olucaksın sen sağlam dur vakti varmış daha hayırlısıyla o gün gelicek ve sevineceğiz inşş:1hug:

inşallah canım elbetteki hayırlı vakitte hayırlısıyla bizde alacağız bebişlerimizi kucağımıza. hatta bereber parka bile götüreceğiz onları.....kaydirigubbakcemile2

canım ya....inan heyecanla açtım ..........çok uzuldum........canım uzme kendını ..rabbım inş verecek demek zamanı gelmemış ne yazsam kı...çok zor bı tanem rabbım yardımcınols..

canım ya....inan heyecanla açtım ..........çok uzuldum........canım uzme kendını ..rabbım inş verecek demek zamanı gelmemış ne yazsam kı...çok zor bı tanem rabbım yardımcınols..

çok sağol canım. hep rabbimden hayırlısını istedim. benim için hayırlı olan buymuş demekki.....

benimde malesef negatif kızlarr olmadı .......5.3 değerim..................uuyorum ki lansorcum dediğin gibi kendiliğinden olur çünkü tekrar denemeye ne maddi ne de manevi güçüm kalmadı
pozitif olmana sevindim umuyorum allah en kısa zamnda yüzümüzü güldürür

canım 5,3 olmadı demek değil ki benim bildiğim yaaa...yanlış mı biliyorum acaba..5'in üstü pozitif sanıyorum ben...lansor canım sence durum nedir?

canım ne diyeceğimi bilemedim şimdi.ama bana 5.3 biraz umutlu bir sonuç geldi.dr unu görebildin mi?ne dediler sana? geç döllenme falan olmuş olmasın?????

Norma giden bir gebelikte B-hCG değerleri aşağıdaki gibidir.

Son adet tarihinden itibaren

geçen hafta sayısı DEĞER

3. hafta 5 - 130

4. hafta 75 - 2.600

5. hafta 850 - 20.800

canım bak böyle diyor yani 3 haftalık hamileliklerde 5 değer normal kabul ediliyor yaaa

lansorcum canım cesaretine hayran kaldım sana teselli cümleleri yazmıyorum o yüzden bu defa kısmet değişmiş demekki arkadaşım hakkında hayırlısı böyleymiş.şimdi ilerki dönemlere bakalım belki kendiliğinden gelir mucizen dimi canım.

sweetghost bence iki gün sonra testini mutlaka tekrarlatmalısın.durum o zaman kesinlik kazanır ancak çünkü.bak benim sonucum 0.189 ve adet bile oldum az önce yinede bir hafta sonra dr.um çağırdı ne olur ne olmz diye... sakın ihmal etme testini tekrarlatmayı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…