15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

canım ben 11 haftalıgım hala var kanamam hatta bugun sabaha karsı gene basladı
bende korkuyorum ama 4. kanamam
pzartesıyı beklemek zorundayım malesef
onemlı olan kanama degıl bebegın gelısımı demıstı doktorum
korkma sakın ol csnım

uffffffffffffff geçmiyor zaman sonucu almaya 2 buçkta gidicem olmucak biliyorum diyorum ama içimdeki umuttt ne hissediyorumm gerçekten bilmiyorummm

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canımmm benimmmm tebrik ederim ne kadar sevindim anlatamam...demiştim sana öncelik senin diye...kaydirigubbakcemile5
inaşllah bu defa sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ve ikizlerini kucağına alırsın..senin de dediğin gibi ikiz galiba Allah'ım sana sağlıklı, hayırlı uzun ömürlü bir kız bir erkek evlat versin inşallah....

Arkadaşlar biliyorsunuzdur belki arkadaşımızın bu 5. denemesi yılmad ve sonunda başardı inşallah sonu da iyi olur ve sağlıkla kucağına alır bebeklerini...:teytey::teytey::dance::dance:hihoyyythihoyyyt

umutsuzel canım sen nasılsın bugün...pazartesi mi yaptıracaksın tekrar testini hadi inşallah seninki de sorunsuz bir gebeliktir ve değerin kat be kat artar canım benim...moralini şimdiden bozma sakın...:1hug:

ya nasip ya kısmet diyerek başladğım bu yolu bu sefer kısmet değilmiş diyerek bitirdim arkadaşlar.....ama birkaç gündür yaptığım negatif idrar testleri beni bu sonuca hazırlamış ki öyle çok kötü hissetmedim kendimi.benim için şimdi dinlenme ve kendini toparlama vakti

canım çok sevindim senin adına allah sağlıcakla doğurmayı nasip etsin inşallahhhhhihoyyythihoyyythihoyyyt

sen yazılanları birkenara bırak ve bebeğinin seninle olduğunu düşün hep canım.iyi düşün ki iyilikler seni bulsun....kaydirigubbakcemile3

doğacım sen nerdesin sen de kan testini yaptır bugün a.s.

canım kan testi yaptırmadım ama tekrar idrar testi yaptım ondada var bilmiyorum artık sonu ne olur kan testi için günümü beklicem idrar da yapmayayım diyorum belki bidahakine çıkmaz da üzülürüm diye bu mutluluğu birkaç gün yaşıyayım en azından

canım sonucunun negatif olması beni gerçekten üzdü. senin hep olacakmış gibi geliyordu bana. üzme kendini dicem ama insanın elinde olmuyor yinede çok fazla yıpratma kendini
inş senin için böylesi hayırlıdır

ayyyy guzelım uzuldum yaaaa..senağlama.offf offf....ama suna sevındım kendını o kadar ıyı anlıyor ve sabırla dınlıyorsunkı bayıldım dogrusu ... kendını hemen toparlamaya calısman cok ıyı.....ınşallh rabbımm hepımızede bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp edıcek bılıyorum.......ama bızım bebısler bırazcık naz yapıyolar bıze... olsun yapsınlar.npalım ..sonunda bıze gelsınlerde dımı...

Ahhh canım benimmmm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bu defa dünür alamayacağız demek ki zaten benim de sonucun aşağı yukarı belli sayılır. bugün gene negatif çıktı...:1no2: ne diyelim ki hayırlısı olsun sağlıklısı olsun...
hep dediğin gibi olup ta sonradan kaybedeceğine sağlıksız olacağına böyle olması daha iyi belki herşeyde bir hayır vardır diyoruz hep...
yeni başlığını da bekliycem canım...daha güçlü daha istekli bir şekilde devam edip biz de bir gün mutlaka anne olacağız... a.s buna olan inancını biliyorum...:1hug:
inşallah en yakın zamanda bu defa bir ömür seninle kalacak bebeğine kavuşman dileğiyle seni çok öpüyorum canımmm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…