- Konu Sahibi firstNimbus
-
evet canım sabahtan verdim kanı
2buçukta alcam sonucu hühühühühüh
kızlarya ne olur benımle ılgılı bılgısı olan varsa bı fıkır versın ınan cok caresızım...buyuk hayal kırıklıgı....rabbım hepımızın yardımcısı olsun...kanamam baya hafıfledı öncekı gıbı degıl
merhaba arkadaşlar:)
ben dün akşam testimi yaptım ama eve çok geç geldik hemen yattım yazamadım sabah ta kalkar kalkmaz buraya geldim( elimi yüzümü yıkamadım inanın)
kızlar ben hamileyim inananıyorum ikidebir kağıda bakıyorum evet ben hamileyim.ama kese görmeden sevinmiycem çok diye kendime söz verdim:) diyorum ki ilk basamağı çıktım :)
değerim 522 ikiz gibi dururyor risklerinden çok korktuğum için hep tek istemiştim ama sonuç bu güzel allahım bana bu sonucu gösterdi sağlıklı doğumlar da göstersin inşallah.sabah sabah günün ilk güzel haberini ben vereyim dedim.
inşallah arkamdan diğer arkadaşlarımda gelecek ..:)
olmayan arkadaşlarımda lütfen üzülmeyin ben daha önce hikayemi yazmıştım inat ederseniz bir gün mutlaka oluyor.yeterki rabbim sabır versin:)
bu gün merkeze gideceğim gündüz yokum akşam agirceğim hepinizi öpüyorum .şimdi hazırlanmam gerek:)
uffffffffffffff geçmiyor zaman sonucu almaya 2 buçkta gidicem olmucak biliyorum diyorum ama içimdeki umuttt ne hissediyorumm gerçekten bilmiyorummm
merhaba arkadaşlar:)
ben dün akşam testimi yaptım ama eve çok geç geldik hemen yattım yazamadım sabah ta kalkar kalkmaz buraya geldim( elimi yüzümü yıkamadım inanın)
kızlar ben hamileyim inananıyorum ikidebir kağıda bakıyorum evet ben hamileyim.ama kese görmeden sevinmiycem çok diye kendime söz verdim:) diyorum ki ilk basamağı çıktım :)
değerim 522 ikiz gibi dururyor risklerinden çok korktuğum için hep tek istemiştim ama sonuç bu güzel allahım bana bu sonucu gösterdi sağlıklı doğumlar da göstersin inşallah.sabah sabah günün ilk güzel haberini ben vereyim dedim.
inşallah arkamdan diğer arkadaşlarımda gelecek ..:)
olmayan arkadaşlarımda lütfen üzülmeyin ben daha önce hikayemi yazmıştım inat ederseniz bir gün mutlaka oluyor.yeterki rabbim sabır versin:)
bu gün merkeze gideceğim gündüz yokum akşam agirceğim hepinizi öpüyorum .şimdi hazırlanmam gerek:)
kızlar ya canım cok sıkkın.....ne yapcgımı bılemıyorum benım deger cok kotuuu offff....gorünürde ya kımyasal yada dıs gebelık...ne olur bana bı akıl verın ...cok kötuym yaaa.a...10.78 offf offff .allhım hepımızın yardımcısı olsun...kuluptekı yazılara baktım hep ....hepsıde olumsuz sonuclanmısss.....
doğacım sen nerdesin sen de kan testini yaptır bugün a.s.
umutsuzel canım sen nasılsın bugün...pazartesi mi yaptıracaksın tekrar testini hadi inşallah seninki de sorunsuz bir gebeliktir ve değerin kat be kat artar canım benim...moralini şimdiden bozma sakın...:1hug:
lansorcum güzel haberlerle gelirsin inşş tatlım sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun inşş
ya nasip ya kısmet diyerek başladğım bu yolu bu sefer kısmet değilmiş diyerek bitirdim arkadaşlar.....ama birkaç gündür yaptığım negatif idrar testleri beni bu sonuca hazırlamış ki öyle çok kötü hissetmedim kendimi.benim için şimdi dinlenme ve kendini toparlama vakti
LANSOOORRRR canım nerdesinhadi hayırlı güzel haberlerle gel bekliyoruz...
ya nasip ya kısmet diyerek başladğım bu yolu bu sefer kısmet değilmiş diyerek bitirdim arkadaşlar.....ama birkaç gündür yaptığım negatif idrar testleri beni bu sonuca hazırlamış ki öyle çok kötü hissetmedim kendimi.benim için şimdi dinlenme ve kendini toparlama vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?