15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

Canım ÜzÜlme benım ılk denemem olduĞu ıÇın sonuÇ hakkında pek bılgım yok am aa ınŞŞ sonuÇ ıı olur

günaydın kızlar.umutsuzsel kanaman durdumu canım bendede oluyor ve biraz devam ediyor sende nasıl durumlar

kızlar selamlar..ALLAHIM hepimizin yüzünü bir gün güldürecek hayırlı sonuçlar almanızı diliyorum vakti geldiğinde hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alıcaz inşş..çok üzülmeyin yıpratmayın kendinizi olurmu hayırlısı olsun hakkımızda

kızlarya ne olur benımle ılgılı bılgısı olan varsa bı fıkır versın ınan cok caresızım...buyuk hayal kırıklıgı....rabbım hepımızın yardımcısı olsun...kanamam baya hafıfledı öncekı gıbı degıl

canım doktor sana bekle , ilaçalrını bırakma dediyse bir bildiği vardır, azıcık daha dişini sık ne olur , (

allah sağlıkla tek ya da çift kucağına almayı nasip etsin, ne güzel güne pozitif sevinçle başladık sayende..

Sweetghost sen de mi bugün yapacaktın testini ?
Lansor kesin kan vermeye gitti, allah yardımcısı olsun , hem onun hem sizin :Saruboceq:

canım doktor sana bekle , ilaçalrını bırakma dediyse bir bildiği vardır, azıcık daha dişini sık ne olur , (

tesekkur ederım canım arkadasımmm..ne kadar olumlusun supersın yaa..zaten sızlerın sayesınde kendımı rahat hıssedıyorum.....ama kendımı alıstırdım sanırım sonuca ama yınede belkı bı umıt dıyorum..dr.gelınce hıc dogru duzgun bılgı bıle vermıyolar onlar aldıkları paraya bakıyolar..benım 3.asılammda hamıle kaldım ama dr.dogru duzgun bı bılgı vermedıgı ıcın ...ve bızımde bılgısızlıgımızden kaybettım..o zamanda adet oldum..ilaçlarımı kullanmayı bırakmıstım..ama bana dr.ilçlarına devam et bıle dememıstı...off offf.tlf edıyoruz bızımle zar zor konusuyo..inan ıcımden aramak bıle gelmıyo..zaten bundan sonra oraya gıtmycem karar verdım...anadolu yakasında baska merkezler bulmam gerek...yazık ya emeklerımıze yazık..bızım ne hale geldıgımızı görmuoylar bıle hıcc umursayan yok....

arkadaşlar rabbim hepinizin de dileğini kabul eder inşallah. sağlıklı bebişlerinizi kucaklarsınız.2007 yılı yazında ben de tüp bebek yaptırmıştım aynı stresleri ben de yaşamıştım negatif sonucu öğrenince yıkılmıştım çünkü birdahaki deneme için şansım nerdeyse hiç yoktu yakında erken menapoz görünüyodu.zaten de 1 tane yumurta elde edilebilmişti.dedim ya yıkıldım aylarca ağladım dünyaya küstüm yaşamak bile istemiyordum. inşallah olur diyenlere kızıyordum nasıl olacak yumurta olmadan diyordum. hele kendiliğinden olur belki diyenlerden nefret ediyordum sanki benimle dalga geçiyorlarmış gibi geliyordu. artık bebeğim olamayacaktı benim kafamda tedaviler bitmişti 7 ay sonra kalkıp bi akşam çok içten bi dua ettim ve bir test yaptım gözlerime inanamadım çift çizgi yanlış dedim 6 tane daha yaptım hepsi çift çizgi yine inanmadım ertesi gün kan testi yaptırdım 4 haftalık hamilesin dedi dr yine inanmadım daha ertesi gün ultrasona girdim 7 haftalık hamileydim artık inanmıştım o ilk testi sırf dua ettiğim için yapmıştım ne bir belirti vardı ne de umut.hiç ağrım da olmamıştı. temizlik yapmıştım,koltuk kanepe kaldırmıştım,tül takmıştım süne süne, kovalar taşımıştım bilmeden. şükür bişey olmadan oğlumu aldım kucağıma şimdi 7 aylık.
eğer benim gibi dualara bile kızan varsa inanın o dualar kabul oluyo.ben de hayırlı bebeklerinizi kucaklamanız için gerçekten içten kalpten dua ediyorum siz de bebeklerinizin kakalı popolarını temizlersiniz inşallah.

tebrik ederim canım allah kucağına almayı da nasip etsin.sıra diğer arkadaşlarda dua ediyorum sabahtan beri.:teytey::teytey::teytey::teytey:

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin

tebrik ederim canim Allah saglikla kucagina da almayi nasip etsin

gittiğin yeri biliyorum , ünlü bir yer ..anadolu yakası dedin ama sen bir de avrupa yakası amerikan hastanesini denesen ??? doktorları ya da tüp bebek koordinatörü ile görüşsen..nişantaşındalar çok da aşırı uzak sayılmaz.. ben orda yaptırdım 1. denemem..ayrıca buraya 3 aşılama bir tüp bebek oldugunu ve sonuçların önce pozitif sonra tutunamadığını iletirsen ( bu seferkini saymıyoruz hemen panik olmaya gerek yok ) bir gen araştırması da incelemesi de yaparlar ve sebebi ile başlarlar tedaviye..bu konuda sordugun her soruya cvp veriyorlar .endişen olmasın..sen bilirsin en iyisini ama eğer değiştireceksen aklının bir köşesinde olsun.. ben de yardımcı olurum bir şeye ihtiyaç duyarsan..

al işte allahın mucizesi var mı , en basit cevaptır bu..allah sağlık sevgi uzun hayat versin evladına seninle birlikte..

canim dualari icten edersin kabul oluyor evet
Allah ogluna uzun omurler versin
bende hem kendime hemde cok sevdigim bir arkadasimin ablasi nin cocugu olmuyordu
ikimiz icinde dua etmistim birgun icten
o iki ay sonra hamile kaldi kismet artik
ama icten edilen dualar mutlaka kabul oluyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…