15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

canımmmm lütfen senden rica ediyorum.yanına sağlıkla doğurmayı eklemeden bende o değerleri göreyim bende hamile kalmış olduğumu öğreneyim deme. ben zamanında çok dedim her hastada pozitif sonuçtan sonra derdim böyle.sonra çok üzüldüm çok pişman oldum dediklerime.şimdi sana naçizane kardeş tavsiyemdir bu.

evet haklısın canım genelde hayırlısıyla diyorum ama sağlıklı doğurmayı da dilemek lazım tabi...
aksi halde hamile kalıp kaybetmek kalamamaktan çok daha kötüdür sanırım...
inşallah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip olsun...sağlıklı bebekler versin Allah'ım...aminnnn

aminnnn canım.inşallahh .kociş beni çağırıyor tatlım ben kaçıyorum.iyi geceler....rüyanda bizim kızı istemeye geldiğiniz günü gör emiiiiikaydirigubbakcemile3

şuna inan wc ye gitmeye korkuyorum biliyor musun ya geldiyse diye kırmızılar...
yarın siz kurtuluyorsunuz bu beklemekten inşallah önce pozitif sonuçlar, sonra güzel bir hamilelik ve sağlıklı bebekler diliyorum bu gece de..uyumadan önce ayetel kürsi okuycam 7 defa sizin için...

tamam canım ne kadar güzel bir rüya olur.. ama önce şu bebekliklerin tadını bi çıkaralım ya...
yok yok bu gece en güzel rüya hepimizin pozitif sonuç alması rüyası olur adım adım gidelim...
yarın gece de seninkiyle benimkini tanıştırma rüyası sonra da isteme :)

canım bu güzel kalbi muhakkak yüce mevlam bebekle ödüllendirecek. çok sağol canım benimŞeniz Şeniz Şeniz

canım iyi geceler güzel rüyalar bebişli hamileli rüyalar göresin bu gece...
sana çok dua edicem emin ol...hepinize hepimize...yarın görüşürüz canımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz

arkadaşlar çoğunuz yattınız ama ben yazamadım şimdi okyorum yazdıklarınızı 313 tane ayetel kürsi okudum ve dua ettim hepimize allahım inşş yarın yüzümüzü güldürür

merhaba arkadaşlar:)
ben dün akşam testimi yaptım ama eve çok geç geldik hemen yattım yazamadım sabah ta kalkar kalkmaz buraya geldim( elimi yüzümü yıkamadım inanın)
kızlar ben hamileyim inananıyorum ikidebir kağıda bakıyorum evet ben hamileyim.ama kese görmeden sevinmiycem çok diye kendime söz verdim:) diyorum ki ilk basamağı çıktım :)
değerim 522 ikiz gibi dururyor risklerinden çok korktuğum için hep tek istemiştim ama sonuç bu güzel allahım bana bu sonucu gösterdi sağlıklı doğumlar da göstersin inşallah.sabah sabah günün ilk güzel haberini ben vereyim dedim.
inşallah arkamdan diğer arkadaşlarımda gelecek ..:)
olmayan arkadaşlarımda lütfen üzülmeyin ben daha önce hikayemi yazmıştım inat ederseniz bir gün mutlaka oluyor.yeterki rabbim sabır versin:)
bu gün merkeze gideceğim gündüz yokum akşam agirceğim hepinizi öpüyorum .şimdi hazırlanmam gerek:)

ALLAHIM sonunu getrısın saglıklakucagına almayı nasıp etsıntebrık ederım arkadasım gülen yüzün solmasın hic

canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşş

tbler hakkinizda hayirlisi ne ise allahim onu versin tek yada cift saglicakla kucagina alirsin ins

arkadasım cok sevındım allh tamamını erdırsın......

kızlar ya canım cok sıkkın.....ne yapcgımı bılemıyorum benım deger cok kotuuu offff....gorünürde ya kımyasal yada dıs gebelık...ne olur bana bı akıl verın ...cok kötuym yaaa.a...10.78 offf offff .allhım hepımızın yardımcısı olsun...kuluptekı yazılara baktım hep ....hepsıde olumsuz sonuclanmısss.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…