15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

doğruyu söylemek gerekirse kötüüüüüüüü. hemde çok kötüyüm.biranda bütün iyimserliğim üstümden gitti.olmadı.biliyorum.hissediyorum.

merak etme o his bende çooookkkk fazla şimdiden en az 3 başarısız denemesi olanlar başlığı açmışlar oraya takılmaya başladım düşünün....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aaaaaaaa arkadaşlar yapmayın lütfen asıl ben napim test i 9. gün yaptım negatifff artık olsaydı çıkardı diyodum bana sizler moral verdiniz idrarzedeyiz dediniz niye bölee yapıyonuz hemen toparlanın az kaldı lütfennn zaten test gününden sonra üzülmemiz gerekiyosa yeterince üzüleceğiz en azından birkaçgünlük pozitif olmaya çalışın nollurrrrrr

bakk böle diyonızz bende yavaş yavaş negatif olmaya başladımmmmm hühühhühühühühühhühühühühühühühühühüh

evet evet haklısınız olmadıııııııııııııııııııııııııııııııııııı bu sefer

sarsıldık dedik canım yıkıldık demedik.Yüce mevlam çok büyük ne eylerse güzel eyler.vardır elbet bir bildiği.....

nerde okumuştum biri yazmıştı.............. bu acı beni öldürmez güçlendirir ..............................gibi biey ölee olcak dimiiiiiiiiiiiii

nerde okumuştum biri yazmıştı.............. bu acı beni öldürmez güçlendirir ..............................gibi biey ölee olcak dimiiiiiiiiiiiii

valla önceden öyleydi dahada hırs yapıyodum ama bikez bile tutmadı artık inanmıyorum bu böyle hiç tutmucakmış gibi geliyorrr

tabiki öyle olacak......bizler(en azından ben) zamanı geldiğinde evleneyim ardından çoluk çocuğa karışayım hayat olması gerektiği gibi sürüp gitsin diye evlenmedim aşkımcığımla.ben onunla bereber yaşamak için evlendim ve çok şükür çok mutluyum.allah bize bir çocukta verirse çok çok güzel olur.ama nasipte yoksa yapacak birşeyde yoookkkkk

hana cim
bugun veya yarin olmam lazim
lansor ve hana ne oluyor kizlar size
bir test yapmayla kotu dusunuyorsunuz
siz boyle derseniz ben ne yapayimsenağlama
benimkiler cok karisik cikti biliyorsunuz

hana cim
bugun veya yarin olmam lazim
lansor ve hana ne oluyor kizlar size
bir test yapmayla kotu dusunuyorsunuz
siz boyle derseniz ben ne yapayimsenağlama
benimkiler cok karisik cikti biliyorsunuz

ben senden umutluyum hep söylüyorum çünkü senin bir kere de olsa silik çizgin çıktı canım ama biz de hep tek hep tek çıktı...sadece bhcg nin henüz idrara karışmamış olma ihtimali kalıyor..sen moralini bozam senin yerinde olsam umutlanırdım

benim de bugün veya yarın regl günüm geçen günkü regl belirtisi ağrılarım da yok şuan neler oluyor hiç anlamıyorum yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…