• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15-16 temmuz 2023 alaçatı deliklikoy civarlarında olanlar

Hayir satici falan değil. Arkadaslarindan birisi şöyle bisey söylemişti acaba eren satmaya calisti da abileri mi kizdirdi diye bi tahmin yürütmüştü.
Ben de satıcı olduğunu düşünmüyorum. Şimdi ben kaybolsam benim de arkamdan sallayanım çok olur. Derler ki eski kocasına kaçtı. Mesela yani.

Çocuk aydınlık yüzlü bir çocuk. İli dövmesi bir küpesi var diye hemen uyuşturucu dediler belki de.

ben pınar bk’yı izleyemedim hiç. Çağla tuğaltay konusunda birkaç kere açtım ama tavrı ve tarzından dolayı katlanamadım öyle söyleyeyim o yüzden bilmiyorum ona gelen ihbarları.

Ya şöyle ailesinin söylemesinin de payı var tabii ki ama bildiği bir şeyi içse dozunu falan bilir diye düşündüm bir de açıkçası gece içip de sabah hatta öğleyin bile ruh gibi gezmesine (görgü şahitleri) sebep olan madde yoktur herhalde diye düşündüm. Kullanmadım, kullanan birine de şahit olmadım o yüzden fikir yürüttüm.

Bir de annesi bir şeyi saklamıyor kadın zaten söylüyor, biz farkedemedik evladımızdan olduk, ne haldeyse ne yaptıysa kabulümüz diye. Bu yüzden satıcı olsa söylerlerdi diye düşündüm, o konudan ihbar gelebilir diye
yok satıcılık durumunu söylemez aile. bir umut yaşıyorsa neden hapse girmesine neden olabilecek bir bilgi versinler ki?

Eren nasilsa yok diye arkasindan kendi yedikleri naneleri çocuğun üstüne yıkmaya çalışıyor olabilirler mi? Çünkü ben de cok yakın kardesi gibi olan bi kiz arkadasina sormuştum kesinlikle satıcı değil eren zaten korkar sadece kullaniyodu demisti
bu da ihtimal dahilinde tabii ki.
ama işin içinde satışla alakalı bişeyler var bence (kaynağım sağlam ama hukuki anlamda zarar görmemek için "bence" kelimesini cümleme eklemek zorundayım) zaten diğer türlüsü mantığıma da oturmuyor
sadece kendi halinde kullanan birisine kim neden musallat olsun ve ortadan kaldırsın ki?
satışla alakalı bir konuda birilerini kızdırmış olabilir onların da acıması falan yoktur yani
Hayir satici falan değil. Arkadaslarindan birisi şöyle bisey söylemişti acaba eren satmaya calisti da abileri mi kizdirdi diye bi tahmin yürütmüştü.
farkındaysan konu dönüyor dolaşıyor satış muhabbetine çıkıyor.

Ben de satıcı olduğunu düşünmüyorum. Şimdi ben kaybolsam benim de arkamdan sallayanım çok olur. Derler ki eski kocasına kaçtı. Mesela yani.

Çocuk aydınlık yüzlü bir çocuk. İli dövmesi bir küpesi var diye hemen uyuşturucu dediler belki de.
yok bu arkadan sallama durumu değil
olayı ilk duyduğumda ben de ihtimal vermedim ama bir süre önce bu çocuğun yakın çevresinden tamamen tesadüf eseri bilgi aldım
dövmesi küpesi var olayı değil
kullandığını ailesi söyledi zaten.
diğer konu hakkında çok fazla pis mesele var neyse ben daha fazla konuşamıyorum ama bu konuda gerekli bilgi emniyete de verildi
birkaç yorum öncesinde bahsettim
ben izmirde yaşıyorum iş yerim karşıyakada. bu çocuk ve ailesi de o bölgeden. basına yansımayan da çok şey var ama onları inandırıcı bulmadığım için dile getirmiyorum burada

Veli erenin narinden farkı yoktur. O da evlat o da evlat. Kaldı ki narinin ailesi yaptı zaten narine ne olduysa, erkek evlatlarini korumak ugruna narini hice saydılar üzülmediler bile cezaevindeki goruntulu konuşmalarını gördüm gayet neşeleri yerinde. Orda üzüldüğüm tek kişi Narindi. Burda ise hem erene hem ailesine ayrı ayrı üzülüyorum çünkü annesinin artik dermanı kalmadi. Eren satıcı falan değildi o cocugu arkadaslari harcadi bu bir. İkincisi de öyle bile olsa belasını bulmus demek cok acimasizca. Biraz empatiye davet ediyorum sizin çocuğunuz bi hata yapsa ve boyle kaybolsa belasını buldu mu diyeceksiniz yapmayin.
ben ailesine çocuktan daha fazla üzülüyorum
çocuğa da hayatını yaktığı için üzülüyorum. ama kelimenin tam anlamıyla belayı kendine çekmiş oluyor, yalan mı?
çocuğun arkadaş çevresinde 1 tane düzgün insan yok.
bu ortamlar bellidir bunu kullanan insanların hali bellidir.
19 yaşındaydı diye hatırlıyorum, gayet muhakeme yeteneği olan bir yaş. neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilebileceği bir yaş.
biz de 19 olduk hiç bulaşmadık böyle işlere yani.
kullanmanın da satmaktan pek farkı yok benim gözümde, kullananların da çevresi belli çünkü.
ailesi zaten belasını buldu diye düşünmez. katilleri bile aileleri reddetmiyor
ama bizler normal vatandaş olarak bu konuya yumuşak yaklaşmak zorunda değiliz.
satıcı olduğuna inanmak istemeyebilirsin saygı duyarım ama kullanıcı olduğu zaten ailesi tarafından söylendi
hiç kimse bir bağımlıya karşı vicdan yapmak zorunda değil.
ben ailesine acıyorum ama bu çocuk ailesine acımamış ve bağımlı olmuş. ailesine acımayan birine vatandaş neden acısın ki?

yok bu arkadan sallama durumu değil
olayı ilk duyduğumda ben de ihtimal vermedim ama bir süre önce bu çocuğun yakın çevresinden tamamen tesadüf eseri bilgi aldım
dövmesi küpesi var olayı değil
kullandığını ailesi söyledi zaten.
diğer konu hakkında çok fazla pis mesele var neyse ben daha fazla konuşamıyorum ama bu konuda gerekli bilgi emniyete de verildi
birkaç yorum öncesinde bahsettim
ben izmirde yaşıyorum iş yerim karşıyakada. bu çocuk ve ailesi de o bölgeden. basına yansımayan da çok şey var ama onları inandırıcı bulmadığım için dile getirmiyorum burada

İşte ben de çok inandırıcı bulmuyorum açıkçası. Zaten belasını buldu vs tarzı konuşmalar da çok duydum etraftan. Böyle konuşmayı bile doğru bulmam. Hepimizin çocuğu var. Bir hata yapsa direkt olarak ölümü hak ediyor diyemem,dilim varmaz yani ki senin çocuğuna böyle söyleyemem.

İşte ben de çok inandırıcı bulmuyorum açıkçası. Zaten belasını buldu vs tarzı konuşmalar da çok duydum etraftan. Böyle konuşmayı bile doğru bulmam. Hepimizin çocuğu var. Bir hata yapsa direkt olarak ölümü hak ediyor diyemem,dilim varmaz yani ki senin çocuğuna böyle söyleyemem.
ailesi zaten öyle söylemez ne olursa olsun ailesi
ama etraftaki sıradan vatandaş vicdan yapmak zorunda değil
ona bakarsanız tecavüz, çocuk istismarı gibi suçlardan içeride olan mahkumlara da acıyan, onlara da içeride gayet insan gibi davranılması gerektiğini düşünenler, onlara da vicdan yapanlar var
ben kriminal olaylarla çok fazla ilgilenen biriyim ve herkese vicdan yapmamak gerektiğini çok net anladım
tabii herkesin şahsi düşüncesidir, benimki de öyle.

Ya anneannemin dıdısının dıdısı olan uzaktan akrabalardan birinin çocuğu kayboldu. Müge’ye de çıktılar çok üstüne düşmedi Müge.

Mesela aile yayında da söylemedi ama ortada define muhabbeti var deniyor. Kanıt? Yok. Sadece söylenti. Bir kısım insanlar define bulduğunu yurt dışına kaçtığını ailesine para gönderdiğini söylüyor ama çocuğunu arardı yani 15 sene oldu belki daha fazla.

Bir kısımda definenin bulunduğunu ama büyüklerin bunu pay vermemek için harcadığını söylüyor.

en yakın kuzenleri bile aynı şeyi düşünmüyor. Biri yaşıyor, ailesini sildi nankör diyor, biri öldürüldü diyor.

Hatta şöyle söyleyeyim iki amcası var. Biri diyor ki “ben varımı yoğumu harcadım onu bulmak için ama benim kardeşim kayıp dediği oğlundan para alıp mutfağını yaptırdı beni kandırdı oğlunun yerini biliyor” diyor. Diğer amca da “abim mahvoldu evladının kaybından dolayı, mutfağının parasını da taksitle ödedi” diyor.

Sonuç olarak o insan yıllardır yok ama herkes konuşuyor. 🤷‍♀️

Ya anneannemin dıdısının dıdısı olan uzaktan akrabalardan birinin çocuğu kayboldu. Müge’ye de çıktılar çok üstüne düşmedi Müge.

Mesela aile yayında da söylemedi ama ortada define muhabbeti var deniyor. Kanıt? Yok. Sadece söylenti. Bir kısım insanlar define bulduğunu yurt dışına kaçtığını ailesine para gönderdiğini söylüyor ama çocuğunu arardı yani 15 sene oldu belki daha fazla.

Bir kısımda definenin bulunduğunu ama büyüklerin bunu pay vermemek için harcadığını söylüyor.

en yakın kuzenleri bile aynı şeyi düşünmüyor. Biri yaşıyor, ailesini sildi nankör diyor, biri öldürüldü diyor.

Hatta şöyle söyleyeyim iki amcası var. Biri diyor ki “ben varımı yoğumu harcadım onu bulmak için ama benim kardeşim kayıp dediği oğlundan para alıp mutfağını yaptırdı beni kandırdı oğlunun yerini biliyor” diyor. Diğer amca da “abim mahvoldu evladının kaybından dolayı, mutfağının parasını da taksitle ödedi” diyor.

Sonuç olarak o insan yıllardır yok ama herkes konuşuyor. 🤷‍♀️
dedikoduyu ve komplo teorilerini aşırı seven bir milletiz
dedikodu daima olur. hele ki dedikodusu yapılan insanın cevap verme şansı yoksa daha çok olur
ben de veli eren'le alakalı öyle şeyler duydum ki yok artık bu kadar da olamaz dediğim en az 4-5 tane şey var
ama gelip de onları burada anlatacak değilim zaten kendim de inanmadım, konuşmaya da gerek yok
satıcılık muhabbeti gerçekten benim yakın çevremden aldığım bir bilgi olduğu için paylaştım
hatta ilk duyduğumda abartmayın gören de çocuk escobar sanacak falan diye tepki vermiştim
belki 1-2 arkadaşına ikram etmiştir birileri de satıyor sanmıştır dedim hatta
sonra bana bir iki şey gösterildi, bana bunları daha fazla göstermeyin hatta kimseye göstermeyin gidin emniyete bildirin dedim
sonuçta oradan da bir ipucu yakalanabilir polis daha iyi bilir
ha sonrasında bir gelişme oldu mu dosyada ondan haberim yok

ben ailesine çocuktan daha fazla üzülüyorum
çocuğa da hayatını yaktığı için üzülüyorum. ama kelimenin tam anlamıyla belayı kendine çekmiş oluyor, yalan mı?
çocuğun arkadaş çevresinde 1 tane düzgün insan yok.
bu ortamlar bellidir bunu kullanan insanların hali bellidir.
19 yaşındaydı diye hatırlıyorum, gayet muhakeme yeteneği olan bir yaş. neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilebileceği bir yaş.
biz de 19 olduk hiç bulaşmadık böyle işlere yani.
kullanmanın da satmaktan pek farkı yok benim gözümde, kullananların da çevresi belli çünkü.
ailesi zaten belasını buldu diye düşünmez. katilleri bile aileleri reddetmiyor
ama bizler normal vatandaş olarak bu konuya yumuşak yaklaşmak zorunda değiliz.
satıcı olduğuna inanmak istemeyebilirsin saygı duyarım ama kullanıcı olduğu zaten ailesi tarafından söylendi
hiç kimse bir bağımlıya karşı vicdan yapmak zorunda değil.
ben ailesine acıyorum ama bu çocuk ailesine acımamış ve bağımlı olmuş. ailesine acımayan birine vatandaş neden acısın ki?
satıcı değildi kullanması da evet hata ama hata yaptı diye iyi olmuş aman diyip geçemiyorki insan. ben ona da üzülüyorum ebru ablaya da üzülüyorum :( gencecik çocuk arkadaş ortamında kabul görmek istedi belki... ya da belki gizliden verip bağımlı yaptılar bilemiyoruz ki. keşke çıkıp gelip kendini açıklayacak imkanı olsa.

Dedektif tutma şansınız var mı? Bence ülkemizde de Amerika gibi vardır bu tür dedektifler. Polis davayı bıraktıysa o kişi araştırır.

satıcı değildi kullanması da evet hata ama hata yaptı diye iyi olmuş aman diyip geçemiyorki insan. ben ona da üzülüyorum ebru ablaya da üzülüyorum :KK43: gencecik çocuk arkadaş ortamında kabul görmek istedi belki... ya da belki gizliden verip bağımlı yaptılar bilemiyoruz ki. keşke çıkıp gelip kendini açıklayacak imkanı olsa.
Siz aileyi tanıyorsunuz sanırım. Allah sabır versin, inşallah bir sonuca ulaşırlar.

satıcı değildi kullanması da evet hata ama hata yaptı diye iyi olmuş aman diyip geçemiyorki insan. ben ona da üzülüyorum ebru ablaya da üzülüyorum :KK43: gencecik çocuk arkadaş ortamında kabul görmek istedi belki... ya da belki gizliden verip bağımlı yaptılar bilemiyoruz ki. keşke çıkıp gelip kendini açıklayacak imkanı olsa.
satış konusunda fazla emin konuşuyorsunuz. bu kadar emin konuşmanız ilginç

ailesi zaten öyle söylemez ne olursa olsun ailesi
ama etraftaki sıradan vatandaş vicdan yapmak zorunda değil
ona bakarsanız tecavüz, çocuk istismarı gibi suçlardan içeride olan mahkumlara da acıyan, onlara da içeride gayet insan gibi davranılması gerektiğini düşünenler, onlara da vicdan yapanlar var
ben kriminal olaylarla çok fazla ilgilenen biriyim ve herkese vicdan yapmamak gerektiğini çok net anladım
tabii herkesin şahsi düşüncesidir, benimki de öyle.
Suçu kesinleşmiş bir tecavüzcü ile aynı kefeye konulabileceğini düşünmüyorum şahsen. Kanıtlanmamış iddialar. Elbette herkesin kendi fikri.

dedikoduyu ve komplo teorilerini aşırı seven bir milletiz
dedikodu daima olur. hele ki dedikodusu yapılan insanın cevap verme şansı yoksa daha çok olur
ben de veli eren'le alakalı öyle şeyler duydum ki yok artık bu kadar da olamaz dediğim en az 4-5 tane şey var
ama gelip de onları burada anlatacak değilim zaten kendim de inanmadım, konuşmaya da gerek yok
satıcılık muhabbeti gerçekten benim yakın çevremden aldığım bir bilgi olduğu için paylaştım
hatta ilk duyduğumda abartmayın gören de çocuk escobar sanacak falan diye tepki vermiştim
sonra bana bir iki şey gösterildi, bana bunları daha fazla göstermeyin hatta kimseye göstermeyin gidin emniyete bildirin dedim

Peki sizce de sermayesini mi yemiş yani bu çocuk? Sonrada ortadan kaldırmışlar? Ekşide de biri bunu söylemiş.

Yarın ortaya çıkma ihtimali olsa ailesinin oğullarının cezaevine girmesinden korkup da bunun üstünü örteceklerini hiç sanmıyorum. Eminim cezaevinde olmasını, kayıp olmasından yeğlerler.

Duymuşsunuzdur, ben yalanla itham etmiyorum sizi sadece hepimiz evet teori üretiyoruz, annesi de zaten bu konuda destek istiyor, akıllarına gelmeyen bir senaryo olabilir diye.

Bu arada, bildiklerini anneyle paylaşma şansın varsa mesaj atabilirsin instagramdan. En azından kadın geride kalan çocuğuna odaklanabilir.

Son düzenleme:
satış konusunda fazla emin konuşuyorsunuz. bu kadar emin konuşmanız ilginç
sizin de satıcı olduğundan bu kadar emin olmanız ilginç ama. Arkadaşlarından duyduklarınıza ne kadar inanabiliyorsunuz ki özellikle o alaçatıya beraber gittiği tayfanın ağzının içi yalan dolu... ama neyse mesele bu değil ki bizim şuan derdimiz acılı bi anneye yardımcı olabilmek bi ipucu bulmak belki o gün orda bulunan birisi bi forumda denk gelir işe yarar bi bilgi verir belki ben bu amaçla açtım konuyu :(

bi de şu benim aklıma yatmıyor. arkadaşları diyor ki eren 2 senedir kullanıyor. tamam da 2 senedir kullanan çocuğu ailesi hiç anlamaz mı? Kilo kaybı olur gözlerde kızarıklık olur duygu durumunda değişmeler olur, aileden daha fazla para istemeye başlar vs vs. Eren annesiyle çok samimiymiş araları iyiymiş kaybolduğu güne kadar annesinin dizlerinde uyuyan bi çocukmuş. Bu kadar sıkı fıkıyken annesi hiç anlamaz mı hissetmez mi? Belki de yalan söylüyolar eren hiçte öyle 2 senedir falan kullanmıyodu belki de. Hatta belki o gece bile kullanmadı belki başına iş getirdiler çocuğun, sonra da madde almıştı kafası güzeldi meczup gibi dolanıyodu aklı yerinde değildi falan diyolar sırf kendilerini sıyırabilmek için.

ya da belki maddeyi ilk kez o gün verdiler. üç harfli bi maddeden bahsediyolar tehlikeli bişeymiş hayal falan gördürüyormuş. belki de ilk kez o gün madde aldı bu çocuk belki onu kaldıramadı kim bilir?

pınar.bk diyor ki (kendisine gelen ihbarlara göre konuşuyor) o çocuğa o gün madde vermişler o da taşkınlık yapmaya başlamış sonra ata veya akın ikisinden birisi kız arkadaşını kıskanmış ereni dövmüş. pınar hanım diyorki bu çocuk bence o gün vefat etti vücudu maddeyi kaldıramadı öldü, arkadaşları da veya artık maddeyi temin eden kişiler kimse onlar da çocuğu ortadan kaybettiler çünkü ortada bıraksalar hem maddeden dolayı başları yanar hem de dayak yediği için darbeden dolayı ölme ihtimali de olduğu için üstlerine suç kalır.

yani bu çocuğun arkasından atıp tutulanlara göre oh olsun diyip bırakmalı mıyız davayı? ben bunun adaletsizlik ve acımasızlık olduğunu düşünüyorum :(

bu da ihtimal dahilinde tabii ki.
ama işin içinde satışla alakalı bişeyler var bence (kaynağım sağlam ama hukuki anlamda zarar görmemek için "bence" kelimesini cümleme eklemek zorundayım) zaten diğer türlüsü mantığıma da oturmuyor
sadece kendi halinde kullanan birisine kim neden musallat olsun ve ortadan kaldırsın ki?
satışla alakalı bir konuda birilerini kızdırmış olabilir onların da acıması falan yoktur yani

farkındaysan konu dönüyor dolaşıyor satış muhabbetine çıkıyor.
tabiki her türlü ihtimali düşünüyorum aylardır kafamda hergün farklı bi senaryo kuruyorum. bu dediğiniz de mantıklı, şöyle ki ben normalde satıcı olduğunu düşünmüyorum, ama acaba o gün mü satmaya çalıştı da bu birilerinin kulağına gitti? ya da farklı bin tane teori üretiyorum yazsam sabah olur. bu sefer de işin ucu yine boyacı mehmete çıkıyor çünkü oranın satıcı abisi o. ayrıca bide klosterın sahibi olan kişi. belki de dediğiniz gibi onlar bu yüzden çocuğa bişey yaptılar. off :KK43:

bi de size bişey sormak istiyorum çok emin konuştuğunuz için aklıma şu takıldı, tabiki erenin beyninin içine giremem sizin dediğiniz de doğru olabilir, aklıma takılan şey şu, bu çocuk normalde zaten satıcıysa yani uzun süredir satıyorsa neden o gece cezasını kestiler ki? o güne kadar satmış bişey olmamış, neden o gün ne oldu da satması problem olmuş bazı kişilerce, ben sizin tahmininizi soruyorum

Son düzenleme:

bildirmişler mi peki? belki o yönden araştırırlarsa sonuca ulaşırlar, şuan hiç gelişme yok. ama onun arkadaşları satıyor asıl, onlara neden bişey olmuyor da erene oldu akla oturmayan çok şey var, şimdi size bişeyler gösterildiği için inanmışsınız bize gösterilmediği için inanmakta zorlanıyoruz belki de.

Dedektif tutma şansınız var mı? Bence ülkemizde de Amerika gibi vardır bu tür dedektifler. Polis davayı bıraktıysa o kişi araştırır.

Bi dedektife ulaşmıştık ilgineceğini döneceğini söyledi hala dönmedi. Biraz daha bekleriz dönmezse tekrar ulaşırız.

Siz aileyi tanıyorsunuz sanırım. Allah sabır versin, inşallah bir sonuca ulaşırlar.

bu olaydan önce tanımıyordum 1 sene önce ebru ablayla instagramda tanıştık bu olay vesilesiyle. sonra destek olayım teselli edeyim derken ben de takmış durumdayım çok üzülüyorum bi bulunsa da artık o da hayatına devam edebilse.

Peki sizce de sermayesini mi yemiş yani bu çocuk? Sonrada ortadan kaldırmışlar? Ekşide de biri bunu söylemiş.
evet bu da aklıma geldi şuan, arkadaşın dediği doğruysa satıcıysa bu çocuğun iyi para kazanmış olması gerek. peki nerde o paralar acaba

Back
X