• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15-16 temmuz 2023 alaçatı deliklikoy civarlarında olanlar

Telefon sinyali tanay tabiat parkinda 6 saat boyunca sabit kalmis
Pinar bk'yi takip ediyorum oradan duydum bunu da
Kadin park didik didik edilsin muhtemelen bu cocuk orada gomulu diyor
Herkes herseyi biliyor ama susuyor malesef
Ay bunu ilk kez duydum o kdar takip ettiğim bir konu ama. Şaşırdım.

O diger konuyu ben acmamistim 2023 yilinda acilmis hem eski bi konuydu hem de baska yere tasindi konu, ben de buraya yenisini açtım belki bi faydamiz olur. Burda binlerce kişi var belki o tarihte orda olup video fotoğraf çekmiş olan birileri denk gelir ve ellerindeki verileri yollarlar belki bi ipucu bulunur. Yalan yanlış ihbarda bulunanlara yaptırım uygularlar daha önce de oldu.

Malesef deliklikoyda kamera yok zaten bu kısım insanın elini kolunu bağlıyor o yüzden orda fotoğraf video çekenlerin elindekiler çok önemli. En son gece 4 de klosterdan çıkışının görüntüsü var gerisi koca bi bilinmezlik. Deliklikoya gittiğini gören insanların söylediklerine göre biliyoruz yoksa onun da kanıtı yok. Telefonu kayboldu diyorlardı ama ona da inanmıyorum...
Müge anliya cikmismiydi aile? Cevap arkadaşlarındadir . Belki alkol alıp kavga etmişlerdir sonrası malûm

Lütfen konuyu taşımayın rica ediyorum bundan büyük bi dert olacağını sanmiyorum bir anne baba için. Burda daha fazla kişi var Lütfen kimsenin uğramadığı başlıklara taşımayın konuyu çok rica ediyorum🙏

Arkadaşlar burda binlerce kişiyiz yok mu o tarihlerde orda olanlar hiç? Kayıp veli eren atay ı arıyoruz tam 1 buçuk sene geçti kaybının üzerinden... bu temmuzda 2 sene olacak. 2 senedir annesi babası yerde mi gökte mi belli değil uykular haram oldu yaşamayı unuttular nasıl gülünüyordu unuttular🥹 Eren 19 yaşında 15 temmuzda arkadaslariyla beraber alaçatıya gidiyor en son deliklikoyda gördüklerini söylüyorlar, ama o tarihten beri ne ölüsü ne dirisi yok çocuktan hiçbir iz yok ailesi perişan halde.

O günlerde orda olanlar var mı? Ben bu çocuğu gördüm diyen. Veya elinde o günlere dair fotoğraf video olan var mı belki küçücük bi ipucu bizi sonuca götürebilir.
İnşallah bulunur allahım yardım et bu insanlara lütfen.

Müge anlı ya çıktılar mi yani belki orası bulur gidenin kaybı bulunuyor bir şekilde çünkü

Müge anliya cikmismiydi aile? Cevap arkadaşlarındadir . Belki alkol alıp kavga etmişlerdir sonrası malûm

Müge Anlı olayı almamış deniyordu bir ara.
çıkmışlardı yeni kaybolduğu zamanlar, bir sonuç çıkmadı
bu aralar son gelişmelerin olduğu dönemde çıktıklarını görmedim
ben de ara ara takip ediyorum ama çocuktan asla bir iz yok
yaşamıyor zaten orası kesin. ama bedeni nerede?
arkadaşları her şeyi biliyor ama muhtemelen ucu kendilerine dokunacağı için konuşmuyorlar
çocuk uyuşturucu bağımlısı ve satıcısıydı zaten
çocuğu ya bir yerlere gömdüler ya da parçalayıp bir yerlere attılar, suya atmış olabilirler, gömmüş olabilirler. parça parça gömmüş de olabilirler.
belki yapan kişi şehir dışına çıkarıp cesedi yok etmştir
üzülüyorum ailesine ama yaşıyor olması imkansız yani.

içimi yaktı bu konu
ölmüş olsa öldü denir mezarı olur yası tutulur başında
kayıp.. çok çok zor Allah ım yardımcıları olsun inşallah

Müge Anlı ya da çıkmışlar galiba

Eee bu çok önemli bı bilgi işte
Ay bunu ilk kez duydum o kdar takip ettiğim bir konu ama. Şaşırdım.
Evet ama kimsenin harekete gectigi yok malesef
O canli yayin acan kizlar ve onun gibilerini ordaki cadirlarda bazi polis arkadaslara pazarladiklari ve bunun duzenli oldugu bu yuzden de o polisleri arkalarina aldiklari bu konunun da bu yuzden uzerinin kapatilmaya calisildigi iddia ediliyor

Müge Anlı olayı almamış deniyordu bir ara.

Müge’ye çıktılar ama arkadaşları bağlanmak istemedi. Müge de arkadaşları genç olduğu için afişe etmek istemedi. E başka kimse bağlanmayınca konu kapandı ancak arkadaşlarından şüphelense üstüne giderdi diye düşünüyorum Müge’nin ama bilemeyeceğim tabii

Evet ama kimsenin harekete gectigi yok malesef
O canli yayin acan kizlar ve onun gibilerini ordaki cadirlarda bazi polis arkadaslara pazarladiklari ve bunun duzenli oldugu bu yuzden de o polisleri arkalarina aldiklari bu konunun da bu yuzden uzerinin kapatilmaya calisildigi iddia ediliyor

şu olabilir, maddeyi kimden aldıklarını vs. anlatıyorlardır köstebek gibi bu yüzden polisler ağızlarından laf aldığı için ufak tefek şeyleri görmezsen geliyor olabilir win-win yani ama pazarlama kısmına inanasım gelmedi

şu olabilir, maddeyi kimden aldıklarını vs. anlatıyorlardır köstebek gibi bu yüzden polisler ağızlarından laf aldığı için ufak tefek şeyleri görmezsen geliyor olabilir win-win yani ama pazarlama kısmına inanasım gelmedi

aslında olabilecek en gerçekçi senaryo idi. neden inanamadınız?
umarım öyle ya da böyle çocuk bulunur.

Maddeyi kimden aldiklarini neden soyleyip depoyu patlatsinlar ki kendileri de kullanici sonucta
Ayrica ceteyi cokertmek icin bir cinayeti mi ortbas edecekler
Bu bitane emekli polisim diye ortada dolasan biri var başi oymus oyle diyorlar
Deliklikoydaki cadirlarda neler donuyor bilseniz falan diye konusmus cogu kisi

Maddeyi kimden aldiklarini neden soyleyip depoyu patlatsinlar ki kendileri de kullanici sonucta
Ayrica ceteyi cokertmek icin bir cinayeti mi ortbas edecekler
Bu bitane emekli polisim diye ortada dolasan biri var başi oymus oyle diyorlar
Deliklikoydaki cadirlarda neler donuyor bilseniz falan diye konusmus cogu kisi

Bu olay için demiyorum tabii ki cinayeti örtbas edemez kimse. Genel zaman için söyleniyordu yorumlarda o senaryo, genel zaman için konuştum.

Deliklikoy’a gittiniz mi hiç bilmiyorum orası zaten merkeze çok uzak, biz oradaki bir koya kahvaltı için gitmiştik eşimle ve bildiğin keçi patikasından aşağıya inmiştik ki inerken ayağım kaymıştı ve düşmüştüm. Genelde de gençler vardı çadır kurmuşlardı, elektrik, tuvalet falan yoktu tekrar gitmemiştik. Bahsettiğim, çocukların parti yaptıkları yer olabilir çünkü biz gittiğimizde büyük hoparlörler vardı.

Şimdi gözden uzakta olan bir yer için yapılması gereken en büyük şey bana göre oraya ışıklandırma yapılıp kamera takılmasıydı ki bu yapılmamış.

ilçelerdeki resmi ekipler ihbar olmayan yere gidiyor mu bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla ihbar üzerine gidiyor ki bu da orada biri zarar görüp 155’i aramasa zor, bunun içinde bekçiler koyulmalıydı.

Yani zaten gözardı edilmiş ama bunun sistemsel yanlış olduğunu düşünüyorum.

Son olarak da emekli polis’e hiç güvenmiyorum, zaten cinayet büro’da da çalışmamış neyin delilini toplamaya gitmiş anlamadım, duyduğum kadarıyla da çeşmede görev yapmamış, polisler umarım Veli eren dosyasında inceliyorlardır

Neler dönmüş arkadaş ben basit bir arkadaş kavgası sanıyordum :KK51:

1 yukardaki yorum kayalık bir yer diyor çocuğu muhtemelen kayalardan aşağı itmişlerdir cesedi de denizde kaybolmuştur. Diğer çocuklar uyuşturucu da kullanıyorsa parka gömecek kadar akılları yerinde değildir diye düşünüyorum. Çocupun ailesine Allahtan sabır diliyorum .

kesinlikle! bilip susuyorlar bu veballe nasıl yaşıyorlar ne kadar gamsızlar hayret ediyorum madde kullanmaktan duygularını yitirmişler
[/
çıkmışlardı yeni kaybolduğu zamanlar, bir sonuç çıkmadı
bu aralar son gelişmelerin olduğu dönemde çıktıklarını görmedim
ben de ara ara takip ediyorum ama çocuktan asla bir iz yok
yaşamıyor zaten orası kesin. ama bedeni nerede?
arkadaşları her şeyi biliyor ama muhtemelen ucu kendilerine dokunacağı için konuşmuyorlar
çocuk uyuşturucu bağımlısı ve satıcısıydı zaten
çocuğu ya bir yerlere gömdüler ya da parçalayıp bir yerlere attılar, suya atmış olabilirler, gömmüş olabilirler. parça parça gömmüş de olabilirler.
belki yapan kişi şehir dışına çıkarıp cesedi yok etmştir
üzülüyorum ailesine ama yaşıyor olması imkansız yani.
Aynen muhtemelen bu şekilde oldu. Aile için acının tarifi yok , ins merhamete vicdana gelirler ve itiraf ederler

Geçen seneden beri takip ediyorum üzülüyorum annesine yukarda kalsın diye yorum yapıyorum fakat benim düşüncem denizde vefat etti bu çocuk yoksa kaç zamandır neden bulunmasın?

Neler dönmüş arkadaş ben basit bir arkadaş kavgası sanıyordum :KK51:

1 yukardaki yorum kayalık bir yer diyor çocuğu muhtemelen kayalardan aşağı itmişlerdir cesedi de denizde kaybolmuştur. Diğer çocuklar uyuşturucu da kullanıyorsa parka gömecek kadar akılları yerinde değildir diye düşünüyorum. Çocupun ailesine Allahtan sabır diliyorum .

Deniz arandı, denizde olsaymış çıkarmış :(

Back