• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15-16 temmuz 2023 alaçatı deliklikoy civarlarında olanlar

Ben telefonun kaybolduguna inanmiyorum o arkadaşları çocuğun başını batirdi yada batirdiklarina şahit oldular. Madde etkisindelerse hepsi etkisindeydi ve çocuğu yok ettiler. Yukarıdaki bı yorumdaki gibi belki parça parça yok ettiler belkide başka bı şehre götürüp yok ettiler. Ama zaten büyük bı çete bunu yaptıysa o çocuğun izi kalmaz kim bilir kaç gencin izini silmislerdir.

çıkmışlardı yeni kaybolduğu zamanlar, bir sonuç çıkmadı
bu aralar son gelişmelerin olduğu dönemde çıktıklarını görmedim
ben de ara ara takip ediyorum ama çocuktan asla bir iz yok
yaşamıyor zaten orası kesin. ama bedeni nerede?
arkadaşları her şeyi biliyor ama muhtemelen ucu kendilerine dokunacağı için konuşmuyorlar
çocuk uyuşturucu bağımlısı ve satıcısıydı zaten
çocuğu ya bir yerlere gömdüler ya da parçalayıp bir yerlere attılar, suya atmış olabilirler, gömmüş olabilirler. parça parça gömmüş de olabilirler.
belki yapan kişi şehir dışına çıkarıp cesedi yok etmştir
üzülüyorum ailesine ama yaşıyor olması imkansız yani.
Hangi çocuk saticiydi eren mi?

Tgrt’deki programı izlediniz mi? O programdan sonra ben boyacı Mehmet’ten şüpheleniyorum. Arkadaşlarındadır diye düşünüyordum ama anlatılanlardan sonra arkadaşlarının sadece madde etkisinde oldukları için bırakıp gittiklerini, hatırlamadıklarını düşünüyorum.

Ebru abla geçenlerde dosyanın yeniden açıldığını duyurmuştu, herkesin ifadesi tekrar alınacakmış 🙏 Umarım bu defa sonuca erer her şey

Lütfen konuyu taşımayın rica ediyorum bundan büyük bi dert olacağını sanmiyorum bir anne baba için. Burda daha fazla kişi var Lütfen kimsenin uğramadığı başlıklara taşımayın konuyu çok rica ediyorum🙏

Arkadaşlar burda binlerce kişiyiz yok mu o tarihlerde orda olanlar hiç? Kayıp veli eren atay ı arıyoruz tam 1 buçuk sene geçti kaybının üzerinden... bu temmuzda 2 sene olacak. 2 senedir annesi babası yerde mi gökte mi belli değil uykular haram oldu yaşamayı unuttular nasıl gülünüyordu unuttular🥹 Eren 19 yaşında 15 temmuzda arkadaslariyla beraber alaçatıya gidiyor en son deliklikoyda gördüklerini söylüyorlar, ama o tarihten beri ne ölüsü ne dirisi yok çocuktan hiçbir iz yok ailesi perişan halde.

O günlerde orda olanlar var mı? Ben bu çocuğu gördüm diyen. Veya elinde o günlere dair fotoğraf video olan var mı belki küçücük bi ipucu bizi sonuca götürebilir.
En çok zoruma giden Eren’in telefonunu bulan şerefsizin telefona format atıp kullanmaya devam etmesi Allah onun belasını versin Eren’in annesi demişti ki çocuğumun son anılarını görme imkanımı da aldı o benden:( basit bir suç gibi görünüyor oysa ne büyük zarar vermiş haberi bile yok Allah’ın belasinin

En çok zoruma giden Eren’in telefonunu bulan şerefsizin telefona format atıp kullanmaya devam etmesi Allah onun belasını versin Eren’in annesi demişti ki çocuğumun son anılarını görme imkanımı da aldı o benden:KK43: basit bir suç gibi görünüyor oysa ne büyük zarar vermiş haberi bile yok Allah’ın belasinin
Telefona formatta atmiyor direk ana kart degistiriyor adam ne biliyorduda ana kart degistirdi
Ekrani kirik ekran degistir sonra format mi atarsin naparsan yap
Bu adamda kesin bisey vardi

Hangi çocuk saticiydi eren mi?
evet, satıcılığını da yapıyormuş
kullandığını ailesi bile anlamamış. hiç belli etmemiş nasıl olduysa artık.
zaten çocuğun başına ne geldiyse uyuşturucu yüzünden geldi. sadece kullanıp geçen biri olsa neyse ama bunun satışı insanın başını gerçekten belaya sokan bir şey. çocuğun puf olup uçmasının altında yatan neden de bu satış meselesi olabilir.
kendi halinde kullanan insana kimse bişey yapmaz, en kötü ihtimal arkadaşları da bırakır gider çocuk sahilde sızar kalırdı. maksimum gaspa falan uğrardı. kendine geldiğinde de evine dönerdi.
ama işin içinde satış varsa işte o zaman birileri ondan kurtulmak istemiş olabilir. bu öyle basit bir kavga da değil, birileri çocuğu ortadan kaldırmak istedi ve kaldırdı.

zaten çocuğun başına ne geldiyse uyuşturucu yüzünden geldi. sadece kullanıp geçen biri olsa neyse ama bunun satışı insanın başını gerçekten belaya sokan bir şey. çocuğun puf olup uçmasının altında yatan neden de bu satış meselesi olabilir.
kendi halinde kullanan insana kimse bişey yapmaz, en kötü ihtimal arkadaşları da bırakır gider çocuk sahilde sızar kalırdı. maksimum gaspa falan uğrardı. kendine geldiğinde de evine dönerdi.
ama işin içinde satış varsa işte o zaman birileri ondan kurtulmak istemiş olabilir. bu öyle basit bir kavga da değil, birileri çocuğu ortadan kaldırmak istedi ve kaldırdı.
Kullandığını biliyordum ama satıcı olduğunu bilmiyordum ahhh yavrum nelere bulasmissin.

Bilemiyorum eğer satışını da yapıyorsa başkalarının evlatlarını da zehirliyordu demektir. Ailesine yazık.

Telefona formatta atmiyor direk ana kart degistiriyor adam ne biliyorduda ana kart degistirdi
Ekrani kirik ekran degistir sonra format mi atarsin naparsan yap
Bu adamda kesin bisey vardi

Ana kart değiştirdim demiş ama değiştirmemiş diye biliyorum çünkü ana kart değişse telefon açıldığında sinyal vermezmiş.

Telefonu bulan kişi de boyacıymış, bir de boyacı Mehmet var Veli Eren’i son görenler içinde. Son programa bağlanan biri ikisinin ortak tanıdıkları olduğunu söylemişti, ki bu bana çok olası bir ihtimal geliyor.

Ana kart değiştirdim demiş ama değiştirmemiş diye biliyorum çünkü ana kart değişse telefon açıldığında sinyal vermezmiş.

Telefonu bulan kişi de boyacıymış, bir de boyacı Mehmet var Veli Eren’i son görenler içinde. Son programa bağlanan biri ikisinin ortak tanıdıkları olduğunu söylemişti, ki bu bana çok olası bir ihtimal geliyor.
ve boyacı mehmet daha önce cinayetten yargılanmış ayrıca uyuşturucu satıcısıymış şuan zaten satıcı olduğu için cezaevinde. o adam hala benim baş şüphelilerimden birisi. telefonu güya bulduğunu iddia eden muhammed acarla da o adamın bağlantısı olduğunu düşünüyorum.

ve boyacı mehmet daha önce cinayetten yargılanmış ayrıca uyuşturucu satıcısıymış şuan zaten satıcı olduğu için cezaevinde. o adam hala benim baş şüphelilerimden birisi. telefonu güya bulduğunu iddia eden muhammed acarla da o adamın bağlantısı olduğunu düşünüyorum.

Kesinlikle aynı fikirdeyim

Telefon sinyali tanay tabiat parkinda 6 saat boyunca sabit kalmis
Pinar bk'yi takip ediyorum oradan duydum bunu da
Kadin park didik didik edilsin muhtemelen bu cocuk orada gomulu diyor
Herkes herseyi biliyor ama susuyor malesef

Ay bunu ilk kez duydum o kdar takip ettiğim bir konu ama. Şaşırdım.

Evet, erenin hts kayıtlarına baktılar. 16 temmuzda sabah saatlerinde deliklikoydan ayrılıyor telefon, 1 buçuk saat bi benzinlikte bekliyor sonra 6 saat boyunca tanay tabiat parkında bekliyor. (bu arada bu park 3 senedir kapalı ıssız izbe arkası ormanlık koskoca bi park, fakat yine de yan yollardan girilebiliyor rahatlıkla) daha sonra telefon kapatılıyor sinyal gidiyor. aylar sonra sinyal alıyorlar polis gidiyor bir adam bu telefonu sahilde bulduğunu söylüyor.

fakat durumun garipliği şu ki bu telefonu bulan adamın bir sürü yalan ifadesi var. adam telefonu o gün bulduğunda tüm gün sahilde sahibini aradığını bulamayınca da manisaya döndüğünü söylüyor. hatta telefonu annesinin bulduğunu söylüyor. fakat hts kayıtlarına göre erenin telefonu o sabah deliklikoydan ayrılıyor 1 buçuk saat bi benzinlikte 6 saat tanay tabiat parkında bekliyor. adam bariz yalan söylüyor yani. gizlediğin bişey yoksa neden yalan söylersin ki? ve o gün annesinin o telefonu bulmuş olamayacağını çünkü annesinin o tarihte manisada olduğunu söyleyenler var. bana kalırsa ben erenin telefonu hiçbir zaman kaybetmediğini, arkadaşlarının yalan söylediğini düşünüyorum, artık çocuğu döverlerken mi düştü telefonu, yoksa buldum diyen şahıs birileriyle beraber erene bişey yaptı da çocuğun telefonunu mu aldı. kafamda bin tane soru...

Evet, erenin hts kayıtlarına baktılar. 16 temmuzda sabah saatlerinde deliklikoydan ayrılıyor telefon, 1 buçuk saat bi benzinlikte bekliyor sonra 6 saat boyunca tanay tabiat parkında bekliyor. (bu arada bu park 3 senedir kapalı ıssız izbe arkası ormanlık koskoca bi park, fakat yine de yan yollardan girilebiliyor rahatlıkla) daha sonra telefon kapatılıyor sinyal gidiyor. aylar sonra sinyal alıyorlar polis gidiyor bir adam bu telefonu sahilde bulduğunu söylüyor.

fakat durumun garipliği şu ki bu telefonu bulan adamın bir sürü yalan ifadesi var. adam telefonu o gün bulduğunda tüm gün sahilde sahibini aradığını bulamayınca da manisaya döndüğünü söylüyor. hatta telefonu annesinin bulduğunu söylüyor. fakat hts kayıtlarına göre erenin telefonu o sabah deliklikoydan ayrılıyor 1 buçuk saat bi benzinlikte 6 saat tanay tabiat parkında bekliyor. adam bariz yalan söylüyor yani. gizlediğin bişey yoksa neden yalan söylersin ki? ve o gün annesinin o telefonu bulmuş olamayacağını çünkü annesinin o tarihte manisada olduğunu söyleyenler var. bana kalırsa ben erenin telefonu hiçbir zaman kaybetmediğini, arkadaşlarının yalan söylediğini düşünüyorum, artık çocuğu döverlerken mi düştü telefonu, yoksa buldum diyen şahıs birileriyle beraber erene bişey yaptı da çocuğun telefonunu mu aldı. kafamda bin tane soru...
bence o telefon eren'in cebindeydi. üstündeydi yani.
eren'i o sabah deliklikoy'dan kim alıp götürdüyse telefonuyla beraber götürdü. telefon çocuğun cebinde falansa bu çok kolay zaten. o an ereni götüren kişi telefon detayını düşünmemiştir.
çocuğu aldı, benzinlikte takıldı
sonra tanay'a götürdü gömmeye.
adam bu işi tamamladıktan sonra eren'in telefonunu fark ediyor alıyor ve kapatıyor.
sonrasında telefonu aylar sonra açınca polis peşine düşüyor tabii sinyal aldığı için
cinayeti işleyen kişi yeterince profesyonel değil
öyle olsaydı ilk yapması gereken şey eren'in telefonundan kurtulmak olurdu. telefon unutuldu bence
unutuldu derken hts sinyal konusu unutuldu, gözden kaçtı.
ha telefondan nasıl kurtulursun? çok kolay, önce sıfırlarsın tamamen sonra atarsın denize. bozulur zaten sinyal minyal gidemez. tuzlu su telefonu tahrip de eder. denize atmak en mantıklı çözüm zaten telefonunu kaybetti hikayesiyle de destekleniyor.
çocuğun zaten kafası güzelmiş. o kafayla telefonu denize düşürmesi ve geri alamaması gayet akla oturan bir hikaye olurdu.

Konuyu gecen sene ilk kayboldugu zaman takip etmistim ama sonrasinda kayip cocuk konulari beni derinden sarstigi icin takip edemedim.

Sadece su anakart konusuna deginmek isterim, anladigim kadariyla kayip bir telefon soz konusu, kaybolmus ve bir sure sonra sinyal vermis. Bu durumda anakart degismis olamaz, anakarti degismis bir telefon sahibiydim eskiden, telefonum yeniyken bir ariza yasadi ve anakarti degisti, o zaman telefonu teslim alirken anakart degistigi icin IMEI'sinin de degistigini ve tekrar ustume tanimlandigini anlatmislardi. Bildigim kadariyla sinyal takibi imei nosundan yapiliyor, yani o cocugun telefonunun anakarti degistiyse sinyal almis olamazlardi.

Cocugun hatiralari silinmis, kanitlar silinmis diye birsey olamaz yani, telefon atilan format bunlari yüzeysel olarak siler ama iyi bir uzman o bilgileri geri getirir. Bircogumuz telefonun bizi takip eden uygulamalarını ugrasmadigimiz icin kapatmiyoruz ornegin;

Zaman cizelgesi
Google fotoğraflar
Reklam gecmisi ve onerileri sunan apklar

Bunlar hep acik kaliyor, ancak telefondaki kayitli google hesabi degistiginde bunlara ulasamiyoruz, eger cocugun hesabina ulasabiliyorlarsa (ki niye ulasamasinlar? Bu isin uzmanları icin cok basit bir ayrinti) bircok veriye telefon/cihaz ellerinde olmasa dahi ulasirlardi, tabi kayitli google hesap mailinin bilindigi varsayimiyla yaziyorum.

Back