• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15-16 temmuz 2023 alaçatı deliklikoy civarlarında olanlar

evet bu da aklıma geldi şuan, arkadaşın dediği doğruysa satıcıysa bu çocuğun iyi para kazanmış olması gerek. peki nerde o paralar acaba

Yok, sermayesini yeme derken ekşi’deki kişi; satsın diye verilen malı yediğini söylemiş. Malı yiyince de artık patronu kimse o yok etmiş demek istemiş.

Yani ya hepsini çantasında deliklikoya götürdü ama o ortamda çalınacağını bildiği için bunu yapmaz, kartına yüklerdi. Kartında da yok bildiğim kadarıyla yüklü para.

Yedi desek, ebru ablaların maddi durumu orta belli ki, veli erenin kıyafetleri de orta halli aile çocuğunun kıyafetleri.

Ben şahsen arkadaşlarından şüphelenmeyi, boyacı Mehmetleri görünce bıraktım. Ki, eren satıcı olsa onu yalnız bırakmazlardı, yalakalık yapıp bedava mal alırız diye ne yalnız yürümesine ne de dayak yemesine izin vermezlerdi.

Bu arada pınar bk ilk başta aileden şüpheleniyordu, o kadının da söylemlerini tek doğru kabul edemiyorum.

Yok, sermayesini yeme derken ekşi’deki kişi; satsın diye verilen malı yediğini söylemiş. Malı yiyince de artık patronu kimse o yok etmiş demek istemiş.

Yani ya hepsini çantasında deliklikoya götürdü ama o ortamda çalınacağını bildiği için bunu yapmaz, kartına yüklerdi. Kartında da yok bildiğim kadarıyla yüklü para.

Yedi desek, ebru ablaların maddi durumu orta belli ki, veli erenin kıyafetleri de orta halli aile çocuğunun kıyafetleri.

Ben şahsen arkadaşlarından şüphelenmeyi, boyacı Mehmetleri görünce bıraktım. Ki, eren satıcı olsa onu yalnız bırakmazlardı, yalakalık yapıp bedava mal alırız diye ne yalnız yürümesine ne de dayak yemesine izin vermezlerdi.

Bu arada pınar bk ilk başta aileden şüpheleniyordu, o kadının da söylemlerini tek doğru kabul edemiyorum.
Evet işin ucu yine boyacı mehmete çıkıyor. Zaten kaybın ilk zamanı orda gönüllü çalışmaya giden birisi diyor ki biz emniyete gittik sağa sola gittik ne zaman nereye gitsek hep boyacı mehmetin motorunu gördüm hep bizi takip ediyordu dedi. Tutuşacağı bi durum olmasa neden takip etsin.

sizin de satıcı olduğundan bu kadar emin olmanız ilginç ama. Arkadaşlarından duyduklarınıza ne kadar inanabiliyorsunuz ki özellikle o alaçatıya beraber gittiği tayfanın ağzının içi yalan dolu... ama neyse mesele bu değil ki bizim şuan derdimiz acılı bi anneye yardımcı olabilmek bi ipucu bulmak belki o gün orda bulunan birisi bi forumda denk gelir işe yarar bi bilgi verir belki ben bu amaçla açtım konuyu :KK43:
ben hiçbir yazımda eminim demedim
gayet dürüst bir şekilde bu durumu nasıl öğrendiğimi de burada sizlerle paylaştım
insanların mesajlarına cevap verip "hayır satıcı değil bu bir dedikodu" şeklinde cümleye başlayan sizsiniz sevgili liona.
benimki sadece duymaktan ibaret değildi. ben çok fazla şey duydum bu çocuk hakkında ama inanmadım
inanmadığım şeyi de burada dillendirmedim zaten yorumlarımı tekrar okuyabilirsiniz.
arkadaşlarında çok fazla yalan dolan var bence de ama benim kaynağım direkt o çevreden değil. onlara yakın birinin yakını gibi düşün neyse detay veremiyorum ama bilmesi gerekenlere söylendi ve gösterildi bazı şeyler. (en azından benim bildiğim kadarıyla)

tabiki her türlü ihtimali düşünüyorum aylardır kafamda hergün farklı bi senaryo kuruyorum. bu dediğiniz de mantıklı, şöyle ki ben normalde satıcı olduğunu düşünmüyorum, ama acaba o gün mü satmaya çalıştı da bu birilerinin kulağına gitti? ya da farklı bin tane teori üretiyorum yazsam sabah olur. bu sefer de işin ucu yine boyacı mehmete çıkıyor çünkü oranın satıcı abisi o. ayrıca bide klosterın sahibi olan kişi. belki de dediğiniz gibi onlar bu yüzden çocuğa bişey yaptılar. off :KK43:

bi de size bişey sormak istiyorum çok emin konuştuğunuz için aklıma şu takıldı, tabiki erenin beyninin içine giremem sizin dediğiniz de doğru olabilir, aklıma takılan şey şu, bu çocuk normalde zaten satıcıysa yani uzun süredir satıyorsa neden o gece cezasını kestiler ki? o güne kadar satmış bişey olmamış, neden o gün ne oldu da satması problem olmuş bazı kişilerce, ben sizin tahmininizi soruyorum
öncelikle ben hiçbir yorumumda çok emin olduğumu söylemedim. bu kısmı düzelteyim.
ben böyle bir duyum aldığımı söyledim.
bir de siz ailesi tarafından söylenen "kullanıyordu" beyanına bile inanmıyorsunuz.
neden gerçekleri reddetmeye çalışıyorsunuz?
satış konusuna inanmayabilirsiniz sonuçta bunu söyleyen kaynak güvenilir gelmeyebilir.
ama kullanma konusunu öz anne ve babası söylüyor. buna neden inanmıyorsunuz? bu kadarına da inanmamak sizce normal mi?

Peki sizce de sermayesini mi yemiş yani bu çocuk? Sonrada ortadan kaldırmışlar? Ekşide de biri bunu söylemiş.

Yarın ortaya çıkma ihtimali olsa ailesinin oğullarının cezaevine girmesinden korkup da bunun üstünü örteceklerini hiç sanmıyorum. Eminim cezaevinde olmasını, kayıp olmasından yeğlerler.

Duymuşsunuzdur, ben yalanla itham etmiyorum sizi sadece hepimiz evet teori üretiyoruz, annesi de zaten bu konuda destek istiyor, akıllarına gelmeyen bir senaryo olabilir diye.

Bu arada, bildiklerini anneyle paylaşma şansın varsa mesaj atabilirsin instagramdan. En azından kadın geride kalan çocuğuna odaklanabilir.
ben ne öğrendiysem bana söyleyen kişinin aile ve polisle iletişime geçmesini ve bilgi vermesini söyledim.
bana bunları aktaran kişinin bildirmesi daha doğru elinde olan ve olmayan ne varsa.
kaldı ki ben zaten ben öğrenmeden önce de ilgili birimlere bildirildiğini düşünüyorum.

Peki sizce de sermayesini mi yemiş yani bu çocuk? Sonrada ortadan kaldırmışlar? Ekşide de biri bunu söylemiş.

Yarın ortaya çıkma ihtimali olsa ailesinin oğullarının cezaevine girmesinden korkup da bunun üstünü örteceklerini hiç sanmıyorum. Eminim cezaevinde olmasını, kayıp olmasından yeğlerler.

Duymuşsunuzdur, ben yalanla itham etmiyorum sizi sadece hepimiz evet teori üretiyoruz, annesi de zaten bu konuda destek istiyor, akıllarına gelmeyen bir senaryo olabilir diye.

Bu arada, bildiklerini anneyle paylaşma şansın varsa mesaj atabilirsin instagramdan. En azından kadın geride kalan çocuğuna odaklanabilir.

valla yalanla itham etmek isteyen varsa kendisi bilir sonuçta ben burada anonim bir üyeyim, kimsenin bana inanma zorunluluğu yok
o gece ne olduğunu bilemiyoruz, evet teoriler var ama sonuca odaklanacak olursak çocuk yok
tgrt'de telefonu güya bulan adamın tavırlarını görmüşsünüzdür. bi öyle diyor bi böyle diyor.
bi diyor ki, bütün gün telefonun sahibini aradık bulamadık.
bi diyor, biz öğlene gelirken (böyleydi sanırım) oradan ayrıldık.
bu esnada zır zır çalan bir telefon var ellerinde. acaba eren'i arayanlar kimlerdi telefonla?
yolda 2 polise vermek istedik almadılar karakola götürün dediler, dedi. sonra da çantada unuttuk dedi.
yahu insan nasıl çantada unutur?
aylar sonra telefonu yaptırıp kullanmayı bilmiş ama.
bir tane doğruyu söyleyen yok.
ayrıca ekranı kırık telefonu kim neden alsın? var o herifte bişey.
çok teori, tahmin var yani.

pınar konusuna gelince, o kadın böyle durumlarda genelde ilk etapta aileden şüpheleniyor. eren'e özgü bir durum olduğunu düşünmüyorum.

ben ne öğrendiysem bana söyleyen kişinin aile ve polisle iletişime geçmesini ve bilgi vermesini söyledim.
bana bunları aktaran kişinin bildirmesi daha doğru elinde olan ve olmayan ne varsa.
kaldı ki ben zaten ben öğrenmeden önce de ilgili birimlere bildirildiğini düşünüyorum.

Gizlilik kararı olduğu için aile bilmiyor dosya içeriğini, ifadelerini. O yüzden dedim, dosyanın kalkması için dilekleçeler veriyorlar

valla yalanla itham etmek isteyen varsa kendisi bilir sonuçta ben burada anonim bir üyeyim, kimsenin bana inanma zorunluluğu yok
o gece ne olduğunu bilemiyoruz, evet teoriler var ama sonuca odaklanacak olursak çocuk yok
tgrt'de telefonu güya bulan adamın tavırlarını görmüşsünüzdür. bi öyle diyor bi böyle diyor.
bu esnada zır zır çalan bir telefon var ellerinde. acaba eren'i arayanlar kimlerdi telefonla?
yolda 2 polise vermek istedik almadılar karakola götürün dediler, dedi. sonra da çantada unuttuk dedi.

pınar konusuna gelince, o kadın böyle durumlarda genelde ilk etapta aileden şüpheleniyor. eren'e özgü bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Heh işte ben onlardan şüpheleniyorum zaten.
Boyacı, telefonu bulduğunu iddia eden kişi biliyor her şeyi. Yayına bağlanıp o dönem boyacının çadırında kaldığını söyleyen kadın da daha çok şey biliyordu mesela ama bana göre bağlanma sebebi o dönem sevgilisi olan kişiyle iletişim kurmaya çalışmak ya da gözdağı vermek gibi bir şey de olabilir.

telefonunu annesi aramış durmadan, annesi öyle söyledi ben durmadan aradım dedi.

Ben bir polise sordum o durumu, evet elden alamayız karakola vermesi gerekiyor ifade eşliğinde dedi. Söylediği tek doğru şey bu olabilir telefonu bulan kişinin.

Eğer boyacı ve diğerleri olmasaydı ben arkadaş çevresinden şüpheleniyordum ama şuan o gün boyacı ya da bir başkasının zarar verdiğini düşünüyorum..

öncelikle ben hiçbir yorumumda çok emin olduğumu söylemedim. bu kısmı düzelteyim.
ben böyle bir duyum aldığımı söyledim.
bir de siz ailesi tarafından söylenen "kullanıyordu" beyanına bile inanmıyorsunuz.
neden gerçekleri reddetmeye çalışıyorsunuz?
satış konusuna inanmayabilirsiniz sonuçta bunu söyleyen kaynak güvenilir gelmeyebilir.
ama kullanma konusunu öz anne ve babası söylüyor. buna neden inanmıyorsunuz? bu kadarına da inanmamak sizce normal mi?
Annesi babasi kullandigini bu kayip olayina kadar bilmiyormus kaybolduktan sonra arkadaslarindan öğrenmiş. Inanmamak degil aslinda ben suan size de inandim sadece her ihtimali düşünerek senaryo üretiyorum, ya hic kullanmiyorduysa ve arkadaslari suan yalan söylüyorsa? (Zaten madde kullanan kafasi yerinde olmayan birisi allah bilir nereye gitti diye üstlerinden atabilmek icin) Veya sadece o gece kullandi ve kendisine agir geldi öldüyse? Veya dediginiz gibi uzun zamandir da satıcısıysa bu yüzden basina is geldiyse, veya uzun zamandir satici degil o gün satmak istemisse ve birileri engel olmussa? Veya barta kulesinin dediği gibi kendisine satilmasi icin verilen malı kendi kullandi diye cocuga bisey yaptilarsa? Amacim tartismak degil bilgi ve fikir fırtınası yaparak ihtimaller üzerinde durmak. Siz kaynağım sağlam diyene kadar satıcı olduguna inanmiyordum çünkü cok yakin bi kiz arkadasi kesin bi dille satıcı olmadigini zaten cesaret edemiceni söylemişti o yüzden emin emin konusuyordum. 🙏

Kesinlikle katılıyorum o telefonu güyaa bulduğunu iddia eden adam biseyler sakliyor biseyler biliyor yalani dolani cok.

Annesi babasi kullandigini bu kayip olayina kadar bilmiyormus kaybolduktan sonra arkadaslarindan öğrenmiş. Inanmamak degil aslinda ben suan size de inandim sadece her ihtimali düşünerek senaryo üretiyorum, ya hic kullanmiyorduysa ve arkadaslari suan yalan söylüyorsa? (Zaten madde kullanan kafasi yerinde olmayan birisi allah bilir nereye gitti diye üstlerinden atabilmek icin) Veya sadece o gece kullandi ve kendisine agir geldi öldüyse? Veya dediginiz gibi uzun zamandir da satıcısıysa bu yüzden basina is geldiyse, veya uzun zamandir satici degil o gün satmak istemisse ve birileri engel olmussa? Veya barta kulesinin dediği gibi kendisine satilmasi icin verilen malı kendi kullandi diye cocuga bisey yaptilarsa? Amacim tartismak degil bilgi ve fikir fırtınası yaparak ihtimaller üzerinde durmak. Siz kaynağım sağlam diyene kadar satıcı olduguna inanmiyordum çünkü cok yakin bi kiz arkadasi kesin bi dille satıcı olmadigini zaten cesaret edemiceni söylemişti o yüzden emin emin konusuyordum. 🙏
satış olayına inanmış olmamın tek sebebi bana söylenmesi değil yalnız
bana her şey söylendi. çok şey söylendi. çocuk karşıyakalı zaten benim iş yerim karşıyakada. iş arkadaşlarımın %90ı karşıyakada yaşıyor benim
söylenen şeye inanabilmem için mantığıma da yatması gerekiyor
satış matış bunlar pis işler. gayet de insanların birbirini öldürebileceği, ortadan kaldırmak isteyebileceği, başkalarının da başım yanmasın diyerek susabileceği konular
ben mesela sadece kullanıcı olan birine pek bişey yapılacağını düşünmüyorum. ama uzun veya kısa zamandır satan, satmaya yeltenen, satma konusunun yakınından dahi geçen insanın başına çok kötü şeyler gelebileceğine ciddi ihtimaller veriyorum
çünkü asıl bela bu.
bi de işin içinde boyacı mehmet, kayıp telefonu alan tipler gibi değişik kişiler de olunca bendeki o satış ihtimalini güçlendiriyor bunlar da.

Kesinlikle katılıyorum o telefonu güyaa bulduğunu iddia eden adam biseyler sakliyor biseyler biliyor yalani dolani cok.
yani biz de telefon kaybettik
mahallemizde sokak ortasında kaybettik
kaybettiğimizi 5 dk sonra farkedip geçtiğimiz yerlere baktık bulamadık
eve geldik aradık telefonu, birisi açtı
telefonun sahibini tanıyor musunuz dedi açar açmaz
meğer bir alt sokağımızda oturuyormuş bulan kişi
ben telefonu alalı yarım saat oldu, arayan soran olur diye 2 saat bekleyip sonrasında karakola götürecektim dedi kadın
kayıp telefon bulunca niyet kötü değilse biraz beklersin biraz zaman verirsin veya telefonda şifre falan yoksa bi ihtimal, rehberden birini arar haber verirsiniz.
sonuç alamazsanız hemen sonrasında karakola götürür verirsiniz yani
saçma sapan yanınızda gezdirip şurası kırık burası bilmem ne deyip yaptırıp bir de sıfırlamazsınız.

satış olayına inanmış olmamın tek sebebi bana söylenmesi değil yalnız
bana her şey söylendi. çok şey söylendi. çocuk karşıyakalı zaten benim iş yerim karşıyakada. iş arkadaşlarımın %90ı karşıyakada yaşıyor benim
söylenen şeye inanabilmem için mantığıma da yatması gerekiyor
satış matış bunlar pis işler. gayet de insanların birbirini öldürebileceği, ortadan kaldırmak isteyebileceği, başkalarının da başım yanmasın diyerek susabileceği konular
ben mesela sadece kullanıcı olan birine pek bişey yapılacağını düşünmüyorum. ama uzun veya kısa zamandır satan, satmaya yeltenen, satma konusunun yakınından dahi geçen insanın başına çok kötü şeyler gelebileceğine ciddi ihtimaller veriyorum
çünkü asıl bela bu.
bi de işin içinde boyacı mehmet, kayıp telefonu alan tipler gibi değişik kişiler de olunca bendeki o satış ihtimalini güçlendiriyor bunlar da.
Ne söylendi asiri merak ettim suan burdan yazmak istemeseniz bile ozelden mesaj olarak yazar misiniz🥹

Son gelismeleri okudunuz mu?
Cocuk sanirim yasiyor yunanistan da
Bakanlik devrede, surec hizlaniyor
Ali Yerlikaya programa katilmis
Ve tek cocuk degilmis, ortada kocaman bir hikaye var.

Back
X