15.02.2009 dogum günümde sözlendim :)

sen ablana, sözlün de eniştene benziyor yaw :)))
Allah tamamına erdirsin mutlulukla inşallah a.s.

kizkardesimle beni ilk defa benzetiliyoruz onlardan biride sensinkaydirigubbakcemile3ama hosuma gitmedi diil cok tskler tatlima.s.noktayla virgül gibiyiz dimikaydirigubbakcemile3
esimle damadimizi kardes saniyolar ciddenkaydirigubbakcemile3ama diilerşakkıdıdemekki zevklerimiz ayniymis bacumlakaydirigubbakcemile5

Babanın resmi ne kadar hüzünlü ne kadar düşünceli..kendi babamın görüntüsü geldi gözüme
kız babası olmak gerçekten zor ... mutluluklar dilerim a.s

Babanın resmi ne kadar hüzünlü ne kadar düşünceli..kendi babamın görüntüsü geldi gözüme
kız babası olmak gerçekten zor ... mutluluklar dilerim a.s

aynen canim katiliyorum kiz babasi olmak cidden zor ben evden cikarken yani kapidan babam arkamdan ugurladfikdan sonra düsüp bayilmis görseydim eger cikamazdim sanirim senağlama kusagimi bile zor baglamisdi canim babam ya simdi ise kizkardesimde düsünmek bile istemiyorum bakalim nasil olcak

Kötü olmuş allah korusun.. İnş. olumsuz bişey olmaz dediğin gibi canım..
Bende kendi düğün gecemde korkuyorum,babam içine atamaz ağlar fena halde,bende dayanamam salya sümük bi gelin olarak uğurlanırım kesin..

Ne kadar yakışan bi çift olmuşsunuz ya,maşallah size.Ömür boyu mutluluklar dilerim canım,gülen yüzün hiç solmasın.a.s.

ay simardim iyice bu güzel yorumlari okuyunca
güzel yorumlariniz ve iyi dilekleriniz icin tsk ederim ablacigima.s.

ve ayrica yine herkeze tek tek tsk ederim cok saolun o güzel yorumlariniz icin
allahim herkezi mutlu eder insallah
allah herkezin gönlüne göre versin:Saruboceq:

ablanla enişteni siz zannettim, amma kilo almış ikisi birden demekki uzun zamandır tanışıyolar diye düşündüm:roflol:

ama babanın fotosunu görünce gözlerim doldu, ayyy ben gidemicem galibasenağlama

hayatim pardon tatlim inanki kasitli yapilmis bisey diil gözümden kacmisdir kiz ben 7yillik evliyim alan memnun varan memnun bu halimede dogumdan sonra geldim:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…