14 yıllık arkadaşım ve sorunlarım :(

su alem

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
2.061
2.183
Kızlar 14 yılllık aynı sehirde oturdugumuz kız arkadaşım ikimizde evlendik. Ben 11 yıl o da 1 yıllık evli daha önce sorunu oldugunda direk beni arardı, ayrıca düğünümde bana yardımcı oldu çok koşturdu aynı şekilde ben de onun düğününden kız isteme ,nişan, falan hep yanında oldum ve koşturdum.Ben doğruyu yada yanlışını rahatlıkla söyleyen biriyim kendisine bunu da bilir.Geçenlerde aradım hamile bu arada bebeğinin cinsiyetini ve ikiz oldugunu duydugumu söyledim aa sen nerden duydun ben sana söylemedim gibi laflar etti ben üstüne düşmedim aynı konusmamızda doguma annesinin yanında keşke yapsan vs dedim benim kocam var isteyen bura gelir gibi laflar etti benden 8 saat uzak mesafede şimdi ilk aramamda da kendisini aradım açmadı ardından başka şehirde yaşayan diğer ortak kız arkadaşımı aradım sohbet için dedidi x arkadaşım da yanımda bana geldi , şimdi ben onu aradım dedim açmadı dedim ,sonra telefona x arkadaşımı verdı hamileyim tlf bakmıyom vs gibi laflar etti şok oldum daha önce hep vefazılıktan yakına biriydi( benim için değil)Çok bozuldum arayamadım ama kandil msj ve bayramda msj attım cvp gelmedi.Dün ortak arkadaşımla konustum çok buyuk sorunları oldugunu eşiyle erken dogum yapacagını yarı aç yarı tok yaşadıgını söyledi bana.İçim burkuldu ne yapacagımı bilemiyorum aramalı mıyım? Edit:Tlf bakmıyom diyor ama facede görüyom ben sohbet kapalı ama her gün aktif.Daha öncede çok laf sokma olayları vs oldu durduk yere trip yaplar vs şimdiden teşekkür ederim

Dusme ustune.Kendi halinde birak.Arkadas sonunda.Yada mesaj at.seni uzun sure aramayacagim.ihtiyac hissedersen mesaj at dersin.bu seferde senin canin isterse konusursun.

Yo kesinlikle arama sebebim o durumda olması ama asla duydugumu ve konudan bahsetme değilde hal hatır sormak için demiştim

seni dost gorseydi derdini kederini seninlr paylasirdi. belli ki sizin onu gordugunuz gibi gormuyor. hatta istemiyor sizi. belki kendiyle karsilastirip size kin duyuyor kimbilir. ama bu is bitmis ne kadar zorlarsan zorla duzelmez kazik yersin uzak dur

Bende öyle düşünüyorum benden uzak durdu derdini paylaşmadı diye 14 yıl dile kolay lakin şu an durumunun kötü olması hamile ve sorunlarının olması içimi burktu.Hani arasam acaba anlatır mı ya da konusur mu onu da bilemiyorum :KK43:

Aramadan bilemezsin. Tabi kendini telefonunun acilmamasina ya da laf sokmalara hazirla. Belli ki hayatinda bazi seyler iyi gitmiyor.

Ben olsam çok değer veriyorsam son bir kez arayıp konuşur içimdekileri anlatırdım. he yok hala öyle devam ediyorsa da asla iletişim kurmazdım.

Bende öyle düşünüyorum benden uzak durdu derdini paylaşmadı diye 14 yıl dile kolay lakin şu an durumunun kötü olması hamile ve sorunlarının olması içimi burktu.Hani arasam acaba anlatır mı ya da konusur mu onu da bilemiyorum :KK43:
Seninle konuşmak istemiyorum diye tabela asıp belediyeden anons etmediği kalmış,
Siz hala kötü müdür arasam anlatır mı zırt pırt,
Ne meraklısınız sevilmediğinizi ısrarla anlamamaya,
14 değil trilyon yıl olsa da istenmemek istenmemektir.net.

Seninle konuşmak istemiyorum diye tabela asıp belediyeden anons etmediği kalmış,
Siz hala kötü müdür arasam anlatır mı zırt pırt,
Ne meraklısınız sevilmediğinizi ısrarla anlamamaya,
14 değil trilyon yıl olsa da istenmemek istenmemektir.net.

Siz yanlış anladınız normalde bir kişiyi sildimi kolayca affetmem ben sevilmediğim yada sevildiğim yada arkadaşıma yaranmak için değil özellikle belirttim hamile oldugu ve burada anlatamayacagım kadar büyük bir sorunla karşılaştıgı ve ayrıca erken dogum ve bebeklerini kaybetme riski oldugu için 14 yılın hatrına arayımı diye sordum.Bir nevi vicdan yaptım

Kızlar 14 yılllık aynı sehirde oturdugumuz kız arkadaşım ikimizde evlendik. Ben 11 yıl o da 1 yıllık evli daha önce sorunu oldugunda direk beni arardı, ayrıca düğünümde bana yardımcı oldu çok koşturdu aynı şekilde ben de onun düğününden kız isteme ,nişan, falan hep yanında oldum ve koşturdum.Ben doğruyu yada yanlışını rahatlıkla söyleyen biriyim kendisine bunu da bilir.Geçenlerde aradım hamile bu arada bebeğinin cinsiyetini ve ikiz oldugunu duydugumu söyledim aa sen nerden duydun ben sana söylemedim gibi laflar etti ben üstüne düşmedim aynı konusmamızda doguma annesinin yanında keşke yapsan vs dedim benim kocam var isteyen bura gelir gibi laflar etti benden 8 saat uzak mesafede şimdi ilk aramamda da kendisini aradım açmadı ardından başka şehirde yaşayan diğer ortak kız arkadaşımı aradım sohbet için dedidi x arkadaşım da yanımda bana geldi , şimdi ben onu aradım dedim açmadı dedim ,sonra telefona x arkadaşımı verdı hamileyim tlf bakmıyom vs gibi laflar etti şok oldum daha önce hep vefazılıktan yakına biriydi( benim için değil)Çok bozuldum arayamadım ama kandil msj ve bayramda msj attım cvp gelmedi.Dün ortak arkadaşımla konustum çok buyuk sorunları oldugunu eşiyle erken dogum yapacagını yarı aç yarı tok yaşadıgını söyledi bana.İçim burkuldu ne yapacagımı bilemiyorum aramalı mıyım? Edit:Tlf bakmıyom diyor ama facede görüyom ben sohbet kapalı ama her gün aktif.Daha öncede çok laf sokma olayları vs oldu durduk yere trip yaplar vs şimdiden teşekkür ederim
Bu devirde gercekten insanlari anlamak cok zor..
Hele hele bazi arkadaslari inasan ne yapacagini sasiriyor..
En iyisi pek fazla kafaya takmamak..
Cevap yazmiyorsa arama..
Aramak zorunda degilsin..
Benimde bir arkdasim ben ona yazmiyorum diye bama ne bayram mesaji ne de bisey yazmiyor aramiyor..
Bende biktim hep ben mi aryaacam..

Hamilelik hormonları nedeniyle böyle davranıyor olabilir, birde eşiyle sorunları varsa belki anlatmak istememiştir , kırılmayın , arada hal hatır sorun, anlatmıyorsa da kendi haline bırakın, üstüne gitmeyin, istiyorsa arar o sizi.

İyi de kocasıyla sorunlarının kaynağı siz değilseniz, telefonlarınızı açmama, mesajlarınıza dönmemek için haklı bir sebebi yok.

Hadi çook ciddi sorunlar var, dillendirmeye utanıyor deseniz, öyle olsa bunları size ileten arkadaşa da anlatmazdı.

Bi sebeple sizi hayatında istemiyor. Ona yardımcı olmalayım şeklinde vicdan yapmanıza gerek yok. Ailesi falan yok mu? Niye yarı aç yarı tok bu vatandaş?

İlla ulaşmak istiyorsan, rüyamda seni sıkıntılı gördüm, varsa bir durum, her zaman yanındayım gibi son bir mesaj atabilirsiniz bence.

Benle sorunlarının alakası yok, anlattıgı arkadaşım konum itibariyle ona yakın ve mecbur evinde kaldığı için olanları duymuş anlatmak mecburiyetinde kalmış.Zaten kimseye sorunları duyulmasın diye konuşmak istemiyorum demiş.Hayırlısı bakim önerilerinizi dikkate alacagım herkeze ayrı ayrı teşekkür ediyorum

Kendi haline bırakın derdi varsada gerçek dostsanız zaten paylaşırdı bi insana zorla destek olamazsınız.

Ben olsam o arayana kadar asla aramazdim
üstüne düşeni fazlasıyla yapmışsın

X