- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #327.641
O zaman 70 olunca ölçeyim. Sonra her -5 kiloda ölçerim olur muÖlçmelisin farkı görüp mutlu olduğunu öğrenmek bizimde hakkımız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman 70 olunca ölçeyim. Sonra her -5 kiloda ölçerim olur muÖlçmelisin farkı görüp mutlu olduğunu öğrenmek bizimde hakkımız
Tamam ama unutmazsam 70 kilo olduğunda sana hatırlatırımO zaman 70 olunca ölçeyim. Sonra her -5 kiloda ölçerim olur mu![]()
Tamam ama unutmazsam 70 kilo olduğunda sana hatırlatırım![]()
Belirledigin hedef kilonun %80 verince mezun olabiliyorsun fistikKızlar kilomuzun yüzde kaçını verince mezun olabiliyordukk? Şurda vercek 3 5 kilom kaldı öğreneyim dedim![]()
![]()
3 5 kilocuktan azcik daha fazla gibiBelirledigin hedef kilonun %80 verince mezun olabiliyorsun fistik![]()
Dimi dimi bencedeama o bahane sayılmaz ki
O gerçek toparlanması zaman alıyor kuzum gene de iyi toparlanmış maşallahzaten bel diil de alt karın çok problem oluyor ben orayı yok etmek için baya uğraştım sporsuz asla yok olmazdı
belin iyi ama karnin gobeginde merak etme seneye yaza manken karnı gibi olur vucudun kendine gelmesi zaman alacak tabi içimizden insan çıktı
![]()
Keşke benimde toto kalmasa terk edip girse beniDimi dimi bencedeyavastan mekik cekmeye basladim yanins yine karin icin binkac hareket dshs eklemeyi dusunuyorum bide squat yapcm zayifladikca popo fln kalmafi
![]()
Beni de terk etmiyor ya o hep varKeşke benimde toto kalmasa terk edip girse beni
ben içmiyordum içilmemesi gerekti çay kahve yanlış anımsamıyor isemKabak detoksunda türk kahvesi içiyormuyuz?
canım senin kilon çok güzel resimlerde gördüm yakın zamanda platese devam ediyor musun ?Günaydin kizlar,
ben Cuma spora basladim cardio yapiyorum artik sira kas yapmaya geldi insallah basarili olurum
Kollarim ve bacaklarim hic SIKI DEGil benim ve hic kaslida degil o yüzden sanki pek hos olmayan bi görüntü var hep kilo versem bile o görüntüden kurtulamioyurm
bide düz 60 a bi düssem cok daha iyi olcakmis gibi hissediyorum:) varmi spora baslamak isteyen biri kendime rakip ariyorum;D