- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #17.501
slm kızlar nasılsınız ben bugün doktora gittim şeker hastalığından şüpheleniyordum allahtan değilmişim :Saruboceq: sinüzitlerim dolmuş baş ağrım o yüzdenmiş inş geçer. baş ağrısı çekerken çocuklarla uğraşmak, ders anlatmak inanın çok zor geliyor :çok üzgünüm: takımda yeller esiyor bu ara yine cnlandırmak gerek ama nasıl :uhm:
slm kızlar nasılsınız ben bugün doktora gittim şeker hastalığından şüpheleniyordum allahtan değilmişim :Saruboceq: sinüzitlerim dolmuş baş ağrım o yüzdenmiş inş geçer. baş ağrısı çekerken çocuklarla uğraşmak, ders anlatmak inanın çok zor geliyor :çok üzgünüm: takımda yeller esiyor bu ara yine cnlandırmak gerek ama nasıl :uhm:
gecmıs olsun canım, cocuklarla ugrasmak gercekten zor Allah yardımcın olsunyerimseniben
takımı gercekten canlandırmak gerekıyor hihoyyythihoyyyt
hadı kızlar toplanınkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyyt
Canim cok gecmis olsun. Takimdan hic ses yok, kimse yazmiyor neler yaptigini yaaa... neden??
anaaamm bizim takıma nolmuş yaffff...akannehirkimsecikler gelmemiş kaç gün boyuncana....sempatiksalakcinni bu arada TUGCE & AYNALAR geçmiş olsun...Çok üzgünüm çoook
hastayım
ilk hafta motivasyonum iyiydi,hastalık da girince araya iyice salladım
kaç gündür tartıya çıkmaya bile korkuyorum
ya kilo almışsam?bununla yüzleşmeye bile korkuyorum
daha 20 yaşındayım,3-4 kat çıkınca yoruluyorum,belim sürekli ağrıyor zaten senağlama
insanlar "haline bakmadan süsleniyor" diye düşünür diye süslenemiyorum,incik boncuk takamıyorum
taksam da yakıştıramıyorum kendime
yüzüm çok da güzel halbukive bu vucuda mahkum ettiğim için kendimi hiç sevmiyorum mafoldumben
bugün biraz melankoliğim sanırım :gitme:
daha 20 yaşındayım,3-4 kat çıkınca yoruluyorum,belim sürekli ağrıyor zaten senağlama
insanlar "haline bakmadan süsleniyor" diye düşünür diye süslenemiyorum,incik boncuk takamıyorum
yüzüm çok da güzel halbukive bu vucuda mahkum ettiğim için kendimi hiç sevmiyorum mafoldumben
ecem iyi dayanıyosun lahanaya valla tebrik ederim canımm
kipra sağol canım sen deinşallah geçer bir an önce
bende aynı senin gibiyim :çok üzgünüm:ilk hafta motivasyonum iyiydi,hastalık da girince araya iyice salladım
canım seni öyle iyi anlıyorum ki insan hayata küsüyor sanki yıllarım boşa geçmiş gibi geliyor. kilolarım bende güvensizliğe yol açıyor çoğu zaman bu yüzden herşeyden kendimi çekiyorum. ama benim bir umudum var azda olsa birgün gelecek bir zamanlar şişman ama gururlu bir kız vardı diycem hayata delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?