- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #17.461
Kizlar bugun spor yaptim zemuszemus kutlarim kendimi yaaaaa... walla hepimizin biraz destege var yani ... bence birbirimize soralim spor yaptin bugun diye ne dersiniz, belki bu bizi tesvik eder daha fazla yapmaya...
günaydın kızlar...spor olayı konuşuluoda..ben bi tek hafta sonları ancak yapabilme imkanına sahibim
diğer günler çok zor..yapmaya vaktim olmuobilmiyorumkismile
Sen de hafta sonları yaparsın kipracım.Hafta içi de birkaç bölgesel(özellikle sorunlu bölgen varsa eğer) basit hareket yaparsın.kaydirigubbakcemile5
tamamdır o zamankaydirigubbakcemile5 hafta içi mekik haftasonu yürüyüş vs yaparım..:lepi:
günaydın kızlar...tartıldım 62.4 kiloyum...
tebrık ederım canım sanırım en son 65tın degılmıgünaydın kızlar...tartıldım 62.4 kiloyum...
Tebrikler canım.Çok iy kilo vermişsin.Darısı diğer arkadaşlara ve bana inşallah.
Ben bu hafta da aynıyımmafoldumben.Aynalar 65 kiloyum canım.
Sabah 1 dilim kepekli tost yedim kızlar.Öğlene yoğurt ve eti form yiycem.Akşam da sadece çorba yerim herhalde.Baksanıza yine kilo verememişim.
30 yasından sonra kılo vermek zorlasıyor onceden bır ekmek yemeyı kessem hemen kılo verırdım sımdı daha az yıyorum ama yok bırsey metobolızmam yavas calısıyor heralde:sinifsinif:
Tebrikler canım.Çok iy kilo vermişsin.Darısı diğer arkadaşlara ve bana inşallah.
tebrık ederım canım sanırım en son 65tın degılmı
cok guzel kılo verıyorsunopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?