Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar size kötü bir haberim var yarın kilo bildirimi var :roflol:

günlerdir beklenen müfettişler bugün geldi ve üzerimden büyük bir yük ve sıkıntı kalktı :sm_cool: artık başınızın belasıyım :jeyyar:

çok kızgınım şu an kendime
iki dilim baklavayı hüpletmiş bulunmaktayım

bu akşam koşu yapıcam,yürümeyi zaten düşünüyordum da,ceza olsun,koşucam

aynalar sağol canım seninde kandilin mübarek olsun.

Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olmasi temennisiyle... Iyi Kandiller..a.s.

çok kızgınım şu an kendime
iki dilim baklavayı hüpletmiş bulunmaktayım

bu akşam koşu yapıcam,yürümeyi zaten düşünüyordum da,ceza olsun,koşucam

baklavaya dayanmak çok zor sana hak veriyorum.benim en sevdiğim tatlı baklavadır
hedefime ulaştığım gün gidip yarım kilo alıp yiyicem
sonra yine dikkat edicemmm

bugünkü menüm:

***yarım tabak tatlı (dün gece yapmıştı annemler ben gece yememem gerektiğini bildiğim için tuttum kendimi canım çektiği halde ve kalkar kalkmaz tatlıyı yedim.hafif bi tatlıydı zaten.ama yinede yemesem iyi olurdu sankibilmiyorumkismile)

***1 elma
***1 portakal

***5yemek kaşığı haşlanmış patates ve üzerine light yogurdumdan koydum
bu kadarrrrrrcokacimcoook

yarın herkes güzel sayılar görür umarım tartıda

bu arada herkes detoks olsun yada kendi yöntemleriyle olsun,iştah ve yiyecek ayarlamasını yapmış durumda
ama bi eksik var sanırım; spor..
hep beraber spor da yapalım bence
günlük belirli limitler olsun ve herkes yaptım/yapamadım çünkü.... tarzında birbirimize hesap verelim
bölgesel sıkılaşmayı da sağlamış olur böylelikle

Yürüyerek zayıflama,göbüş için ne yaptın başlıkları var ama ben grup içinde de bir sistem olsun istiyorum
güzel olmaz mı sizce de?
herkes benim gibi üşenmiyor mu?belki bu sayede yapabiliriz bir şeyler..
nacizane önerimdir

14. TAKIM 145. ETAP

aynalar ( 95,0 / / / &#37
S2000 ( 71,0 / / / % )
mushu ( 83,6 / / / % )
sebay ( 66,0 / / / % )
plasticwoman ( 73,9 / / / % )
kipra ( 64,2 / / / %)
iklimdenizi ( 68,0 / / / % )
bigudi ( 66,0 / / / % ) yeni üye
ikbal_sevde ( 67,0 / / / % ) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KıLO ( 654,7 / / / % )

tugce ve ecem7 sizde yarın kilo bildirim yapacaksınız yarınki kilolarınız başlangıç kilolarınız olacak haftaya takıma gireceksiniz

Günaydın kızlaaar;

:sm_cool:İşe yaramayacak gibi geliyordu ama bugün tartıda 64.5 i gördüm kızlar.sositososito Bende şişkinlik falan yapmadı.bilmiyorumkismile

:teytey:Aynalar canım kilom 64,5 -ama sen 65 yaz -su kaybı olabilir.:dance:

Aynalar-Kipra teşekkürler canlarım, biraz geç oldu ama hepimizin kandili mübarek olsun.

Mushu ben hergün yiyorum çörekotunu, 2 kiloyu onun yardımıyla verdim.Her öğünden 30 dk önce 1 çay kaşığı çörekotunu küçük bir parça peynirle çiğniyorum(tek başına çok acı oluyor da) üzerine de ılık su içyorum.Biraz sıcak içmeyi denedim ama aç karna mide bulantısı yapıyor.

Tuğçe sana katılıyorum, sporsuz olmaz bir ara güzel oturtmuştum ama bu aralar bıraktım malesef.Her gün spor bildirimi de yapalım takıma.Yapmayana daklava:

Son düzenleme:
Slm arkadaslar herkese hayırlı cumalar
tartıldım ve 1 kılo vermısım 70 olmusumzemuszemus
bende bu hafta her ogunden yarımsaat once 1tatlı kasıgı corek otu yutmustum heralde onun etkısıde olduzemuszemus

kıpra ve sebay kızlar pek kılo verememısınız 2 gundur bosunamı ac kaldınız yoksa tam uygulamadızmı anlamadım dogrusuCADIARZU
haftaya bende yaparım dıyordum ama vazgectım:sinifsinif:

S2000 tebrikler canım.

Yahu şu sayfanın üstünde reklam ürünlerindeki kadınları gördükçe deli oluyorum.Her sayfayı açtığımda karşımda ilk onlar.1 gr fazlası olmaz mı insanın.Biz de olabilirmiyiz acaba öyle?:uhm:

tesekkur ederım canım senıde tebrık ederımzemuszemus
ınsallah bızde oyle olcaz herbırlıkte burda zayıflıcaz elelekaydirigubbakcemile5
bı 60 kılo olsam baska bırsey ıstememkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

herkese günaydın.
kızlar bendede pek bi değşiklik olmadı. ama hiç yoktan birkaç gram gitmiş bunada şükür.
şuan 83 kiloyum
çörek otunu bende denicem. birde ben hergün düzenli eğzersiz yapıyorum buna rağmen çok zor kilo veriyorum napıcam ben ya :çok üzgünüm:

Çörekotunun faydasını görebilirsin canım, vücuttaki kan şekerini düzenliyormuş.Böylelikle yağ yakımı hızlanıyor.Bir de belki az az ve sık sık yemen metabolizmanı hızlandırabilir...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…