- 23 Aralık 2009
- 590
- 3
- 96
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #17.361
herkese günaydın.
kızlar bendede pek bi değşiklik olmadı. ama hiç yoktan birkaç gram gitmiş bunada şükür.
şuan 83 kiloyum
çörek otunu bende denicem. birde ben hergün düzenli eğzersiz yapıyorum buna rağmen çok zor kilo veriyorum napıcam ben ya :çok üzgünüm:
Çörekotunun faydasını görebilirsin canım, vücuttaki kan şekerini düzenliyormuş.Böylelikle yağ yakımı hızlanıyor.Bir de belki az az ve sık sık yemen metabolizmanı hızlandırabilir...
çörek otu her öğün öncesimi yenmeli
Evet canım her öğünden yarım saat önce.Bir de çörekotu sayfasında bir bayan akşam yatarken 1 tatlı kaşığı çörekotu ve 1 tatlı kaşığı keten tohumunu iyice çiğneyip yuttuğunu 3 kg verdiğini yazmış.Hangisi sana uyar bilmem.Bence 1 er ay ikisini de sırayla dene.Ben de deniycem çörek otu ve keten tohumunu.
sebay canım birde bende polikistikover var bundan dolayıda çok çabuk kilo alıyorum. kızı emzirmeyi bırakalı da 3.5 ay oluyo biraz daha zaman geçsin tekrar hormon testi için doktora gidicem doğum sonrası bu durum düzeliyo deniyo ama sanki herşey aynıymış gibi geliyo.
tartıldım ve 64 kiloyummm:lepi:
tuğçeye bende hak veriyorum bundan sonra herkes yaptığı yapamadığı sporu yazsa daha iyi olur bence
bu hafta bende çok fazla spor yapamadım inş haftaya böle olmazlaelaelaelaelae
Evet canım, bu rahatsızlığın en iyi tedavisi doğumdur diye biliyorum bende.İnşallah sonuç iyi çıkar.Geçmiş olsun.
slm arkadaşlar ben 3. takımdan geliyorum bu hafta kilo veremedim ve aksine 300 gr aldım o yüzden BEN PİSBOĞAZIN TEKİYİM alsanaalsanasmile
:1no2:İyi tarafından bakalım,demek ki vücudunda toksin yokmuş canım.Bir de bence regl bitiminde sonucu daha iyi görebilirsin.
kıpra ve sebay kızlar pek kılo verememısınız 2 gundur bosunamı ac kaldınız yoksa tam uygulamadızmı anlamadım dogrusuCADIARZU
haftaya bende yaparım dıyordum ama vazgectım:sinifsinif:
Tebrikler ikbalcim, sporun meyvelerini aldın bak.Sen haftada kaç gün gidiyordun stepe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?