Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çörekotunun faydasını görebilirsin canım, vücuttaki kan şekerini düzenliyormuş.Böylelikle yağ yakımı hızlanıyor.Bir de belki az az ve sık sık yemen metabolizmanı hızlandırabilir...

kızlar herkese günaydınlar
bu sabah tartıldım 65.8 im yine vermişim bi 200 gr :)
kilo verenleri tebrik ederim
opuyorumnanaktan

çörek otu her öğün öncesimi yenmeli

Evet canım her öğünden yarım saat önce.Bir de çörekotu sayfasında bir bayan akşam yatarken 1 tatlı kaşığı çörekotu ve 1 tatlı kaşığı keten tohumunu iyice çiğneyip yuttuğunu 3 kg verdiğini yazmış.Hangisi sana uyar bilmem.Bence 1 er ay ikisini de sırayla dene.Ben de deniycem çörek otu ve keten tohumunu.

denemekte fayda var. sonuçta vucut için zararlı değil aksine faydalı baharatlar . bugün başlıyorum bakalımkaydirigubbakcemile5

tartıldım ve 64 kiloyummm:lepi:

tuğçeye bende hak veriyorum bundan sonra herkes yaptığı yapamadığı sporu yazsa daha iyi olur bence

bu hafta bende çok fazla spor yapamadım inş haftaya böle olmazlaelaelaelaelae

sebay canım birde bende polikistikover var bundan dolayıda çok çabuk kilo alıyorum. kızı emzirmeyi bırakalı da 3.5 ay oluyo biraz daha zaman geçsin tekrar hormon testi için doktora gidicem doğum sonrası bu durum düzeliyo deniyo ama sanki herşey aynıymış gibi geliyo.

Evet canım, bu rahatsızlığın en iyi tedavisi doğumdur diye biliyorum bende.İnşallah sonuç iyi çıkar.Geçmiş olsun.

Evet canım, bu rahatsızlığın en iyi tedavisi doğumdur diye biliyorum bende.İnşallah sonuç iyi çıkar.Geçmiş olsun.

salol canım. inşallah iyi çıkar aynı sıkıntıları çekme fikri bile rahatsız ediyo.
yarın görüşmek üzere kızlar kendinize iyi bakın bayanssulusmile ben çörek otu yemeye gidiyorum

benim de bildirim yapmam gerekiyor diye epeydir uğraşıyorum siteye girmek için -ay sinirlerim bozuldu- sonunda açıldı

başlangıç kilomu 85 olarak bildiriyim ben de

slm arkadaşlar ben 3. takımdan geliyorum bu hafta kilo veremedim ve aksine 300 gr aldım o yüzden BEN PıSBOĞAZIN TEKıYıM alsanaalsanasmile

:1no2:İyi tarafından bakalım,demek ki vücudunda toksin yokmuş canım.Bir de bence regl bitiminde sonucu daha iyi görebilirsin.

doğru sölüosun hiç toksinim yokmuş:roflol: tabi belkiiii :roflol:
ya şaka maka şu regl dönemi zaten kafadan 1 kilo falan hep fazla çıkıodum..ama geçen haftayla aynıyım almamış gözüküorum iyi bişey bubenneyaptımki

kıpra ve sebay kızlar pek kılo verememısınız 2 gundur bosunamı ac kaldınız yoksa tam uygulamadızmı anlamadım dogrusuCADIARZU
haftaya bende yaparım dıyordum ama vazgectım:sinifsinif:

canım aç kalmadık hiç..gayet doyurucu bi detokstu ancak bulgur nohut ayran ben deli gibi şişirdi bide benim malum dönem gelio ha bugün ha yarın regl olcam o yüzdende olma ihtimali var..sebay verdi kilo mushuda bi kaç gram verdiğini yazmış..ama denemek istersen çok tok tutuoo söliim...opuyorumnanaktan

14. TAKIM 145. ETAP

aynalar ( 95,0 / 97,8 / -2,8 / -2,95%)
S2000 ( 71,0 / 70,0 / 1,0 / 1,41% )
mushu ( 83,6 / 83,0 / 0,6 / 0,72% )
sebay ( 66,0 / 65,0 / 1,0 / 1,52% )
plasticwoman ( 73,9 / / / % )
kipra ( 64,2 / 64,2 / 0,0 / 0,0%)
iklimdenizi ( 68,0 / 68,0 / 0,0 / 0,0% )
bigudi ( 66,0 / 65,8 / 0,2 / 0,30% ) yeni üye
ikbal_sevde ( 67,0 / 64,0 / 3,0 / 4,50% ) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 654,7 / / / % )

bir plasticwoman gelmedi onu bekliyorum lmaz:

bu arada ben ne yapmışım öyle akannehir

Tebrikler ikbalcim, sporun meyvelerini aldın bak.Sen haftada kaç gün gidiyordun stepe?

teşekkür ederimhihoyyyt
ben stepe gitmiyorum.genellikle yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum haftada 3-4 gün.evdede halsiz hissetmezsem kendimi ;plates yapıyorum, ip atlıyorum, evitemizliyorum ,mezdeke acıp dans ediyorum falan filan işte.ama son yazdıklarıma çok uyamadım bu hafta:umursamaz:
15 güne kadar 50 li rakamlara düşerim inş.
gerçi iştahım açıldı bugün biraz.markete gidip light çubuk kraker çilolata falan aldım ama yemedim
siz ne düşünüyosunuz light ürünler hakkında
ben önce araştırıp öyle yicem

14. TAKIM 145. ETAP

aynalar ( 95,0 / 97,8 / -2,8 / -2,95%)
S2000 ( 71,0 / 70,0 / 1,0 / 1,41% )
mushu ( 83,6 / 83,0 / 0,6 / 0,72% )
sebay ( 66,0 / 65,0 / 1,0 / 1,52% )
plasticwoman ( 73,9 / 73,9 / 0,0/ 0,00% )
kipra ( 64,2 / 64,2 / 0,0 / 0,00%)
iklimdenizi ( 68,0 / 68,0 / 0,0 / 0,00% )
bigudi ( 66,0 / 65,8 / 0,2 / 0,30% ) yeni üye
ikbal_sevde ( 67,0 / 64,0 / 3,0 / 4,50% ) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 654,7 / 651,7 / 3,0 / 0,50% )

kızlar palsticwoman gelmeyecek heralde ben aynı yazdım bildirimi yapıyorum.

ikbal_sevde
canımm tebrik ederim 3 kilo vermişsin!!alkisalkisalkis

menülerin çok azdı gerçi..umarım giden kilolar geri gelmez hemencecik..

tebrikler..opuyorumnanaktan a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…