Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok haklısın canım yaa ben de öyle düşünmeye çalışayım çok iyi fikir bi de zayıf halimi aklına getirmek iyi geliyo bana .bi anlık bi şey için o kadar emeğimiz boşa gitmemeli dediğin gibi canım çok saol yanımda olduğun için:dance:

Bizimde aynı canım, müfettişler kapıda bu hafta kesin gelir.Beklemek en kötüsü bi gelip gitseler.Stresi biter.Benim de işler tamam sayılır, birkaç eksiğim var sadece.

EVET GÜZELİM BEKLEMEK EN KÖTÜSÜ BİDE BEN MÜDÜR YETKİLİYİM BİDE İDARECİ OLARAK TEFTİŞ GÖRÜYORUM eyvahedigeldismile

ne demeek..her zaman birbirimsin yanındayız yerimseniben

bugün yediklerim..

sabah kalkınca 2kayısı 1mürdüm eriği 4fındık 2ceviz
yarım saat sonra..nesfit yedim

ara:5fındık 5 badem 2kayısı

öğle:1kase çorba ve salata

ara:3 galeta

akşam:salata mısırlı ve peynirli,1kasede çorba

ara:1elma,1portakal..3lt su içtim ama kös kös oturarak geçti günüm..şimdi formçayımı içicem...

Günaydın kızlar;

Burası saat 17 den sonra daha bir şen oluyor ama ben 17 ye kadar girebiliyorum.Evde internet yok.

Dün de ben bir kıskançlık krizine girdim, bahane oldu tabi önüme ne geldiyse yedim.Neyse bugün geçti (inşallah)

Sabah henüz birşey yemedim.Eti form ve krem peynir yiyebilirim.
Öğle mercimek çorbası
Akşam da kuru fasülye var kızlar.

Pek diyet yemekler değil ama,bende şöyle bir mantık var.Nereye kadar diyet yemeklerle beslenebiliriz ki zayıfladıktan bir süre sonra bırakacağı ve yine kilolar geri gelecek.O yüzden ben evde yaptığım herşeyden daha az porsiyonlar tüketmeyi tercih ediyorum.Tabi hamur işleri hariç.

İklimdenizi ben çok uzun zamandır tam buğday ekmeği kullanıyorum canım.Evdeki herkeside alıştırdım.Çok faydalı ve çok daha doyurucu.Bence sürekli devam et.Sindirime de faydası var.Bol lifli bir ekmek.

cnm ben yarışmaya katılırmısınız olan yere yazdım.onlarda benı 4.cü takıma almışlar çok tesekkur ederım ama cevabın ıcın.

senınle kılolarımız aynı sayılır canım ama sen vermıssın zemuszemus bende 70le 71 arası gıdıp gelıyorummafoldumben yaza kadar hedefım 60kılo olmakhihoyyythihoyyyt
sabahları platese basladım ebru sallıyla plates yapıyorum hergun yarım saat ve yememe dıkkat etmeye basladım bu hafta ınsallah devamı gelıropuyorumnanaktan
sen nasıl verdın 3 kıloyu, nasıl bır dıyet yapıyorsun
kızlar elma dıyetı deneyen varmı aranızda -tatlicadiarzu- bende denesemmı dıye dusunuyorumda-tatlicadiarzu-

3 değil 5 kg verdim.Yavaş yavaş verdim canım,yediklerimi azalttım,yağlı ve şekerli gıdalar ile hamur işlerini mümkün olduğunca yememeye çalıştım.Akşamları 40-45 dk stepper im var onunla çalışıyorum. Sağlıklı değil biliyorum ama şeker yerine tatlandırıcı kullanmaya başladım.(günde 10 bardak çay içiyorum her birine 1 kesme şeker atsam bile 200 kalori ederakannehir)Son 1,5 aydır da yemeklerden 30 dk önce çörekotu yiyorum.Faydasını gördüm.Şimdi de ceviz suyuna başlayacağım,tiroide iyi geliyormuş hem de zayıflatıyor.Dün akşam ısladım cevizleri.kaydirigubbakcemile3

ınşallah ulaşırsın canım istediğin kiloya(hep birlikte inşallah).

Aynalar yaptı elma diyetini.O anlatır ayrıntılarını.

Son düzenleme:
merhaba kipra sen nekadar surede verdın 4 kıloyuzemuszemus

canım merhaba..ben 3haftada verebildim 4kiloyu ve hiç zorlanmadan yiyerek verdim..sadece abur cuburu kesip aynı saatlerde yemek yemeğe falan dikkat ettim..normalde belki bu yeme tarzıyla belki daha fazla verilirdi ancak benim kullandığım ilaçlardan dolayı biraz sindire sindire veriyorum kiloları benneyaptımki

merhaba herkese:) bugün yedklerim:
sabah 1 bardak su içtim. sonra azıcık tam buğday ekmeği peynir azıcık da çikolata sürdümsırnaşık şey yanında şekersiz çay ve yine brokoli yedim.
sonra stepe gittim geldim 1 tane portakal yedim .
akşam yemeği ile öğle yemeği birleşik oldu birazcık sonra da yine erişteli mercimek çorbası yedim azıcık ekmek ve brokoli yine.bu kadar bugünlük akşama çay içerim yine şekersiz ve ardından da meyve yenir klasik şeyler yaniyerimseniben
sebay cım çok haklısın hem tadı da çok gzl o ekeğin annemle hep ondan alcaz artık:sm_cool:.
bende durum böyle şimdilik bu arada lahana çorbası diyeti yapmak ile yapmamak arasında gidip geliyorum ama en iyisi her şeyden az az yemek ve hareket etmek tabi yine de hepinize bol sağlıklı günler hihoyyyt

başınızın belası geri dönüyor :jeyyar:
kipra, iklimdenizi, bigudi kızlar tekrar aramıza hoşgeldiniz. kızlar hedef kilolarınızı yazar mısınız.
size hayatı zindan edecem. çok yakında bu forumda sempatiksalakcinni

tekrar hoşbulduk..bencede bize burayı zindan etmelisin çünküüü benim bugünüm berbattı..kocacağızım evdeydidee..sempatiksalakcinni

sabah kalkınca 2kayısı 2ceviz 4fındık 1mürdüm eriği...

yarım saat snra nesfit..

ara:5fındık 5badem 2kayısı

öğle:1kase çorba salata

bundan sonraaaa ipler koptu..mafoldumben

5 kepekli galeta yedim...nesfit yedim...sonraaa elma yedim sonra..3dilim çikolata...sonraaa kocacım pizza söledi..2 dilimde ondan...off offfmafoldumben kötü yane kötü..

bu arada 3.5lt su içtim tabi bukadar yedikten sonra ne işe yararsaa.senağlama 1fincan mate çayı içtim..
yatmadan öncede form çayımı herşeye rağmen içicemmafoldumben yarın kendime gelmem lazım..:bbo:

aynalaar cnm bnm hedef kilom 55.senın gibi belaya can kurban.
bu arada diyetim iyi gidiyor aman umarım boyle surer.kendıme aylık ve haftalık kılo kaybı cızelgesı yaptım.çok şevkliyim:)her hafta yazıyorum umarım azalan bir grafik cıkar zamanla zemuszemus
bakalım bugun de biraz bitter cikolata yedim ama az cok azcııık ondan da bir şey olmaz normalde bi paketi 2 dkdda gotururdum heheyyt tuttum kendimi bu da bi şey alkıslayın beni:hulya:
bi de spor yapamıyorum ben kızlar neyse inş sporsuzda istediğim gibi veririm.
ve bi kaç ay sonra aynaya bakınca işte bu bee diye bağırırım
hepinize sağlıklı ve mutlu kilo vermeler opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar;

Yine ben gittikten sonra başlamış sohbetbilmiyorumkismile

Kızlar sabah 1 tilim tam buğday ekmeğnden yağsız tost yedim

Öğle Kuru fasülye

Akşama da büyük bir ihtimalle haşlanmış patates var kızlar.Yanında yoğurt ve yeşillik te yerim

Selam Kızlar opuyorumnanaktan
İnşallah bundan sonra bende aranızdayım. Sizlerle tanışamadık bile.
Ben kendimi tanıtayım adım fulya 30 yaşındayım, resim öğretmeniyim ama şuan çalışmıyorum 11aylık kızım ve 2,5 yaşındaoğlum var onları hayata hazırlamakla meşkulüm. :asigim:

aynalar canım şuan 83,6 kiloyum :çok üzgünüm:

bu sabah birbardak ılık su içtim, 30 dk sonra yarım muz ve birbardak süt içtim
öğle yemeği olarak mercimek çorbası var
kaydirigubbakcemile3

slmmma.s bugün yediklerimi yazayım :
sabah tam buğday ekmeği ve peynir ama ekmeğe yine çikolata sürdüm hatta biraz kaşıkladım:çok üzgünüm: sonra stepe gittim yine.
gelince cappucino içtim yine dayanamadım hatta 2 kaşık şeker attım :çok üzgünüm:
akşam da ne yerim daha belli değil ama çok kaçırmamam lazım yarın tartım günü malumkaydirigubbakcemile3 inşallah kilo vermişizdir kızlar yaa 1 haftadır tartılmadım hiç merak da ediyorum bakalım.
benim boyum 1.63 cm, kilom 68. hedefim önce 60, sonra 55. ama ben 58 e de razıyımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…