- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #17.201
canımm o şeytan varya ne çok uğraşıo bizimle bi bilsen..:roflol: yemeklerle ladese gir ben öyle yapıom bu aralar..normalde çikolata,cips ve kolasız hayat benim için imkansızdı ama şu an yok hayatımda onları elime aldığımda ladesi kaybetceimi ve yenilceğimi düşünüorum :roflol: bide en basiti kalorilerine bak zaten üzülüosun çünkü sen o kaloriyi yakmak için ne kadar aktivitede bulunduğunu ne kadar emek harcadığını düşün..değmiceeni düşün ve bırak..ha gayret biz şeytanı yencez bu sefer!!kaydirigubbakcemile5
Bizimde aynı canım, müfettişler kapıda bu hafta kesin gelir.Beklemek en kötüsü bi gelip gitseler.Stresi biter.Benim de işler tamam sayılır, birkaç eksiğim var sadece.
çok haklısın canım yaa ben de öyle düşünmeye çalışayım çok iyi fikir bi de zayıf halimi aklına getirmek iyi geliyo bana .bi anlık bi şey için o kadar emeğimiz boşa gitmemeli dediğin gibi canım çok saol yanımda olduğun için:dance:
arkadaşlar grubunuzda yer varsa benıde deneme süresine alır mısınız?
cnm ben yarışmaya katılırmısınız olan yere yazdım.onlarda benı 4.cü takıma almışlar çok tesekkur ederım ama cevabın ıcın.
Canım takım kalabalık değil zaten son gelen arkadaşlardan önce 4 kişiye inmiştik.Ben de yaklaşık 1-1,5 aydır takımdayım.68 kilo ile başladım.Şu an 66 kiloyum.Sürekli masa başı bir işim olduğu için kilo almaya başladım(öğretmenken iyiydi,oturamıyordum hiç,hiç değilse her tenefüs 3 kat inip çıkıyordum,şimdi idareciyim).Yaş ta 30 a dayanınca, bir de üstüne aileden miras tiroid, artık birşeyler yapmam lazım dedim.Aslında 71 kiloya kadar çıkmıştım.KK yı takip etmeye başladım.3 kilo verdim,sonrasında da takıma girdim.
Benim hikayem bu.boshayallersmile
senınle kılolarımız aynı sayılır canım ama sen vermıssın zemuszemus bende 70le 71 arası gıdıp gelıyorummafoldumben yaza kadar hedefım 60kılo olmakhihoyyythihoyyyt
sabahları platese basladım ebru sallıyla plates yapıyorum hergun yarım saat ve yememe dıkkat etmeye basladım bu hafta ınsallah devamı gelıropuyorumnanaktan
sen nasıl verdın 3 kıloyu, nasıl bır dıyet yapıyorsun
kızlar elma dıyetı deneyen varmı aranızda -tatlicadiarzu- bende denesemmı dıye dusunuyorumda-tatlicadiarzu-
merhaba kipra sen nekadar surede verdın 4 kıloyuzemuszemus
başınızın belası geri dönüyor :jeyyar:
kipra, iklimdenizi, bigudi kızlar tekrar aramıza hoşgeldiniz. kızlar hedef kilolarınızı yazar mısınız.
size hayatı zindan edecem. çok yakında bu forumda sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?