Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm neslihan akrep snei ii gaza getiriyoo yap haftaya kim daha cok vermis ortaya cikar naniknanik

h.g canim kiz ben senin kullandigin seyleri buldumda okadar para verecez kac gun gidecek su protein karisimi onu anlamadim istah kesiciyide buldum almadim ama bir sorum dedim pahali bence degecekse alirim helede az gidiyorsa hic almam verdigim paraya gider karnibahar brokoli alirim bee ne dersin

slm neslihan akrep snei ii gaza getiriyoo yap haftaya kim daha cok vermis ortaya cikar naniknanik

kiz bsen ne bakiyon bunun gazina sondurecem onun gazini bende bakma sen guvenemiyom kendime yoksa ooo eski formum yok tutamiyom bogazimi ne yapimm
coktan sustururudum yoksa ben onu:jeyyar:

neslihan istah kesiciyi kulanmasadanda olur ama proteini bi hafta dene istersen oglen aksma kulanirsam bi hafta gidiyo kutu pazartesi basla bak goreceksin tok tutuyo arkasinda bisey yiemesin ben sabah tartildim dunden beri 500 g gitmis yine:lepi:

ayy canım doğru söylüyosun.inşallah iyi gelir.ya ben de aynen senin gibiyim.su içmediğim zaman bütün düzenim alt üst oluyo.dediğin gibi birinin gelmesi biyerlere gitrmek mahfediyo düzeni.ama ben hala egzersiz yapamıyorum daha doğrusu yapmıyorum.2-3 gün bi yapsam gerisi gelirde.ehh işte iş başlamkta.:çok üzgünüm:

neslihan istah kesiciyi kulanmasadanda olur ama proteini bi hafta dene istersen oglen aksma kulanirsam bi hafta gidiyo kutu pazartesi basla bak goreceksin tok tutuyo arkasinda bisey yiemesin ben sabah tartildim dunden beri 500 g gitmis yine:lepi:

tamam ozaman bir deniyecem bakalim nasil olacakk
cok guzel ya 500gr daha gitmesi senin adina cok sevindim gercekten

iyi fikir :)

bu arada bugun sabah biraz simitle peynir yedim cayla
arada bi iki bisküvi attım agzıma az önce de bi kase çorba içtim..

bende bu sabah yagdfa yumurta yedim biraz eklmekle kalorili oldu ama affedersiniz artik oglende meyve yedim sadece aksama allah buyuk

merhaba kızlar
ben yokken ıyı kaynatmıssınız burayı
haftasonu pek gıremıyorum, alırverıs falan derken aksam oluyor hem esımden bana fırsat gelmıyor pc.ye oturmak
kızlar bugun ben bıraz abarttım cıkolata yedım artı pastadelikafadulden
yarın 1 subat artık tam olarak dıyete baslamak ıstıyorum, kacamaksızzzz:lepi:

[/COLOR]
ben de bugun biraz abarttım olsun arada biraz metabolizmayı şaşırtmak iyidir
:smiley-cool:

ayy kızlar lahanayı severk yiyorum ama aşırı wcye çıkartıyo.bide yatıncaya kadar sürekli yiyecekmniyim çünkü çok çabuk acıkıyorumda.az önce biraz diyet dışına çıktım dayanamdım heralde kan şekerim düştü yarım paketten fazla tek sıra olan finger bisküvi yedim ama kendime geldim bee.çorba ve tadına diyecek bişeyim yok iyide kahvaltısızlık beni mahfediyo.heralde bunu ancak çarşambaya kadar yaparım.çünkü salı gün memlektten babam geliyo.eee bizm oranın etlieklmek ve peynirli pidesi meşhur .onlardan getirir çarşamba yerim artıık.zaten kaç aydır hasretim yaaa.

rose sende kahvaltını yap diğer öğünlerinde ye lahanayı şeker

kiz bsen ne bakiyon bunun gazina sondurecem onun gazini bende bakma sen guvenemiyom kendime yoksa ooo eski formum yok tutamiyom bogazimi ne yapimm ...
coktan sustururudum yoksa ben onu:jeyyar:
sıkıyor dimi benle yarış yapmak
sen yemeye devam et..burda çuvallar var yaza sana hediye edicem geldiğinde..anca olur sanadelikafadulden

tamam ozaman bir deniyecem bakalim nasil olacakk
cok guzel ya 500gr daha gitmesi senin adina cok sevindim gercekten

sana 500gr mı yetermi ki:roflol:
her defasında 1 kilo anca idare eder gibi:roflol:
şiiiiiişkoooo neslihaaaan benle yarışamaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzz:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…