- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #1.341
slm neslihan akrep snei ii gaza getiriyoo yap haftaya kim daha cok vermis ortaya cikar naniknanikyettim yettim
lan ne arkamdan konusuyonuz soyleyin bakim ne su koyvermesi sadece bu yarismayi adeletsiz buldum okadar
siz bana hakem demedinizmi bende hakemlik hakkimi kullanip bu yarismayi fes ediyorum cunku haksizlik iiki gunde yarismamiolur simdi siz bana soyleyin kilolari bende haftaya aciklayim kim daha cok vermis diyee alla alla
slm arkadaslar bu sabah tam gaz devam rejime alistim artik zor gelmiyor bugun cok mesgulum aksama arkadaslar bend etoplaniyouz yemek temizlik isim cok bugun aksama dikkat edecem masada zaten istesemde fazla yimek mumkun degil migde kuculdu insallah boyle davm ederim
slm neslihan akrep snei ii gaza getiriyoo yap haftaya kim daha cok vermis ortaya cikar naniknanik
h.g canim kiz ben senin kullandigin seyleri buldumda okadar para verecez kac gun gidecek su protein karisimi onu anlamadim istah kesiciyide buldum almadim ama bir sorum dedim pahali bence degecekse alirim helede az gidiyorsa hic almam verdigim paraya gider karnibahar brokoli alirim bee ne dersin
tuğbacım iyi yapmışsın içebilirsen şişliklerine iyii gelir bende hep canım birşeyler yemek istiyor 66 da takıldım kaldım günlerin uzamasıyla sürekli birilerinin gelmesi biryerlere gitmem su içmemede engel oluyor hergün birşey çıkıyor ben su içemeyince yemek istiyorum hep
biraz önce egzersiz yaptım çok şükür onuda çok ihmal ettim acayip üşeniyorum
neslihan istah kesiciyi kulanmasadanda olur ama proteini bi hafta dene istersen oglen aksma kulanirsam bi hafta gidiyo kutu pazartesi basla bak goreceksin tok tutuyo arkasinda bisey yiemesin ben sabah tartildim dunden beri 500 g gitmis yine:lepi:
yettim yettim
lan ne arkamdan konusuyonuz soyleyin bakim ne su koyvermesi sadece bu yarismayi adeletsiz buldum okadar
siz bana hakem demedinizmi bende hakemlik hakkimi kullanip bu yarismayi fes ediyorum cunku haksizlik iiki gunde yarismamiolur simdi siz bana soyleyin kilolari bende haftaya aciklayim kim daha cok vermis diyee alla alla
iyi fikir :)
merhaba kızlar
ben yokken ıyı kaynatmıssınız burayı
haftasonu pek gıremıyorum, alırverıs falan derken aksam oluyor hem esımden bana fırsat gelmıyor pc.ye oturmak
kızlar bugun ben bıraz abarttım cıkolata yedım artı pastadelikafadulden
yarın 1 subat artık tam olarak dıyete baslamak ıstıyorum, kacamaksızzzz:lepi:
sıkıyor dimi benle yarış yapmakkiz bsen ne bakiyon bunun gazina sondurecem onun gazini bende bakma sen guvenemiyom kendime yoksa ooo eski formum yok tutamiyom bogazimi ne yapimm ...
coktan sustururudum yoksa ben onu:jeyyar:
tamam ozaman bir deniyecem bakalim nasil olacakk
cok guzel ya 500gr daha gitmesi senin adina cok sevindim gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?