Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neslihanım hakemim ben 1 kilo verdim canım..kim yendi bu hafta de bakiiim

Kiz sen su yarisi bence basa sar guzelim bu ne bu kadar kisa surede adil degil
tabki sen birincisin ama bence bugunden itibaren yapin derim su yarisi cunkui ben birsey anlamadim :roflol:

ok nelsihan ozle msj gonderdim tercihimi ins alirsin..... ben ikindi bi kase kellogsk yedim aksama sebze corasi ve bir sade yogurt bugunude boyle kapatacam

selamlar
bugun hiç yazamadım nerdeyse çok meşguldum ama kilomu yazabildim o da bişey :)
sabah sadece kücücük börek yemiştim sadece öglen de sosis yedim bi kac tane ama o kadar cok yoruldum ki hepsini yakmısımdır eminim :)
aksam bişey yemedim çayla bi tane de mandalinayla bugünü bitiriyorum hayırlısıyla.. :)

Kiz sen su yarisi bence basa sar guzelim bu ne bu kadar kisa surede adil degil
tabki sen birincisin ama bence bugunden itibaren yapin derim su yarisi cunkui ben birsey anlamadim :roflol:

:mymeka: kız sen anlican diye kiomuzu da başa saralım istersen:mymeka:
hatırlatırım biz zaten bi kilo yarışmasındayız sadece kim fazla kilo vercek dedik dimiÇok üzgünüm çoook
yapmıyorum kıs yarış felan vazgeçtim işte

kız supersın nasıl verdın
neler yedın, sporda yapıyormusun
ah bende bıran once bı 67 olsam:Saruboceq:

yok canım ne sporu hastaydım bu hafta spor felan yapamadım hatta kilodan da umudum yoktu ama gitmiş işte 1 kilo çok şükür

canlar hayırlı sabahlar demek için açtım ama öglen oldu yerimsenibennerelerdesiniz
ben de bu gün sirkeli suyumu içtim cokacimcoookkahvaltıda 2 dilim ekmek 4 zeytin ve yanında tuzlu peynir yedim biraz fazla kaçırdım peyniri inş öbür ögünleri fazla kaçırmam
.65 e inmek istiyorum artıkdelikafadulden

hayırlı günler arkadaşlar.bu hafta benim için biraz zor geçecek.çünkü bugün lahanaya başaladım.çook merak ettiğim bi diyetti.bakalım bende ne gibi sonuçları olacak.inşallah kötü olmazda bi haftam boşa geçmemiş olur.kocabi tencere lahana pişiriyorum.ama ben içine kereviz felan koymadım.malum kereviz tansiyonu hoplatıyoo.benimde tansiyon problemim var.sadece soğan maydonoz sarımsak domates koydum.yağ ve tuzda koymıycam.çoook şişim 2 haftadır elim ayağım kısacası vücudum davul gibi belki şişliklerimde iner bu vesileyle.

tuğbacım iyi yapmışsın içebilirsen şişliklerine iyii gelir bende hep canım birşeyler yemek istiyor 66 da takıldım kaldım günlerin uzamasıyla sürekli birilerinin gelmesi biryerlere gitmem su içmemede engel oluyor hergün birşey çıkıyor ben su içemeyince yemek istiyorum hep
biraz önce egzersiz yaptım çok şükür onuda çok ihmal etti
m acayip üşeniyorum

o da dogru benneyaptımki
ama ben daha cok akrep33 v S2000le aramızdaki yarısmayı sormustum :)

bende merak ediyorum ama neslihan su koyverdi işte
yapsın şöööle çizelg gibi liste yazsın karşısına verdğimiz kilolarımızı
ama nerdeeeee
cümle aleme örnek olurdu
başta kendisinedelikafadulden

yettim yettim
lan ne arkamdan konusuyonuz soyleyin bakim ne su koyvermesi sadece bu yarismayi adeletsiz buldum okadar
siz bana hakem demedinizmi bende hakemlik hakkimi kullanip bu yarismayi fes ediyorum cunku haksizlik iiki gunde yarismamiolur simdi siz bana soyleyin kilolari bende haftaya aciklayim kim daha cok vermis diyee alla alla

slm arkadaslar bu sabah tam gaz devam rejime alistim artik zor gelmiyor bugun cok mesgulum aksama arkadaslar bend etoplaniyouz yemek temizlik isim cok bugun aksama dikkat edecem masada zaten istesemde fazla yimek mumkun degil migde kuculdu insallah boyle davm ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…