- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #1.241
ben akşam yemeğinde bir kaşık yağsız makarna,3 kaşık sebze yemeği ve corba yicem...
az bir meyve ve belki de süt içerim yatana kadar...
bu hafta da 1 kilo verebilsem cok iyi olacak...
günaydın hanımlar
güneşli ve aydınlık bir ankara sabahından hepinize sevgiler...
Tebrikler bence çok iyi gidiyorsun
haticecim bende dün bakmıştım sık kullanılanlara ekledim yapsammı yapmasammı diye düşünmüştümKızlar maranki soyadlı bir profesör varmış kozmik beden temizliği olmadan zayıflama olmaz diyor çok faydalıymış.Googleda ararsanız çıkar.linki vermiyim.Ben yapmayı düşünüyorum.
günaydın sizedea.s. hayırlı sabahlarda ayrıcayerimsenibenpsoriasis haysem gunaydin.....
gunaydin hayirli cumalar bayanlar 1 kilo vermisim bu hafta simdiki kilom 86 sizinle beraber olali 4 kilo giti bile ayda 5 kilo hedefim hayirlisi....
kızlar günlerdir ilkkez egzersiz yaptım duşa gidiyorum terim soğuycak bi bakıyım dedim uğrarım
maranki diye bi uzman vucut temizligi için önerisi var önerdigi bir karışım var lagman yapıp vucudu temizliyormuşsun şimdi çıkıyorum ayrıntıyla gelirimhaysem yapmak istediginiz ne anlamadim ben
psoriasis haysem gunaydin.....
inş canım ya..
inan verememeiş olduğumu görücem de motivasyonum bozulacak diye tartıya yanaşamıyorum..
Bana da dün akşam yengem söyledi.Bende sık kullanılanlara ekeldim.Aslında iyi gibime geldi yapılabilir.Ama şu lama olayı beni korkutuyorhaticecim bende dün bakmıştım sık kullanılanlara ekledim yapsammı yapmasammı diye düşünmüştüm
ok haysem bilgilerini bekliyorum tsklermaranki diye bi uzman vucut temizligi için önerisi var önerdigi bir karışım var lagman yapıp vucudu temizliyormuşsun şimdi çıkıyorum ayrıntıyla gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?