• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben kalkıyorum açık bırakıcam gider gelir bakarım 5 dakika bi bakıyım diyorum 5 dak katlanıyo okadar işim varki görüşürüz inş

anladım o zaman teflonda yapabılırız bunu ve dıger butun sebzelerı dımı?
bende su özurluyum sımdı sızı okuyunca gıttım aldım geldım ıcıyorum

buarada sarı kart almışım aslında kilo verdim ama bildirim yapamadım neyse buhafta yazarız verdiğim kiloyuda..inşallah 1. oluruz buhafta :Saruboceq:

seda ben ısrarla fotograf koymanı ıstıyorum....belkı 58 e ınmene bıle gerek kalmaz

canım siteden fotoğraf alınabiliyormuş ya oyüzden koymuyorum ama bikaç kilo daha gitsin msnden gönderirim sizlere..bide başlamışken 58e ineyim istiyorum fazlalık kalmasın adanada babamlar baya yedirdi ama midem çok küçülmüş galiba ne yesem şişiyordu hemen..allahtan sporu ordada yapabildimki kilom durmadı

birde spagot ayağını incitmiş,
destinamın hem kendisi hem kızı grip olmuş,
siyah grip olmuş,halasının oğlu ameliyat olmuş
herkese geçmişler olsunnnnnn allah şifa versin herkese

onu duymamıstım bende bugun msnden tubaya gösterdım resmımı ılla boydan ıstedı hanfendı boydan koyduk

gecmıs olsun dıleklerın ıcın cok tşk bıraz daha var ama daha ıyıyız cok sukur

haysem anladım canım ...bugun bıraz sebze alayım o zaman ....önce haslayayım o zaman...merak ettım yaa...

anam anam neka kisi var bir ben eksikmisim ha
bende geldim
sedaacim hosgeldin canim nasil gecti tatilin gecmisde okumadim dah adun glemedim evde yoktik kizlar

anam anam neka kisi var bir ben eksikmisim ha
bende geldim
sedaacim hosgeldin canim nasil gecti tatilin gecmisde okumadim dah adun glemedim evde yoktik kizlar

hoşbuldum canım tatil süperdi enerji topladım bomba gibi döndüm hem derslere hem takıma..buhafta çok çok hırslıyım 1. oluruz inşallahh

hoşbuldum canım tatil süperdi enerji topladım bomba gibi döndüm hem derslere hem takıma..buhafta çok çok hırslıyım 1. Oluruz inşallahh

[ı]valla cok sevındım guzelım senın adına hadı bakalım
sarı kart aldın ama formalıte ıcabı guzelım sorun yok yanı bu hafta vermsı olacaksın nede olsa [/ı]

bu arada analizlerin degerlendirmesini yaptim bkamak isterseniz k izlar ha ysemin yaptiklarini ekledim
hedefimizide birdahaki aya tekrar analiz birincisi olmak dedim nasil ama

kızlar gidip gelip kontrol sengözlerimebaksanabediyorum sakın kaçamak yapmayın:roflol:

kız neslihannn nerelerdesin hoşgeldin a.s.
destinamın hem kendisi hem kızı grip olmuş

bunlaradn benim haberim yok tu geçmiş olsun kızlar spagot nerde ayağını incitmiş spor yaparkenmi yoksa

:hooray:14 takim tebrikler ozelikle takim kaptanimizneslihana bize gosterdigi emek icinŞeniz ikinci olarak haysemi tebrik ederim bu guzel odulu hakketin :hooray: 14 takimin gururusunnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5
canim benim tesekkur ederim ama sadec ben ve haysemle olan birsey degil bu kendinize haksizlik etmeyin hepiniz tebrik ediyorum ben
canım benim teşekkürler :1hug:ama :utangac:asla bakınca çok gururluk sayılmaz son zamanlarda çok koyverdimsenağlama

sende kiz kendine boyle seyler soyleme bence hala siupersin ve eminim kendini biran once toplayacaksin
iyi pazarlar kızlarŞeniz
birinci oldugumuza göre bu hafta parti yapalım istedigimizi yiyelim-tatlicadiarzu-
ya da tam tersini yapalım yemeyelim bu hafta cok cok güzel gecsin takımca a.s.
bence yemektense yemeyelim herkez bizi dahada yukarlarda gorsun
geldim hemşom geldim.aslında sabhta gelmiştim ama net kesildi.düğün eh işte.zaten ben sevmeme düğünleri hatır için gittim oturdum oturdum geldim.bugün malum pazar.ben klasik kahvaltımı yaptım.az mncede çayla etiform bisküvi yedim.
ayy çok sevindim.demk bizm takım birinci olmuş.maşşalh takımıma .eee neslihaannn ötsene canımmm.nerdesinn.bak kız vakitsiz öttün durdun ama yinede bizm takım birinci olmuş.ama bazım hakjlısn.haydi bakalım ele lele.daha nice birinci,liklere........
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kiz oterim tabi akilli tamam analizde birinci olduk ama gecen haftaki sonunculuguda unutmayalim lutfen
ya bide kaç gündür akmlımda söyliycem hep unutuyorum.ya neslişhan.sedaa niye sarı kart aldı.o bu hafta izinliydi.yani kızcağaz memlekette.ozamn serince ve sibelde sarı kart almaları gerekirdi.sonuçta izinli olan analize katılamıyokii.
canim siyahta yoktu ona bakarsan sadece formalite icabi eminim bu hafat kilo verirler arkadaslar vede sari kart otomatikman silinir
slm kıslar... özledinizi beni.. valla ben cok özledim sizi.. size en son yazdıgım mesajın ertesi günü bilgisayarda bir sorun oldu o gün bugündür bilgisayar tamirde... bugün gittim hala yapmamışlar.. ögleden beri başında durdumki yapsınlar... dedim kıslar şimdi baya merak etmişlerdir.. inşallah kimsede soprun yokturdur ... ben şöle geçmişe bir göz atım gelen olursa buralarda kalın valla özledim hepinizi
kiz ozledik tabi ozlemeezmiyiz seninle didimeyi ozledim anam iki aksamda burda seni bekledim gelmedin sansa bak yok oldugumda gelmissin
aha geçmişe bakım dedim ilk gözüme talılan kıs nesli bir hafta kilo vermedim diye sarı kartmı verdin.. aman allahım bu neeeeeeeeee... valla şoka girdim ha.. şimdi kaç kere sarı kart alınca atılıyoruz merak ettim valla :roflol:.. valla kıslar gecen haftadan beri hiç tartılmadım kilo almışsın diyenler bile oldu ama inat ettim tartılmayacam cumaya kadar valla gözüm benimde korktu.. şimdi cumaya ben kilo almışsam yada gene aynı kilodaysam nolacak bilen varsa bilgi versin bana.. valla buradan uzaklaşınca alınıyo haliyle hergün rapor verdigimiz için dikkat ediyoruz.. bakın korktum şimdiden cumaya nolacak şimdi bilgi verin cabuk bana.. aynı kilodaysam nolacak.. almışsam nolacakkkkkkafamçokkarıştı
canim benim iki sari karttan sonra yine kilo vermezsen diskalifiye oluyoruz
yani bu hafta vermmedin sari kart
haftayada vermedin sarikart ondan sonraki haftada vermedin kirmizi kart aliyorsun
bu hafta sari kart aldin ya bu hafta verirsen o sari kart iptal oluyo canim korkacak birsey yok yani

siyahhh hoşgeldin bacııımm.geçmiş olsun.kilo aldıysanda takma kafanaa.sen veririsin.
haaaaa neslihanıda hiç sorun etme.iyiki bi 70in altına düştüüü.havasından geçilmiyo.ayyy ayyyyy.
etsin bence canim sende sus kiz deli etme beni
günaydın kızlarrr.sedacım hoşgeldin canım.ben hafta son teyzemlerdeydim çok güzeldi kızlar
kzi guzel gecti derken yiyerek degil dimi
haysemmm doğru diyon da su içemez oldum.zorla içiyorum artık.mide bulantım sudan değil.üşütmüşüm heralde akşamdan beri pek iyi değilim.
neslihqna 50 kilo etin altınamı kaldı neee.
kiz yok altinda felan kalmadim ogun bitirdim ben onuda dun gezmeye gittik aksamda misafir geldi

gunaydin arkadaslar !!!!!! akrep ve haysem cevaplariniz icin tsk arkadaslar haysem bi sorum daha olacak ben sirkeyi buyuk bi bardak ilik su iki tatli kasigi sirke bi tatli kasigi bal boyle yapiyorum dogrumu acaba ??

kızlar gidip gelip kontrol sengözlerimebaksanabediyorum sakın kaçamak yapmayın:roflol:

kız neslihannn nerelerdesin hoşgeldin a.s.
destinamın hem kendisi hem kızı grip olmuş

bunlaradn benim haberim yok tu geçmiş olsun kızlar spagot nerde ayağını incitmiş spor yaparkenmi yoksa

canim burdayim iste ya ugrasiyom temizlik yapacam bugun bir bakimda basina gecim dedim su saat oldu nasil yapacaksam artik bakacaz
sen neyaptin listeni yazdigin icinde tesekkur ederim cannim

neslihan hosgeldin sayfalari doldurdun hemen .....nasilsin??? ben super bomba gibi basladim gune dun yatmadan sirkeli suyu istim yag yakici kremlerle masaj yaptim gobek bolgesine yatmadan bu sabak 8 de kahfe ictim 9 gibi cay yarim dilim ekmek krem peynir 4 catal omlet ....

kız neslihan ben hala senin neye göre saro kart verdiğini anlamadım.siyah mazeretini belirtti.tartılmıycam diye.ama zavallı sedaa bişey diyemedi.çünkü tatildeydi.yine hesabın yanlış.ozamn sişbel ve serinceyide yaz sarı kart alanlara.haa bide begümü.begüm bizdemiydi hala yaa.

gunaydin arkadaslar !!!!!! akrep ve haysem cevaplariniz icin tsk arkadaslar haysem bi sorum daha olacak ben sirkeyi buyuk bi bardak ilik su iki tatli kasigi sirke bi tatli kasigi bal boyle yapiyorum dogrumu acaba ??

hosgeldin baci nasilsin
cok iddalisin buhafat bakalim bakalim ne olacak birseyler yap bu hafta hadi bakalim

ya asagida onca kisi var nerdeler seleri cikmiyo

Back
X