• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada herkeze tunaydin guzel bayanlarr
sabah bir halt ettim hic sormayin iki tane tost yedim ardindanda cikolata ayy ama acliktan olmustum saldirdim aslinda bir tane yiyecektim guya anam cocuklar yemeyince aldim yedim bir guzel gitti okadar emek oglen yemedim simdi aksama allah kerim bakariz ama cok pismanim ya zaten okadar yurudum tarti bir gr oynamammis canim cok SIKKIN

okuldan gelince 100 mekik çektim,10. dk bacak açma-kapama yaptım ,5 dk. uzanıp bisiklet çevirdim
sabahta 1saat yürümüştüm şimdilik bukadar..akşamda arkadaşlarım gelirse çıkıp bisiklet sürerim belki,
yediklerimi akşam toplu olarak yazarım öptüm herkesi

sabah bir halt ettim hic sormayin iki tane tost yedim ardindanda cikolata ayy ama acliktan olmustum saldirdim aslinda bir tane yiyecektim guya anam cocuklar yemeyince aldim yedim bir guzel gitti okadar emek oglen yemedim simdi aksama allah kerim bakariz ama cok pismanim ya zaten okadar yurudum tarti bir gr oynamammis canim cok SIKKIN

canım akşam ekmek yemezsin zeytinyağlı bi sebze yemeği pişir istersen yada ton balıklı salata felan yap..sıkma canını bugünde yürümeye çalış yakarsın şekerim

ooooo kımler gelmıs bende muzaffer kushanı okuyordum gunde 14 km yurutuyormus merkezde burda kaynatmıssınız o arada...

neslıhancım afıyet olsun...

sedacım super gıdıyorsun...

canım akşam ekmek yemezsin zeytinyağlı bi sebze yemeği pişir istersen yada ton balıklı salata felan yap..sıkma canını bugünde yürümeye çalış yakarsın şekerim

canim aksam sadece salata bir kasede corba icmeyi dusunuyoruma ma iste dayanabilirsem guzelim insan istiyo ama ah masya oturdugunda olmuyo iste

ooooo kımler gelmıs bende muzaffer kushanı okuyordum gunde 14 km yurutuyormus merkezde burda kaynatmıssınız o arada...

neslıhancım afıyet olsun...

sedacım super gıdıyorsun...

amanin neyy 14 km hi cok ya ben 5 km yuruyorum gerci 7 km oluyodur burdan gelmesi cocugu goturmesi felan ama bilmiyorum
bileklerim cok feci sekilde agriyuo suanda artik bugun dinelniyorum yarin devam belkide aksam cikarim gerci belli olmaz benim isim
kiz amanin insan sopa atar afiyet olsun diyo birde suna bak ben olsam kafana gecirmistim sopayi

Sibelcim sendemi ya gidecegin yerde net yokmuki giremezmisinki

tuğbacım nasılsın canım kızını doktora götürdünmü

bende bu sabah sirkeli suyumu içtim domates salatalık limon maydanoz soğan karışımı salata yaptım ondan yedim 1 buçuk dilim ekmekle , elma yiycem şimdi
evet canım kısmetse yarın gıdecegım, annemlerde net yok teyzemlerde falan var ama gıremem herhalde...
oh ne guzel sırkelı suyunu ıcıyorsun faydasını goruyormusun canım ben ıcmıyorum artık bıraktım mıdem almıyorkafamçokkarıştı
canım iyi yolculuklar ama çok kalma özleriz seni valla hemen gel :a015:
tesekkur ederım canım bende sızlerı ozlıcem:1hug:
canim gercekten cok uzuldum ya sensiz olmazki amann orda yokmu net ya uffff sendemi yani serinceden sonra anam kimse kalmadi izinli yazarim seni oldumu
bende sızlerden ayrılacagım ıcın uzgunum canım ama gıtmem gerek
belkı ayın 25 falan gelırım tam olarak bılmıyorum ama sen ızınlı yazarsın canım
okuldan gelince 100 mekik çektim,10. dk bacak açma-kapama yaptım ,5 dk. uzanıp bisiklet çevirdim
sabahta 1saat yürümüştüm şimdilik bukadar..akşamda arkadaşlarım gelirse çıkıp bisiklet sürerim belki,
yediklerimi akşam toplu olarak yazarım öptüm herkesi

kız supersın keske bende senın kadar spor yapabılsem
ımrenıyorum sana-tatlicadiarzu-

ay sibelciù sendemi geldin giciklar benim gitmem gerek ama magaza gidecem yuruyus esormani alacam kendime guzel birtane simdi okulada gidiyom ya oyuzden olmuyo gidip bakacam kizim uyurken halasina birakipta oyuzden simdilik cikiyom ama gelince girerim gorusuruz kizlar oldumu en fazla 2 saat sonra gelirim opuldunuzz

nasil olsun canim ya iste hayat devam ediyor birsekilde
ugrasiip duruyom bende bugun yurumedim okul yokya bizim cocuklara tatil carsamba gunleri oyuzden
sen nezaman gidiyon memlekete kiz

10gün kaldı canım 18inde gidecem 1hafta kalacam ozamana biraz daha vermek istiyorum..herkes şok olacak birtek annem gördü son halimi gerçi o gittikten sonra bikaç kilo daha gitti sürpriz yapacam herkese yani 2buçuk aydır gitmedim :lepi:

e ne dıyım neslıhan afıyet olsun ıste yemıssın...alla allaa....:)

sıbelcım ınsallah kılo almazsın e bıze annenlerın ordan yazamazmısın ınternet yokmu orda?

ay sibelciù sendemi geldin giciklar benim gitmem gerek ama magaza gidecem yuruyus esormani alacam kendime guzel birtane simdi okulada gidiyom ya oyuzden olmuyo gidip bakacam kizim uyurken halasina birakipta oyuzden simdilik cikiyom ama gelince girerim gorusuruz kizlar oldumu en fazla 2 saat sonra gelirim opuldunuzz

kolay gelsin bekliyoruz şekerim Şeniz

tamam hadı gıt alda gel bakalım, sımdıden gule gule gıy canım-tatlicadiarzu-

üzülme canım ya yakarsın mutlaka
aksama hafif yersin salata falan dengelemiş olursun Şeniz

Back