• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ha birde bilmiyommetobolizma hızı.. ama sabah klasik 60gr ekmek 30 gr peynir yiyorum.. öglken cıkanın yarısını ekmek yem,iyorum.. ama aralrda acıkırsam cayla kahveyle beraber kayısı kursu yiyorum yada bir kaç diyet bisküvi.. akşamada genelde aynı yemek pişiriyorum yalnız benimkileri yagsız yapıyorum yada sebze haşlıyıp yiyorum.. ama genelde bir satt yürümeye başladım bu hafta .. az evvelde yürüdüm geldim.. bazen erken çıkıp yola sabhlarıda yolu uzatı bir saat bilemedin mutlaka yarım saat yürüyorum.. gelecem senin oraya nisanın başını bekliyorum.. bekle beni anacımmmmmmmmmmm:sm_cool::sm_cool:

canım geçmiş olsun tuzu tamamen kesme aman dikkat et :1hug:

yok ya ne kesmesi.. öle tuzsuz hayatta yiyemem dal hgibi olacgımı bilsem bile.. ama huyum var benim.. yemek önüme gelir tadına bakmadan tuz dökerim.. bide yemeklerimde tuzludur.. şöle kırmızı yaglı tuzlu:roflol:.. sadece pişenle kalıyor esktradan tuz dökmüyorum

ŞenizŞeniz kız yermiyim.. gecen sabah kaltım 600 gr geri gelmiş o kadar spor diyet.. sinirlerim gerildi.. valla peynirim erzurum civil peyniri salamura onu bile artık suya koyuyorum tuzu cıksın .. artık pişirdigim yemegede iş yerinde cıkanada kesinlikle tuz katmıyom neyse onu yiyorum :roflol::roflol: gözüm korktu valla kaydirigubbakcemile5

tuzu tamamen kesme sende vurdedik öldürdün :dilcikar:
tursu yeemme dedik yemeklerden tuzu kesme tansiyon düsscek gene kaydirigubbakcemile
vaalaa 1 haftada 3 kg veriyrsan sen hiç dertlenme sen yaza kesin 55 olcan yerimseniben
bide o sabah kaahvaltsı ne öyle 2 ye bölüyorsun
altı üstü 1 dilim ekmek onuda bölüp mü yıyorsun kızım kahvaltıda kral olcan ne öyle azcıkk:mymeka:
haftada 2 kez yumurtanı da yıyceksin yeşiliğinide kuruyemişinide he tamammı sabah iyi kahvaltı yap öğle aksamı ayarlıysun zatenŞeniz

tuzu tamamen kesme sende vurdedik öldürdün :dilcikar:
tursu yeemme dedik yemeklerden tuzu kesme tansiyon düsscek gene kaydirigubbakcemile
vaalaa 1 haftada 3 kg veriyrsan sen hiç dertlenme sen yaza kesin 55 olcan yerimseniben
bide o sabah kaahvaltsı ne öyle 2 ye bölüyorsun
altı üstü 1 dilim ekmek onuda bölüp mü yıyorsun kızım kahvaltıda kral olcan ne öyle azcıkk:mymeka:
haftada 2 kez yumurtanı da yıyceksin yeşiliğinide kuruyemişinide he tamammı sabah iyi kahvaltı yap öğle aksamı ayarlıysun zatenŞeniz

kız benmi anlatamadım sizmi anlatamadınız. aaaaaaaaaaaa diyorum yanii. öglen işde yiorum zaten sadece ekstradan tuz katmıyorum.. evdede kesmiyorum sadece tekrardan tuz dökmüyorum.. bu tansiyon düşüklügü neden oldu bilmiyorum.. patatesimi tuzlu yedim.. anlamadım ben ama tuzdan degil onu biliyorum...kahvaltıya gelincede sabah iştahım gelmiyor metobolizmam çalışsın diye yiyorum 9 gibide acıkıyorum o yüzden böle bir yöntem buldum ama sadece okadar 60gr cavdar ekmegi..30gr peynir 9 kadar bunları tüketiyorum arada bitki cayı ile kayısı kurusu yiyorum...
hem daha yeni başladım normaldir bu kadar gitmesi.. hepsi yagdan gitmiyor.. birden kısınca sonuc bu yavaşlar yavaş yavaş biliyorum.. kaçamaklar olmasa veriridimde ben cok kaçamak yapıyorum.. sonraki iki gün çok dikkat ediyorum..

şimdi bana akıl ver hadi yarın yumurtamı yedim.. ama bilidim kadarıyla yumurta ve patates haşlamasıyla peynir yenilmiyor.. peki ben 9 da ne yiyecem yumurta işe giderse koku yapar.. söle bakım.. sabah ekmeksiz bir yumurta yiyim .. ekmegimle azcık peynir yiyimmi 9 da bişey olurmu .. yada zeytin olacak 3 yada 4 tane işde var ne dersin

ŞenizŞeniz kız yermiyim.. gecen sabah kaltım 600 gr geri gelmiş o kadar spor diyet.. sinirlerim gerildi.. valla peynirim erzurum civil peyniri salamura onu bile artık suya koyuyorum tuzu cıksın .. artık pişirdigim yemegede iş yerinde cıkanada kesinlikle tuz katmıyom neyse onu yiyorum :roflol::roflol: gözüm korktu valla kaydirigubbakcemile5

şimdi bana akıl ver hadi yarın yumurtamı yedim.. ama bilidim kadarıyla yumurta ve patates haşlamasıyla peynir yenilmiyor.. peki ben 9 da ne yiyecem yumurta işe giderse koku yapar.. söle bakım.. sabah ekmeksiz bir yumurta yiyim .. ekmegimle azcık peynir yiyimmi 9 da bişey olurmu .. yada zeytin olacak 3 yada 4 tane işde var ne dersin

yumurtayı sabah ye aama ekmeksiz 9 gibi de ekmek peynir birazda yeşillk ye kabız olcan yoksa cayla kuru kayısıda süperr he ben bide bayadr elma sirkesi içyrm özellkle aksam kaçırdysam içıyrum sabah tartıda kg oynaması olmuyorr kaçamak yaptığnda dene

canlar öglen yağsız yoğut çorbası 1 kivi yarım havuç akşamada yoğurtlu pazı yiycem misafirligede gidicem inş bişe yemem

yumurtayı sabah ye aama ekmeksiz 9 gibi de ekmek peynir birazda yeşillk ye kabız olcan yoksa cayla kuru kayısıda süperr he ben bide bayadr elma sirkesi içyrm özellkle aksam kaçırdysam içıyrum sabah tartıda kg oynaması olmuyorr kaçamak yaptığnda dene

evet elma sirkesini bende dünle bugün içmeye başladım.. ama öle vaktim yok inan sabah i,çmeye.. sadece işden geliyom içiyom bir su bardagına bir yemek kaşıgı koydum az evvelde içtim birde yatınca aynı bir fincana bir yemek kaşıgı..yalnız kanar suya koyuyorum bilesinn sende bölemi kullanıyon.. dünle bugün başladım..

canlar öglen yağsız yoğut çorbası 1 kivi yarım havuç akşamada yoğurtlu pazı yiycem misafirligede gidicem inş bişe yemem

şu kiviye gecen baktımda baya bir yararı varmış alışkanlık yapamadık biz... birde rica edecem şu yogurt corbasını nasıl yapıyon merak ettim ben bilmiyorum hiçde yapmadım bir iyice tarif etsene .. bisafirlikldede sakın bişey yeme tut kendini :oklava: :oklava:

evet elma sirkesini bende dünle bugün içmeye başladım.. ama öle vaktim yok inan sabah i,çmeye.. sadece işden geliyom içiyom bir su bardagına bir yemek kaşıgı koydum az evvelde içtim birde yatınca aynı bir fincana bir yemek kaşıgı..yalnız kanar suya koyuyorum bilesinn sende bölemi kullanıyon.. dünle bugün başladım..

ben ılık 1 bardak suya 1 tatlı kasığı kaçamak yapmşsam yatamdan içiyorum
günde 3 kez içeemm vallal :bbo:

ben ılık 1 bardak suya 1 tatlı kasığı kaçamak yapmşsam yatamdan içiyorum
günde 3 kez içeemm vallal :bbo:

hımm bir yemek kaşıgı benimki çokmu zararı olurmu acaba birde ılık su kesinmi kaynar yanlışmı yapıyorum.. bu arada iki kere içiyorum bir akşam birde yatınca.. onuda 2 gündür..

hımm bir yemek kaşıgı benimki çokmu zararı olurmu acaba birde ılık su kesinmi kaynar yanlışmı yapıyorum.. bu arada iki kere içiyorum bir akşam birde yatınca.. onuda 2 gündür..

kaynar suda ben içemıyorum diye öyle yapmıyorm
ayrıca 1 yemek kaşığı bana fazla geliyor mide zaten asidik florasını bozmak isteemdğim için ben 1 tatlı kaşığı ile sınırladım:1closedeyes:
ben yemek hazırlamaya gidiyorum öptum cnmŞeniz

Son düzenleme:
kaynar suda ben içemıyorum diye öyle yapmıyorm
ayrıca 1 yemek kaşığı bana fazla geliyor mide zaten asidik florasını bozmak isteemdğim için ben 1 tatlı kaşığı ile sınırladım:1closedeyes:
ben yemek hazırlamaya gidiyorum öptum cnmŞeniz

tşk ler bilgiler için sen gel bana sık sık bak yediklerime uyar sürekli valla verdigin bilgiler destegin işe yarıyo tşk ler ŞenizŞeniz

yav ben geliyom siz kaçıyonuz.. valla sizde hiç vicdan yokkkkkkkkkkk:oklava::oklava:.. kimse olmasada yazıyom buraya.. kızıyom ama haberiniz olsun kötükedihüso
unutmadan bu arada gezdim size bir topik buldum bilmiyorum okudunuzmu.. ben şimdi okuyorum ve içindeki noptları sizler için tek tek aldım kopyalıyorum okuyun mutlaka es geçmeyin

oya_cel diye bir hanım açmış bu topigi ve güzel bilgiler vermiş.. bende okuduklarımı içindeki bilgileri buraya kopyalayacagım.. bakın sizler için neler yappıyomm. of of sizlerde yoksunuz....:mymeka:

özellikle hormon düzenleyici olarak görev yapan brokoliyi
en azından ayda bir kere tüketmeye çalışalım.
brokoli meme kanserine ve prostat kanserine karşı koruyucudur.
brokoli sevmeyenlere de bir brokoli salatası tarifi vermek istiyorum.
brokoli sevmeyenlerin
yemeğindense salatasını daha çok seveceklerine eminim.
brokoliyi biraz haşladıktan sonra çiğ de olabilir ama
haşlamayla biraz daha yumuşayacagı için size daha hoş gelecektir.
sarımsaklı yoğurdun içine bu haşladığınız brokoliyi doğrayın. üzerine biraz taze dereotu doğrayın. ve bunları bi kasede karıştırın servise hazırdır
isterseniz en sonunda baharatla üzerine süsleme yapabilirsiniz
hem çocuklarınız hem siz afiyetle yiyeceksinizdir.
brokoli salatası
hem düşük kalorili
hem dereotu ve yoğurt sayesinde vücuttaki toksinleri atıcı
hem de hormonal düzenleyici etkisi vardır. tavsiye ederim

hem de içindeki sarımsaktan dolayı antibiyotik etkisi vardır bunu söylemeyi unutmuşum

bugün size küçük bir tavsiye daha vereyim
gerçi bunlar hepimizin bildiğiniz şeyler
sırtınızı hafif geriye yaslayın başınızı dik tutun içinize nefesinizi iyice çekin
sonra ciğerlerinizi boşaltırmışcasına nefesinizi geri verin.
bunu 5-10 kere yaptıktan sonra spor yaparsanız kan dolaşımınızı hızlandırdığınız için
daha çok kalori yakarsınız
nefesiniz açılacağı için daha az yorulursunuz

STANDING-SEATED BAR TWISTING
Bir sıra üzerine bacaklar her iki yanda olmak üzere oturularak veya ayakta durarak, omuzların üzerine ensenin en alt kısmına gelecek şekilde bir bar veya sopa alınır. Gövde, bel kasları çalışacak şekilde her iki yana mümkün olduğu kadar geniş bir dönme açısıyla, kontrollü ve ritmik olarak döndürülerek her iki tarafa eşit sayıda tekrarlanarak uygulanır. Hareketin bel yanlarını inceltmesi için düzenli ve çok tekrarlı olarak çalışılması daha iyi netice vermektedir.

bugün ekmekle ilgili bir tavsiye vereceğim
diyet yapıyorum diye ekmeği tamamen kesenler var bu çok hatalıdır
çünkü ekmek B vitaminleri açısından zengin bir gıdadır.
B vitaminlerinin faydaları özellikle sinir sistemimizedir
Bvitaminlerini yeterince almazsak
sinirlerimiz gergin olur moral çöküntüsüne gireriz
ki herşeyin başı moralden geçiyor.
onun yanı zeka gelişimine, sindirim sistemimize, duyu organlarımıza,
endokronoljik sistemimize... daha bir çok şeye faydası vardır
ekmek tükettiğimiz halde B vitamini eksikliği çok görülen bir ülkeyiz.
o yüzden arkadaşlarım ekmeği azaltabiliriz ama sakın tamamen kesmeyelim

lütfen çikolatayı eve stok etmeyelim.
çikolatalar ulaşabileceğimiz yerde olursa beynimiz uyarılır ve yeme isteği oluşur.
canımız çikolota istediğinde marketten alalım.
yalnız çikolatayı kendimizin alması gerekir
ne çocuğumuza ne eşimize ne arkadaşımıza kimseye siparişle çikolata aldırmıyoruz.
kendimiz gidiyoruz markete ve kendimiz için 1tane çikolata alıyoruz

1 saat spor----------------------> zayıflamak için
yarım saat spor---------------->kiloyu korumak içindir.
başlarda da yazmıştım yarım saat yürüyüşle
o gün yediklerinizi yakarsınız diye.
yediklerinizi yakınca o günü dengelemiş oluyorsunuz

bugünkü tavsiyem çikolata tiryakilerine
ben de hergün bir tane çikolata yerdim ama şimdi bu alışkanlığımın
kendim bile farkında olmadan değiştiğini gördüm
gerçekten fakında değilim
kesinlikle çikolatayı kendime kısıtlamadım ama bu söyleceğim maddeyi uyguladım
şu an haftada bir yiyorumdur. yani 7 kat azalmış
tabi alışkanlıkların değişmesi hızlı olmaz ama belli bir süre sonra oluyor

mesela birine misafirliğe gittiniz ya da evde de olabilir
bir şeyi yemek istiyorsunuz ama yesem yemesem mi
diye içinizden 10-15dk düşünüyorsunuz.
yesem kilo olacak yemesem aklım kalacak 15dk süren gel gitler...
böyle düşünmek yerine yani aklınızı 15dk yemekle meşgul etmek yerine
yemek istediğiniz şeyi yeyin ve o gün kendinizi sporla cezalandırın.
sürekli beyni yemekle meşgul etmekten iyidir... farkında olmadan beyni uyarmış oluyoruz

1) yemek programları izlemiyoruz
2) her gün 1 saat spor
3) ben karalıyım kafama koydum ben zayıflayacağım
4) bazı nedenlerden ötürü bi kaç kg alsak bile ümitsizliğe kapılmamak
5) geceleri tatlı şeyler yemiyoruz
6) ulaşmak istediğimiz fiziği düşünmek
7) fazla yediğimizi düşünüyorsak kendimizi sporla cezalandırmak
8) tatlandırıcılardan uzak durmak
9) yarım yağlı peynire geçiş dönemi
10) burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz ( bu madde şimalden alıntıdır:))

canım winrar programın varsa
RapidShare: Easy Filehosting
buradan indirebilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/261413-basarimi-yardima-32.html

bugünkü tavsiyem kepek ekmek kullananlar içindir.
kepek ekmeği beyaz ekmekten daha çok yiyorum diyenler olabilir.
çünkü kepek ekmek beyaz ekmeğe göre midede daha geç şişer
kepeğin su çekme hızı yavaş olduğu için.
kepek ekmeği yedikten yarım saat sonra doyma hissi oluşur.

labne de yiyebilirsin ama
eve yarım yağlı peynir de al arada bir de yarım yağlı peynir tüket
yarım yağlı peynire zamanla alışırsın.
tadı geçekten güzel...
bu arada çocuğun varsa canım onu da yarım yağlı peynir tüketmeye alıştır.
doğru beslenmeyi küçükken öğrenen çocuklar büyüdüklerinde çok zorluk yaşamazlar.
küçükken edinilen alışkanlıklar daha kolay kabullenilir.
bazı anneler zorla çocuğuna yemek yedirir. oysaki bu yanlıştır
çocuklar zayıf olsa bile bazı hormonal değişimlerin olduğu zaman
zaten kilo alacaklardır
ve çocukluktaki aşırı kilolar
ilerde kalp damar hastalıklarına davetiye çıkarmaktadır.
bunun için dikkat etmekte fayda var arkadaşlar

Kilosu 90 olanla 60 olanın kilo vermesi ve metabolizma hızına görede değişir tabi farklıdır kızlar...

90 kilolu biri 1 ayda 7 kilo verebilir, ama 60 kilolu olan 3-4 kilo verebilir...

Bu vücuttaki yağ oranı ile ilgilidir...

Daha az kilolu kişilerde yemeği kestikçe vücut kendini korumak adına yağ depolamaya başlar...

Bazı kişilerde ilk bir aylık diyetin ardından 1 kilo alıp, vücut alışıncada kilo vermeye başlar...

Bu yüzden "benim 1 ay oldu ama üzerine 1 kilo aldım" diyen çıkabilir...

Bu vücudumuzun "enerji harcanıyor" diye kendine depoladığı yağdır kızlar...

Tabi bu çoğu zaman belli bir diyete bağlıdır...

Yavaş kilo verende vücut zaten alışacağı için depolama da yapmaz...

ben güzellik salonunda çalıştım..

120 kiloluk kişinin nasıl 80-70 kiloya düştüğünü kendi gözlerimle gördüm...

Bizde diyet, spor ve yanına ek olarak bizim yaptığımız yosun, parafin ve pasif jimlastik gibi vücudun ısını arttıran incelmeye yardımcı malzemelerimiz vardı....

Ve tabi birde vücudu sarkmalardan etkilenmesi için elle yapılan masajlarımız...

Şimdi benim söylemek istediğim şu kızlar...
Zayıflarken, vücudunuza masaj yapın...

En basiti bebe yağı kullanabilirsiniz...

Baldır ve karın bölgeniz için...

Hem o bölgedeki yağları masajla ısısını arttırıp yağ yakabilir, hemde masaj sayesinde cilt sarkmasını aza indirebilirsiniz...

1) esmer şeker de kullanılabilir. biraz daha kalorsi düşük sadece.
2) çok su içmek mideyi büyütmez canım. yalnız gereğinden fazla su içerseniz
kanınız sulanacaktır. ve kandaki şeker oranı da azalacaktır.
kan şekeriniz düşeceği için sürekli acıkırsınız.
suyu az içerseniz de vücdunuzda
iltihabik reaksiyonlar görülür.
suyun bir nevi içimizi de temizleyici görevi vardır.
az içerseniz yine vücudun kendi sistemi bozulur.
yani kararında içmek en güzeli...

1)süt tozuyla içilen bir bardak neskafenin her hangi bir zararı yok kilo aldırmaz.
yalnız neskafe üçü bir arada olanlar çok yüksek şeker içeriyor. onlardan içmeyin lütfen.
şekerli neskafe istiyorsanız az bir şeker ekleyin.
2)günde 2-4lt su içilebilir. fazla su içmekte düşünüldüğü kadar iyi değildir.
eğer ağır egzersizler yapmıyorsanız 2-4 lt yeterlidir.
fazla su içmek vücuttaki minerallerin vitaminlerin atılmasına neden olur.
su zehirlenmesine de neden olur
beynimiz zaten susadığımız zaman sinyal gönderiyor.
yalnız böbreklerinden problemleri olanların 4lt den fazla içmesi iyi olur.
3)geceleri 1 bardak sütü yatmadan bir kaç saat önce içseniz daha iyi olur.
çünkü süt hazmı zor gıdalardan biridir. hemen içip yattığınızda siz uyurken mideniz dinlenemez
4)eğer çok fazla yemek yemediyeseniz hemen spor yapılabilir.mideniz ne tam doluyken ne de tamamen boşken spor yapmayın okadar herşey güzel olacakcım...

iyi aksamlar herkese a.s.
bugun tam bi kalsiyum depolaması yaptım isteyerek degil canım cok istedi
süt yumurta yogurt..
sabah klasik kahvaltımı yaptım bi dilim cavdar ekmegiyle
arada bi kac badem bi kac tanede beyaz leblebi yedim 3ü bi yerde kahve ictim yarısını bıraktım ama
öglen patlıcanı közleyip yogurtla karıstırdım onu yedim
arada bi bardak süt ictim bi kac leblebi yedim yine
aksamda bi tane havuc 4 kasık yogurt yedim

çok sacma sapan yemişim bugun :bbo:

Back