• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi aksamlar herkese a.s.
bugun tam bi kalsiyum depolaması yaptım isteyerek degil canım cok istedi
süt yumurta yogurt..
sabah klasik kahvaltımı yaptım bi dilim cavdar ekmegiyle
arada bi kac badem bi kac tanede beyaz leblebi yedim 3ü bi yerde kahve ictim yarısını bıraktım ama
öglen patlıcanı közleyip yogurtla karıstırdım onu yedim
arada bi bardak süt ictim bi kac leblebi yedim yine
aksamda bi tane havuc 4 kasık yogurt yedim

çok sacma sapan yemişim bugun :bbo:

canım nekadar az yemişsin akşam 1kase çorba içseydin bari

siyah'cım valla bayılıyorum ne güzel kilo veriyosun 72 olmussun ne güzel yaza inceciksin o zaman kesin a.s.

72 degil kıs.. 72,5 söylüyom ben anacım.. bazıları gibi kaçamak yaptım diyip saklamıyorum:1closedeyes: :1closedeyes:.. ama genede siz maşallah diyinnnnnnnn:roflol:
neyse ben kapatıyorum dinlenecem valla geldim gelei pc acık bakıyorum biraz uzanacagım spor yordu baya beni az uzanım yatacagım.. benden sonra gelnlere hayırlı geceler diyeyim allaha emanet olun kalın saglıcakla.. dua edin şu 500 gr mıda verim 72 olayım
spagot.. kız olurum belki bak allahmı söletti seni :roflol:
hadi kalın saglıcakla

siyah bilgiler icin tsk baya faydali, bana gelince aksma bi kase mercimek corbami ictim iki dilim ekmek sade yogurt simdi bi elma yedim... yarin aksma kadar yokum cok yogunum simdikten ahber vereyim

72 degil kıs.. 72,5 söylüyom ben anacım.. bazıları gibi kaçamak yaptım diyip saklamıyorum:1closedeyes: :1closedeyes:.. ama genede siz maşallah diyinnnnnnnn:roflol:
neyse ben kapatıyorum dinlenecem valla geldim gelei pc acık bakıyorum biraz uzanacagım spor yordu baya beni az uzanım yatacagım.. benden sonra gelnlere hayırlı geceler diyeyim allaha emanet olun kalın saglıcakla.. dua edin şu 500 gr mıda verim 72 olayım
spagot.. kız olurum belki bak allahmı söletti seni :roflol:
hadi kalın saglıcakla

olursun canım tabi kac kilo verdin geldiginden beri 500 gr senin icin ne ki delikafadulden
masallah diyelim de bozulmasın kaydirigubbakcemile2

bu arada bugun spora basladım yürüyüse gidicektim ama cok üsendim ben de evde yaptım mekik bisiklet falan yaklasık 45 dk kadar..hihoyyyt

iyigeceler arkadaşlar. ayy anca girebildim.akşam yoğurtlu brokoli yedim.salatay ve çayla.bu saate kaldım çünkü eşimiz yarına yetiştirmesi gereken bi tez varmış.onu yazıyo.o çıkmışken bi yazayım dedim.hiç böyle yapmazdım ben.neyse.siyahcım çok ama çok sağol bilgiler için.gerçekten nekadar güzel ve doğru şeyler.bundan sonra bişey yerken bu bilgileride aklımda bulundurcam.

sayfa acik tv izleyip fun cekecem saclarima gelen olursa konusuruz... hemsom gelmemis daha nerde kaldin tugbaaaaa

anaaaaaammmm canım hemşom benimmm.nasssı da merak edrmiş beniiii.uyyyyyy yerim seni tontiiiişşşş.dediğim gibi eşim pcnin başında ,bende kızımı cüze çalıştırıyodum bide kunut dualarını ezberliyoda bi kaç yerde takılıyo.onunla uğraştım.ayyy bugün kızma ne güzel ciciler aldık.okumaya heveslensin diye ödüllendirdik yaniii.hele bi balon eteği varr görmeyin.insanın yiyesi geliyo.neyse canım işte böylee.sen iyisindir inşallah.biraz geç oldu ama.öptüm bebeeeeeeeeeeeeemmmmm.Şeniz

‘Hollywood Diyeti'ne 1 ay boyUNCA
devam edenler 12 ila 16 kilo verebiliyor. Diyetin temeli, sıvı alımına dayanıyor. Haftanın 2 günü üst üste sadece meyve suyu içiliyor. Bu arada günde en az 8 bardak su da tüketiliyor. Hollywood Diyeti'nin mucidi Dr. Joel Fuhram, ani kilo kaybına karşın diyetin hiçbir sağlık sorunu yaratmadığını belirterek şöyle diyor:

Hem de çok sağlıklı "Bu diyet, meyve suları sayesinde vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin ve minerallerin yüzde 75'ini karşılıyor. Ayrıca 2 gün sadece meyve suyu içtiğiniz için, meyvelerin antioksidan özelliği ile vücudunuzu yiyeceklerin, sigara ve alkolün zehirli artıklarından arındırmış oluyorsunuz. Kalan günler sadece salata, pişmiş sebze ve beyaz et yeniyor." ışte ‘mucize'nin formülü:

1. GÜN Gün boyunca dilediğiniz kadar mevye suyu içebilirsiniz. Bunun dışında yiyecek yok. 6-8 bardak kadar da su için.

2. GÜN Dilediğiniz kadar meyve suyu için, yiyecek kesinlikle yasak. 6-8 bardak da su için.

3. GÜN Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, 1 katı yumurta, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Limonlu ve çok az zeytinyağı gezdirilmiş bol yeşil salata. Akşam: 100 gr. yağsız ızgara tavuk eti ve az miktar zeytinyağı ile pişmiş, limonlu 1 tabak taze brokoli.

4. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet.

5. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.

6. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak.

7. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksellahanası.

BU KURALLARA DıKKAT! • Diyet boyunca kırmızı et, şeker, yağ, unlu gıda, baklagiller kesinlikle yasak. • Akşam yemekleri en geç 18.00 de; daha sonra hiçbir şey yenmeyecek. • Kremalı, sütlü kahve, alkol yasak. • Hamileler ve diyabet hastaları bu diyeti uygulayamaz. • Haftanın 5 günü en az 30 ar dakikalık yürüyüş veya orta tempolu egzersiz yapılacak. • Bu diyete başladınız mı, 1 hafta devam etmeniz şart.

ben genelde sok diyetlere karsıyımdır ama bu diyeto kadar kötü gelmedi bana arkadasım 1 ayda 12 kilo verdi,bende basladım 1 haftada 4 kilo verdim benim fazlalığım 4 kiloydu bıraktım,ama 1 hafta yaptıktan sonra iştahın kesiliyo bişey yemek istemiyosun,çevremdeki arkadaslarım benden görüp yapmaya basladı,hatta 55 yasındaki annem bile...
Aslında bende 2 kilo daha versem iyi olacak diye bu hafta devam ediyorum..

bugun brokolı ve yogurt almayı dusunuyorum aksamlarıda tavuk haslayım....öglene ton balıklı salata yemegı dusunuyorum...

cumartesı gunu tam 2 saat yurudum sırılsıklam oldum terden...dun yuruyemedım sucluluk hıssedıyorum resmen bırde dısarda bır hava varkı sorma.....sıcacık bahar havası....

gunaydın canım ıyı gıdıyor...sızı okudukca dahada ıyı oluyor...

sımdı baska bır forumda bır lıste gördum onu okuyordum burayada copy yapıcam...

senın nasıl gıdıyor?

sagol canım benimde iyi gidiyo
havalar güzelleşti spora basladım daha iyi gidicek inşallah kaydirigubbakcemile2

bugun brokolı ve yogurt almayı dusunuyorum aksamlarıda tavuk haslayım....öglene ton balıklı salata yemegı dusunuyorum...

cumartesı gunu tam 2 saat yurudum sırılsıklam oldum terden...dun yuruyemedım sucluluk hıssedıyorum resmen bırde dısarda bır hava varkı sorma.....sıcacık bahar havası....

valla cok güzel gercekten
ben de bugun cıkıcam yürüyüse 1-2 saat yürürüm..

bi de o liste neymiş öyle ya hayatta sadece meyve suyuyla beslenemem :bbo:

Back