- Konu Sahibi Pinarbartu
- #4.961
Hayırlı günler kızlar ben bugün sikeli su sonrası 2 kayısı sıcak su şuanda havuç yiyorum öglen yemegim dünden kalma yoğurt çorbam var ondan yerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gune cok guzel spor yaparak baslamısın canım tebrıkler
bu haftada senden ıyı sonuc beklıyoruzyerimseniben
slm kizlar ya kusura bakmayin iki gundur yokum k.babbam hasta bu odada yatiyo oyuzden giremiyom haberiniz olsun simdi bir iki dakka girdim haber vermek icin gider gitmez girerim ama gidecegini sanmiyom
opuldunuz
ay pek sesiz burasi bugun ,neslihan gecmis olsun k babana,sibel boegi ucurmusun menede aksama telafi edersin artik ben bu oglen= bol salata 80gr kirmizi et 5 kasik bezelye iki dilim elma saat 16da bi kase sutlu kellogs k aksama yine meshur mercimek corbam beni bekliyo gorusuruz
slm kizlar ya kusura bakmayin iki gundur yokum k.babbam hasta bu odada yatiyo oyuzden giremiyom haberiniz olsun simdi bir iki dakka girdim haber vermek icin gider gitmez girerim ama gidecegini sanmiyom
opuldunuz
valla giriyon bunalıma bir dahada kolay kolay cıkamıyon karşında 58 kadar düşmüş biri olarak konuşuyorum.. akuıllı olun sonunuz bana dönmesin...naniknanikKızlar ben ikindi eşimin istegini kıramadım çay ve fındık yedim sonra 1 kivi akşam yemegi olarak yoğurt çorbası içtim artık birşey yemem inş
sibelcim iştahın açılması seni yıldırmasın canım bende öyleydim şu son haftalar neyseki bugün başladım kendimi firenlemeye birkaç kilo almam çok korkuttu beni eski halime dönmek istemiyorum dönersemde heralde bunalıma girerim vallla
eger spor yapacaksan al.. hem hele bir başla spora bir bünyen alışsın spora sonra başla ilaca .. bak ne kadar fayda göreceksin.. bu arada bu ilacı sakın sayıflama ilacı olarak görmeyin.. sporla alınırsa bir faydası oluyor bilesinizbugun cok yedim ya tutamadım kendimi ama hiç canım istemedi yediklerimi sırf yemek icin sanki ama tutamadım da şimdi çatlıcak gibiyimsenağlama
resmen oturdu yani :bbo:
yarın artık adam akıllı spora baslamayı düsünüyorum hatta siyahın dedigi ilactan da alıcam..
siyahcım ve sedacım bende onu demek istedim önemli olan arada sizinle paylaşımda bulunup motive olmak.sorun olmaz yani benim için demek istedim kızlar.buarada sedacım süpersin yaaa.ben o kadar spor yapsam tığ gibi olurum valla.tebrik ederim seni.bende yarın 1 saat yürüyüşe başlayacam gaza geldim ha.inşallah hava ii olur
merhaba hatunlar kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
umarım hepiniz iyisinizdir.. şöle günün özetini geçeyim sonra geçmişe bakayım... bu sataler ileri alındı yüryüşüme sekde ugradı valla .. ama yılmadım sabah yarım saat yürüdüm.. 60gr kepek ekmegi bir ortaboy haşlama patates 2 ye bölere 7 de ve 9 da yedim aralarda cay falan içtim.. yalnız bugün tansiyonum fena halde düştü en son 4 lerde seyrediyordu.. millet tuzlu ayran içirmek istedi dedim onu hayatta bana kimse içiremez yarım ki,lo olarak bana geri dönüyo :1closedeyes: hemşirelre öle güldülerki :roflol:.. bunu üzerine agzıma bir kaç zeytin atımm. birde aclıkdandır dedim bir dürüm lavaşla peynir yedim... öglene kuru fasulye turşu pilav vardı.. turşumu hiç almadım pilavımıda beyaz ekmkele fasulye yedim ekmek bir dilim anca vardı.. akşama karnıbahar haşlıyorum yogurtla yiyeyim.. bir bucuk saat yürüdüm.. eve gelincede basen hareketleri spoa hareketleri yaptım biraz.. şu an karşınızdayım.. geçmişe bakmak için gidiyorum gelen olursa kamasın...![]()
ha böle işde bir kendine gel.. milleti telaşlandırma.. böle işde bir kendin güven kendine...Şenizhayırlı sabahlar kızlar
gecmısı okudum, hepınızın destegı ıcın cok cok tesekkur ederım canlar ıyıkı varsınız yoksa ben coktan pes etmıstım ve yıne kılo almaya baslamıstım ama busefer burası var ve pes etmıcem ınsallah yaza kadar zayıflıyacagım:enbuyukkk:
sabah lımonlu sıcak suyumu ıctım
sonra 1 bardak yesıl cay 2 bıskuvı yedım
plates yaptımhihoyyyt
ha gayret bunu 60 tamamla 50 de kalma.. vucut 30 dakkadan sonra yag yakmaya başlıyorsabah hizli cekilde 50 dakika yuruyusumu yaptim sonra iki dilim kepek ekmegi tere yag recele beraber tuketim
siyah cim ugramamis bugun cokmu yedi acaba!!!!!
geçmiş olsun.. nen bir kayınbabana bakamadında hastamı ettin. ayıpp ayıppppp:jeyyar::jeyyar:slm kizlar ya kusura bakmayin iki gundur yokum k.babbam hasta bu odada yatiyo oyuzden giremiyom haberiniz olsun simdi bir iki dakka girdim haber vermek icin gider gitmez girerim ama gidecegini sanmiyom
opuldunuz
Sıyah merhaba kızz sende ac ac dolasma sonra dusup kalacaksın bak
tuzlu ayrandan ne olcakkı ıcseydın keskeyerimseniben
cok hızlı kılo verıyorsun ondandır heralde, dıkkat et yavas yavas ver kıloları
hem gerı almazsın oyle-tatlicadiarzu-
ha böle işde bir kendine gel.. milleti telaşlandırma.. böle işde bir kendin güven kendine...Şeniz
ha gayret bunu 60 tamamla 50 de kalma.. vucut 30 dakkadan sonra yag yakmaya başlıyor
günahımı alma kıssss:mymeka::mymeka: kaçamagımı verdim kaç kiloyum tahmin et bakım 72,5 :sm_cool::sm_cool: ya kaç gündür sıkı tutuyom yürüyüş felan bugün kilo bildirimi verdim.. cumayada inşallah bir yada yarım kilo versem tutmayın beni:sm_cool::sm_cool:
kızz gene mi tursu varddı bakıyorum da yemıyorsun artık:roflol:
sen 78 ile baslad n72 m ioldun :1shok:
tızım sen ne yyiip içtinde bukaadar verdin
ben 1 senede ancak geldim istdeğim kgyaa
senin metobolizma hızın kaç bide 1 haftada nekadar verdinn :lepi:
merhaba hatunlar kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
umarım hepiniz iyisinizdir.. şöle günün özetini geçeyim sonra geçmişe bakayım... bu sataler ileri alındı yüryüşüme sekde ugradı valla .. ama yılmadım sabah yarım saat yürüdüm.. 60gr kepek ekmegi bir ortaboy haşlama patates 2 ye bölere 7 de ve 9 da yedim aralarda cay falan içtim.. yalnız bugün tansiyonum fena halde düştü en son 4 lerde seyrediyordu.. millet tuzlu ayran içirmek istedi dedim onu hayatta bana kimse içiremez yarım ki,lo olarak bana geri dönüyo :1closedeyes: hemşirelre öle güldülerki :roflol:.. bunu üzerine agzıma bir kaç zeytin atımm. birde aclıkdandır dedim bir dürüm lavaşla peynir yedim... öglene kuru fasulye turşu pilav vardı.. turşumu hiç almadım pilavımıda beyaz ekmkele fasulye yedim ekmek bir dilim anca vardı.. akşama karnıbahar haşlıyorum yogurtla yiyeyim.. bir bucuk saat yürüdüm.. eve gelincede basen hareketleri spoa hareketleri yaptım biraz.. şu an karşınızdayım.. geçmişe bakmak için gidiyorum gelen olursa kamasın...![]()