• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

heyyy millet noldunuz beeeehh.akşamları hiç uğramaz oldunuz.ne ediyonuz dıkınıyonuzmu hooşşşiiikler. ıyyyyy tellledim haaaaaaahh.

rose avrupa yakasını seyrediyoz canım..reklam arası burdayım işte

hayırlı sabhlaarrrr.oooooooooo kimsecikler gelmemiş daha.az önce limonlu suyumu içtim.daha bişey yemedim.sonra görüşürüz bakalım.

ama bugun yaptıgım en ıyı seyı söyleyebılırım...

kenwood elektrılıklı ızgara aldım yaptıgım en ıyı sey bu oldu....nasıl akıl edememısım bugune kadar...ızgara hem hafıf hem yagsız oluyor hem de pratık....saglıklı....yarın elımde olur buyuk ıhtımal...yagda ve teflonda kızartmama gerek kalmıyor artık...

hayırlı sabahlar kızlar
gecmısı okudum okudukca huzunlendım
Allah tum hastalar sıfa versın, olmuslere rahmet etsın ınsallah..
Kahvaltımı yaptım geldım bugun canım egzersız yapmak ıstemıyor
kahvaltıda bıraz fazla kacırdım heralde:a015:

ama bugun yaptıgım en ıyı seyı söyleyebılırım...

kenwood elektrılıklı ızgara aldım yaptıgım en ıyı sey bu oldu....nasıl akıl edememısım bugune kadar...ızgara hem hafıf hem yagsız oluyor hem de pratık....saglıklı....yarın elımde olur buyuk ıhtımal...yagda ve teflonda kızartmama gerek kalmıyor artık...
hayırlı olsun gule gule kullan canım
o nasıl bırsey, tost makınasına benzeyenlerdenmı
fıyatını ogrenebılırmıyım:uhm:

lınk vermek yasak sanırım özelden ben sana atarım olurmu canım...
çarsıya ınıyorum yuruycem ögleden sonra görusuruz...

destina canım bende elektrikli ızgara aldım markası kumtel ben burdan marketten aldım kampanyadaydı.18 ytl aldım ama çok hooşşşş.kullanışlı

Back