- 8 Ağustos 2008
- 35.160
- 41.567
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.301
8. takım şekerhangi takım yaz cabuk gelmezmiyim.. heleki 20 kilo vermişsin heleki neslinin rakibisin heleki akrepsinnnnnnnnnnnnnŞeniz
:roflol::roflol::roflol:amanne yapacan hangi takimda oldugunu bosver siz fazla konusmassaniz sevinirim yok gicik oldumda
kiz siyah bosver kiz akrepi iyi degil o gercek bak ben hic sevmem mesela bosver sende sevme helede sirlarini asla alma nasil kilo verdigini felan bosver gitsin
lapa haaaanam iyi git yuru ne yapim bende dun yurudum bufgunde lapa yapiyom soylemiyecektim ya neysee hadi soyleyim
sen yuru gel yolda basta kalmadaa hadi by
tamam canim hadi bak isine bende aksama makarna yapacam
sana kolay gelsin
slm kıslar ben geldim geçmişe şöle bir göz atım gelirim kısa sürede olsa
dİkkat duyuruuuuu:::::
BugÜn yarın sabaha kadar.bİr hafta boyunce ne yedİnİz ,ne İÇtİnİz de kİlo veremedİnİz bunları herkes yazsın.yapılan egzersİzlerde dahİl tabİİ. Bu yazıyı okuyan herkes 1 haftadır ne yaptıĞını yazsın.yazmayan bİldİrmeyen.,davul gİbİ ŞİŞİp 15 kİlo alsın İnŞallah.hadİ bakalım sıkıysa yazmayın.kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
kolay gelsin sana .....kaptanım ve arkadaslarım
yarın ıtıbarı ıle 4 gun ısyerınden ızın aldım evımı tasıyorum sık sık yazamassam bılgınız olsun aksamları gırmeye calırım dılerım cok calısıp spor yaparak da verırım bıraz ...öpuldunuz...
kızlar ben geldimmm:teytey:
geçmişi şöyle bi okudummmmmmmmmm
bi heyyyyyyyyyyyttttttttttttttttt ddim geldimm
vazgeçtim 69 kiloyla mezun olmaktan 55 kilo olana kadar burdayım:jeyyar:
nisan 30 da kızımın doğumgününde kırmızı penye elbisemide giyicem fotoğrafımı koyucam buraya kaydirigubbakcemile3
acayip gaza getirdiniz beni :lepi:
tekar yazayım buraya girememim sebebi netimiz yoktu internet kafeye girip yazmak istedim ama oğlanla girmek istemedim zaten pc canavarı daha 3 yaşında onu internet kafeye alıştırmak istemedim mazallah bir farkederse orayı delikafadulden
dİkkat duyuruuuuu:::::
BugÜn yarın sabaha kadar.bİr hafta boyunce ne yedİnİz ,ne İÇtİnİz de kİlo veremedİnİz bunları herkes yazsın.yapılan egzersİzlerde dahİl tabİİ. Bu yazıyı okuyan herkes 1 haftadır ne yaptıĞını yazsın.yazmayan bİldİrmeyen.,davul gİbİ ŞİŞİp 15 kİlo alsın İnŞallah.hadİ bakalım sıkıysa yazmayın.kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Şenizcanım sağol eminim başarıcam :Saruboceq:sen bu azimle basarirsin yine nukeray kim tutar seni heyttttttttt
sende hoş geldincanım hoşgeldinŞeniz
renk katmışsın sayfaya
sen bu azimle basarirsin yine nukeray kim tutar seni heyttttttttt
güle güle git gel canımkizlar ben yarin anneme gitcem yine pazar aksama kadar yokum haberiniz olsun....
güle güle git gel canım
bende anneciğimi çok özledimmmm
kilo falan almadan gel ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?