Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay herkes mukemmel kilo vermis kizlar hepinizi tebrik ediyorum
Peki sende verdin mi ben gelemedim cuma günü ya makyaja gittim ama kilo verdim az da olsa 59.6 ydim cuma gunu 59.9 dum gecen hafta ne cok vermisim ama reglim 9 gün gecikti daha bugun oldum simdi daha cok gidecek eminim

Peki sende verdin mi ben gelemedim cuma günü ya makyaja gittim ama kilo verdim az da olsa 59.6 ydim cuma gunu 59.9 dum gecen hafta ne cok vermisim ama reglim 9 gün gecikti daha bugun oldum simdi daha cok gidecek eminim
Bnm tartimin pili yok paramda yok alamiyom
Ahh biz zamaninda ne kilolar verdik de kimse hatırlamıyo pro oldun he
Yeeaaahhhh ben artik proyum pro herşeyi görüyorum

Bnm tartimin pili yok paramda yok alamiyom

Yeeaaahhhh ben artik proyum pro herşeyi görüyorum
Gozum üstünüzde diyosun yani ben tursumu kurdum kışlığımı hazırladim dünde iş vardi ona gittim artik makyaj falan gelmez kışlık işim de bitti artik diyete asılıp haftada 300 400 gr degil 1 kilo vermem lazim 4 kilocuk vercem yaaaaaa veriyim artik tahmini kaçsındir

Makyaj ucretlrin ne alemde eve katkin oluyo mu esinn razi dimi artik vala bnde vereym 2 kil fl dugune dr diye ugrasiyom

Kizlarrr merhabalarr galiba ben bir sure ara vermek zorunda kalacagimm. Cunku hamileyimm bugun testleri yaptim zaten istiyordum. Allah nasip ederse bebis bekliyorum
Allah hayirli ve saglikli evlat versin insallah canim cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…