- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.441
Gozun aydin canim saglikla al kucaginaKizlarrr merhabalarr galiba ben bir sure ara vermek zorunda kalacagimm. Cunku hamileyimmbugun testleri yaptim zaten istiyordum. Allah nasip ederse bebis bekliyorum
Bende aldım hemde bayaBende iyiyim biraz kilo aldim dasimdi veriyorum bakalim
Yaa yine mi gitti eşin Allah kavuştursunBeraber olunca her yer guzel gekir insanaiyiyim bndee esim yine yurt disina gitti takılıyoruz bartuyla ❤
aynen yaaa 3 tane nota vsrnasil olck yine mi ceza alcaz
vaaaayyybuyurun ben kürkçü dukkani
yeeaaaahhhh bende artik proyuuummm
Sagol kuzuuumm sonundaaa
Sen yoktun ne zamandır hiçç gelmiyodun bende artık bıraktın gelmezsin sanmıştımbeni unuttun ha oysaki ben gelir gelmez seni sormuştum
Aynen öyle olmuştu umudu kesmistimCinkilim sen yohtunnn umudu kesmis senden
Ay cok sevindiiiimmmmmKizlarrr merhabalarr galiba ben bir sure ara vermek zorunda kalacagimm. Cunku hamileyimmbugun testleri yaptim zaten istiyordum. Allah nasip ederse bebis bekliyorum
Sahol kuzum amiinn yaza burda insallahYaa yine mi gitti eşin Allah kavuştursun
Bir coookk gideeenn memnun degil kiiii yerindeeennn patir patir dokuluyosunuzSen yoktun ne zamandır hiçç gelmiyodun bende artık bıraktın gelmezsin sanmıştım
Aynen öyle olmuştu umudu kesmistim
Allah hayırla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlarrr merhabalarr galiba ben bir sure ara vermek zorunda kalacagimm. Cunku hamileyimmbugun testleri yaptim zaten istiyordum. Allah nasip ederse bebis bekliyorum
Hayırlı olsun kaptan, kırmızılar yakışmışAyyyyy cildiriyorum su ançok teşekkür ederim
İnsallah kuzumSahol kuzum amiinn yaza burda insallah
Bir coookk gideeenn memnun degil kiiii yerindeeennn patir patir dokuluyosunuz
Sagol kuzum sonundaHayırlı olsun kaptan, kırmızılar yakışmış
Kabul ederim ama once kilonu söyleİnsallah kuzum
ben geldim valla artık burdayım kabul ederseniz
Sabah güncel söylerim garanti 75 vardırSagol kuzum sonunda
Kabul ederim ama once kilonu söyle
hoş geldin poncik nasılsınSabah güncel söylerim garanti 75 vardır
Allah hayirli ve saglikli evlat versin insallah canim cok sevindim❤
gözün aydın canım ..
sağlıkla kucağına al
Gozun aydin canim saglikla al kucagina
Ay cok sevindiiiimmmmmtm kuzum bu hafta izine ayiraym seni hemencik
Cok tesekkur ederim kizlar. Rabbim her isteyene versin. Bu arada Buraya 67.5 ile baslamistim 4.5 kilo gitti sayenizdeAllah hayırla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah tamamına erdirsin canım. Çok sevindim :)Kizlarrr merhabalarr galiba ben bir sure ara vermek zorunda kalacagimm. Cunku hamileyimmbugun testleri yaptim zaten istiyordum. Allah nasip ederse bebis bekliyorum
Hey masallahhhhhSabah güncel söylerim garanti 75 vardır
Tm kuzum sen sinavina çalış yetr bekleriz biznaptınız kızlar .
1 hafta sonra buranın tozunu attıracam bu hafta da beni idare edin çok zorlanıyorum gecem gündüzüm karıştı
Cok tesekkur ederim kizlar. Rabbim her isteyene versin. Bu arada Buraya 67.5 ile baslamistim 4.5 kilo gitti sayenizdeonun icin de ayrica tesekkur ederim
Hoşbuldum İyiyim sen naıslsınhoş geldin poncik nasılsın
Güncel bildiriyorum 75,7 bugün niyetliyim akşam geç yedim birazda onun etkisiyleHey masallahhhhh
Tm kuzum sen sinavina çalış yetr bekleriz biz
❤❤ Dogumdn sonra bekleriz yine
Allah beterinden korusun ne diyeymGüncel bildiriyorum 75,7 bugün niyetliyim akşam geç yedim birazda onun etkisiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?