- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.757
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.861
Geçmiş olsun canım. Başüstü ağrı kesici iç uyusukluğu geçince baslıyor ağırmayaAyyy kizlar dişimi cektirdim sonunda ama acayip cnm yaniyo su ankirildi cekrrken cerrahi müdahale yaptılar baya ugrasti doktor
Çok geçmiş olsun.Ayyy kizlar dişimi cektirdim sonunda ama acayip cnm yaniyo su ankirildi cekrrken cerrahi müdahale yaptılar baya ugrasti doktor
Geçmiş olsun canım. Başüstü ağrı kesici iç uyusukluğu geçince baslıyor ağırmaya
Sagolun kizlar simdilik hala uyusuk işin kötüsü karnımda aciktiÇok geçmiş olsun.
Hadi ya tüh geçmiş olsun diş ağrısı da bı başka gerckten tez zamanda iyilesir inşallahAyyy kizlar dişimi cektirdim sonunda ama acayip cnm yaniyo su ankirildi cekrrken cerrahi müdahale yaptılar baya ugrasti doktor
Geçmiş olsun canım diş işi belirsiz ya ya sana da kötü denk gelmişAyyy kizlar dişimi cektirdim sonunda ama acayip cnm yaniyo su ankirildi cekrrken cerrahi müdahale yaptılar baya ugrasti doktor
Spor salonuna mı gideceksiniz yoksa evde kendiniz mi yapacaksınız? Ben de pilatese gitmeye niyetlendim bir ara ama kaldı. Hoş daha önce hiç pilates de yapmadım daKızlar nasılsınız iyi misiniz ben iş çocuk o kadar yoruluyorum ki bide diyet işi vst spora baslicam bayramdan sonra bakalım inşallah daha çok gider
Hadi ya tüh geçmiş olsun diş ağrısı da bı başka gerckten tez zamanda iyilesir inşallah
Sagolun kizlar yirmilik disti cok zorluyodu agrisi fln bi iki gun acir en azindn temelli kurtuldum çok şükürGeçmiş olsun canım diş işi belirsiz ya ya sana da kötü denk gelmiş
Ouuvvv yuruyus cok iyi bende baslamistm sözde hastaliktn kafami kaldıramadımMerhabalar bugun ki menu
Sabah
sutlu gevrek
Oglen
ton balığı
Kahve
Aksam
Azicik makarna
2lt su ve 2 saat yuruyus
Aa yesil mercimek guzeldiiirrr biz ailece cok severizMerhaba ben varım
Ben bugün regl olabildim de biraz sancılıyım bugün. Bunu bahane ederek dışarıdan yemek yemeyi çok istedim ama şükür biraz toparlayıp bu istekten vazgeçtim.
Dünkü yediklerimi yazmadım da bir önceki günlerden pek bi farkı yoktu, sonunda o yoğurtlu çorbayı bitirebildimbugün de yeşil mercimek yemeği yapıyorum bakalım ilk defa yiyeceğim umarım sevebilirim tadını.
Yeşil mercimeği salatalarda seviyorum haşlayıp içine ekliyordum, güzel oluyordu. Yemeğini ilk kez deniyorum.Aa yesil mercimek guzeldiiirrr biz ailece cok severizvalla bnmde cnm ne zmndir lahmacun cekiyo ama tutuyorum kendimi
Bende normalde cok severim calisirkn fln 2 gunde bir disardan yerdik oyle yemk fln da degil pide lahmacun dürüm flnYeşil mercimeği salatalarda seviyorum haşlayıp içine ekliyordum, güzel oluyordu. Yemeğini ilk kez deniyorum.
Maalesef ben dışarıdan yemeyi çok seven biriyim ama ben de tutuyorum kendimi. İnşaallah karşılığını alabilirim sabrımın. Tabi önümde bayağı uzun bir yol var da. Hayırlısı bakalım.
En iyisini yapıyorsunuz. Benim kızım da artık yemeklerden yiyor, ben de artık eskisine göre daha fazla evde yemek yapıyorum. Okul açıkken öğle arasında tıpkı sizin gibi hep dışardan yerdik.Bende normalde cok severim calisirkn fln 2 gunde bir disardan yerdik oyle yemk fln da degil pide lahmacun dürüm flnama uzun zmndir yemiyorum evde cocuk olunca yemek yapmak sart oluyo e yemek varken de disardn soylemiyoruz
Ayneennn saglikli seylr degil çünkü sebze yemegi gibisi vsr miEn iyisini yapıyorsunuz. Benim kızım da artık yemeklerden yiyor, ben de artık eskisine göre daha fazla evde yemek yapıyorum. Okul açıkken öğle arasında tıpkı sizin gibi hep dışardan yerdik.Zaten bu dışarıdan yemeler kilo aldırıyor hep.
kuzum naptın geçmiş olsun nasıl oldu dişin .Ayneennn saglikli seylr degil çünkü sebze yemegi gibisi vsr mi ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?