- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.141
Aslında kabak detoksu yapmayı düşünüyordum ama diyetisyen listesine uymuyor ondan mı istesem detoks listesi acabaBı iki günlük detoks mu yapsan kuzum
Olma olma beni bı görsen kaç gündür nasıl yiyomAyy mezun olsammi devammi etsem bilemiyorum ama sıkıntıdan yemek istiyorum sürekli
İste bakalm belki verir vermezse de artık vardır bı bildiği dicezAslında kabak detoksu yapmayı düşünüyordum ama diyetisyen listesine uymuyor ondan mı istesem detoks listesi acaba
Bende ondan korkuyorum cuma günü tartidan sonra bı cozutuyorum hafta sonu sonra tartı aklıma gelince otomatik iştahım da kesiliyorOlma olma beni bı görsen kaç gündür nasıl yiyom
İste bakalm belki verir vermezse de artık vardır bı bildiği dicez
Valla nasi rahatlama geliyo bı bilsenBende ondan korkuyorum cuma günü tartidan sonra bı cozutuyorum hafta sonu sonra tartı aklıma gelince otomatik iştahım da kesiliyorondan 100-200 gram gidiyor işte
Ama ben sana demiştimValla nasi rahatlama geliyo bı bilsenkeşke 52 fln olsaydım diyom ben simdi
Canım giremiyorum pek inan gelemeye çalışacam inşGörüyorum da pek gelmez oldun
M mochachocolate CNm bu sen kaldın
Saol canım teşekkür ederim evet kendi bölümüm muhasebecinin yanında başladık bakalım bakalım şimdilik alışmaya çalışıyorum hayırlısı artıkCanım hayırlı olsun çok sevindim senin adına
Kendi bölümünmü?
Ne olarak başladın?
Ooo süpersin canımKilo bildirimi gecen haftaki 56.7
Bu hafta 54.8
Fark 1.9
Yüzde 3.35 kızlar gecen hafta bildirimde bulanamadım farklı hesaplanıyorsa bilmiyorum kaldıgım yerden farkı aldım bugün giremezsem rica etsem düzelte bilirmisin
Günaydın canım tebrikler eksi eksidir bence azda olsaGünaydın kizlar nasılsınız?
Bu hafta iyi iş çıkaramadım. Haftasonu biraz kaçamak yaptım. Dünde patron şirkete Magnum ısmarladı.Dayanamadım yedim.Kilo kaybim 300gr. Bugun adet oldum umarım haftaya daha güzel veririm. Herkese mutlu haftalar.
(61.8/61.5/0.3/0.49%)
Adet olunca artı çıkma oluyo daha fazla vermissindir normaldeGünaydın kizlar nasılsınız?
Bu hafta iyi iş çıkaramadım. Haftasonu biraz kaçamak yaptım. Dünde patron şirkete Magnum ısmarladı.Dayanamadım yedim.Kilo kaybim 300gr. Bugun adet oldum umarım haftaya daha güzel veririm. Herkese mutlu haftalar.
(61.8/61.5/0.3/0.49%)
Geçen haftaki kilon üzerinden canmGünaydınlar herkese, hesaplamaya ilk kilo üzerindenmş yapıyoruz, yoksa en son kilo üzerinden mi?
Hepi topu beş kişi kalmışız ya hoş lulu ile mocha kaçı hedefliyorsunuz ne güzel kilonuz. yakındır belki sizinde mezuniyet**14.TAKİM 678.Etap***
Luluuu94 (52.4///%)sabit
mochachocolate(56.7///%)bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
Caroline84 (87.2///%)
Pamukprncess(62.3///%)
zuzuzuzu 1234 (75.6///%)
14.takim ortalaması:%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?