- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #336.601
geçmis olsun canımKaptanım kusura bakmayın ben biraz rahatsızdım. İnanın tartılamadım
Tamam canimZipzip- kaptanım sabit yazıp paylasıyorum ben o zaman listeyi
Bende nerdeyse unutuyordum pazar alışverişi falan malum eve kapanicaz yine son anda aklıma geldi geç kalmadan bildireyim dedimEvet canım bende girip son msjlarına bakmıştım aynen öyle kaç gündür hiç yoko pek sık girmiyor zaten yoğun oluyor sanırım çok aktif diil ama cumaları giriyordu ve arada da gece filan girip menülerini vs. Hep bildiriyordu ama bugün karantina öncesi koşuşturması filan ile unutmuş olabilir 1saat içinde gelir inşlh.
Geçmiş olsun canımKaptanım kusura bakmayın ben biraz rahatsızdım. İnanın tartılamadım
Tamam canım zaten haftaya bende ayrılınca izne ayrılacaklar bitmiş oluyor diye biliyorum kuzum sen ayrılmaz isen başka ayrılacak yok zaten diğer kızlar gayet iyi gidiyor canım bayram sonrası daha da iyi giderlerTm kuzu haftaya da sen ayrıl izine her hafta 1 kişi demiştik zaten
Ben listeyi hazırlayıp paylaşayım eve geldim yemeğe giriscem sonra kalır fln Caroline gelirse size denk gelirse listeyi duzenlersiniz kizlar
Canım haftaya veremezsem olurda artı gelirsem falan diyeCanım 52.6 isen öyle yazsa idin . neden 52.8 yazdın ki?
Ayy bugün apartmanı yıkadık temizledik bahçeyi fln düzenledik ugrayamadim hixKızlar nerdesiniz
Kolay gelsin canımAyy bugün apartmanı yıkadık temizledik bahçeyi fln düzenledik ugrayamadim hix
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınKaptanım kusura bakmayın ben biraz rahatsızdım. İnanın tartılamadım
Saol canım sanada hayırlı bayramlar bizde yaptık bakalım yarın bir dilim yerim artıkSelam kızlar. Bayramınız mübarek olsun şimdiden. Annem tutturdu baklava yapalım diyesonra da temizlik. Sizde durumlar nasıl?
Dünkü menüyü paylaşırım dün unutmuşum
Selam lulu bu aralar pek vakit olmuyor yazamıyorum sen napıyon nasılsın canımKızlar nerdesiniz
İyiyim bende canım ya stresle baş etmeye çalışıyorum bu aralar özlem iyice bastırıyor öğlenden akşama kadar basim zonkladi nurtopu gibi migrenimiz olmasa iyiSelam lulu bu aralar pek vakit olmuyor yazamıyorum sen napıyon nasılsın canım
Ah canım inş kısa sürede kavuşursun sabret canım bir girdimi gitmiyor baş ağrısıda berbat bişey migren değildir inşİyiyim bende canım ya stresle baş etmeye çalışıyorum bu aralar özlem iyice bastırıyor öğlenden akşama kadar basim zonkladi nurtopu gibi migrenimiz olmasa iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?