- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #336.421
Bende çok sevindim resmen evde özgürüm
Aynen darısı başımıza diyorumDarısı bize inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok sevindim resmen evde özgürüm
Aynen darısı başımıza diyorumDarısı bize inşallah
Sorma ya normalde çok terlemeyen ben demin spor yapayım dedim aman Allahım hertarafim sırılsıklamAy bu ne sıcak oturduğum yerde yağların eriyo
Bende spora baslicam Ramazan bitsin de hem yürüyüş hem evde spor yapcam yata yata sisiuoz kilo gidiyo ama nerden belli değilSorma ya normalde çok terlemeyen ben demin spor yapayım dedim aman Allahım hertarafim sırılsıklam
Kızlar bu arada benim göğüsler baya küçüldü kilo verdigimdenmi yoksa emzirmeyi bıraktım diyemi ama 1 sene oldu birakalida
Hatırlamıyorum ama bu kadar küçük değildiBende spora baslicam Ramazan bitsin de hem yürüyüş hem evde spor yapcam yata yata sisiuoz kilo gidiyo ama nerden belli değil
Önceden bu kilardayken nasılsın kuzu
Valla dışarısı yanıyor balkonda 2 dakika duramadım bugün🌡☀Ay bu ne sıcak oturduğum yerde yağların eriyo
Oooo çok iyiiii ben bu ara demiyorum hiç bı ara nikah elbisemi denicem 54e ineyimdeHatırlamıyorum ama bu kadar küçük değildi
Basla canım spor çok fark ediyor 49 kiloyken girdiğim bütün elbiselere girdim bugun denedim hepsini 53 kiloda
Ayniii bende yerlerde surundum bı ara banyoya girdim artık dayanamayipValla dışarısı yanıyor balkonda 2 dakika duramadım bugün🌡☀
Tabi canım hosgeldin tanıt kendinislmlar yer var mı aranızda kızlar..?
beste ben 57 kilodayım yaklaşık 10 kilo verme niyetim var. Şimdiden söylym lütfen kilon çok iyi neden veriyorsun gibi eleştirilerde bulunmayın çünkü standart kilom 43 zaten..! kas oranım düşük beslenme kontrolü yaparken bir de spor yapacağım tabi ilk bir kaç gün diyet sonrasında spor eklemeyi planlıyorum . Pilates yapma squat çalışma ve tibet yapma niyetindeym umarım gerçekleştirirm. bu arada 30 yaşndaym klübü çok sevyrum ara ara gelip gitsem de daimi okuyucuyum aranzda olmak çok güzel herkese selam ve sevgilerimle :))) hoşbuldumm.P .* <3<3<3<3Oooo çok iyiiii ben bu ara demiyorum hiç bı ara nikah elbisemi denicem 54e ineyimde
Ayniii bende yerlerde surundum bı ara banyoya girdim artık dayanamayip
Tabi canım hosgeldin tanıt kendini
Hoşgeldin canım aramızabeste ben 57 kilodayım yaklaşık 10 kilo verme niyetim var. Şimdiden söylym lütfen kilon çok iyi neden veriyorsun gibi eleştirilerde bulunmayın çünkü standart kilom 43 zaten..! kas oranım düşük beslenme kontrolü yaparken bir de spor yapacağım tabi ilk bir kaç gün diyet sonrasında spor eklemeyi planlıyorum . Pilates yapma squat çalışma ve tibet yapma niyetindeym umarım gerçekleştirirm. bu arada 30 yaşndaym klübü çok sevyrum ara ara gelip gitsem de daimi okuyucuyum aranzda olmak çok güzel herkese selam ve sevgilerimle :))) hoşbuldumm.P .* <3<3<3<3
teşekkür ederim hoş buldum .)) boyun 68 şekerimHoşgeldin canım aramıza
Boyun kaç
Ooovvv baya iyiymiş ben 155 falanmi dediydim neden zayıflamak istiyorsun ki ölçülerin nasıl onlardanmi memnun değilsinteşekkür ederim hoş buldum .)) boyun 68 şekerim
Hoşgeldin canım insalah bol bol kilolar verirsinslmlar yer var mı aranızda kızlar..?
Merhaba hoşgeldin canımslmlar yer var mı aranızda kızlar..?
bu konuda çok fazla konuşmak istemiyorum ve eleştiri de kabul etmiyorum okudysan farketmişsndir tavrımı .ddOoovvv baya iyiymiş ben 155 falanmi dediydim neden zayıflamak istiyorsun ki ölçülerin nasıl onlardanmi memnun değilsin
Canm benmmm çok teşekkür ederim inşallahHoşgeldin canım insalah bol bol kilolar verirsin
Dondurmanın tarifini istiyorum coook güzel duruyor afiyet bal şeker olsunEki Görüntüle 2636552
Sahur
Tavada tereyağıyla haşlanmış yumurta biraz sucuk kızarttım
Zeytin peynir tereyağ
Domates tereyağ
Ceviz
Çilek elma
Eki Görüntüle 2636584
İftar
6 kaşık nohutlu bulgur pilavı
Haşlanmış tavuk
Salata
2 kaşık yoğurt
Ayran
Eki Görüntüle 2636576
Ev yapımı dondurma
1 kaşık hurmalı dondurma(doğal sahlep hurma sütle yaptım )
1.5 Çilek limon sütlü dondurma
Saol canım gel beraber olsunDondurmanın tarifini istiyorum coook güzel duruyor afiyet bal şeker olsun
Coook teşekkür ederimSaol canım gel beraber olsun
8-10 adet dondurulmuş çilek
2 yemek kaşığı süt
2 -3 damla limon
tatlandırmak istersen bal katabilirsin ben katmadım
Çilek sütü robottan geçirdim kaba alıp düzleyip dolaba attım 1 saat sonra alıp tekrar karıştırıp dolaba attım ara sıra karıştırarak kıvamına kontrol ettim buz tutmasın diye yaklaşık 3-4 saatte hazır canım buna ek muz çok yakışıyor ya da istedigin bir meyvede olabilir önemli olan homojen bir hale gelene kadar karıştırmak diğeri karatay usülü canım o daha zahmetli pişirmesi etmesi bunu yapsan daha pratik