• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay bu ne sıcak oturduğum yerde yağların eriyo 😂
Sorma ya normalde çok terlemeyen ben demin spor yapayım dedim aman Allahım hertarafim sırılsıklam 😂
Kızlar bu arada benim göğüsler baya küçüldü kilo verdigimdenmi yoksa emzirmeyi bıraktım diyemi ama 1 sene oldu birakalida

Sorma ya normalde çok terlemeyen ben demin spor yapayım dedim aman Allahım hertarafim sırılsıklam 😂
Kızlar bu arada benim göğüsler baya küçüldü kilo verdigimdenmi yoksa emzirmeyi bıraktım diyemi ama 1 sene oldu birakalida
Bende spora baslicam 🙄 Ramazan bitsin de hem yürüyüş hem evde spor yapcam yata yata sisiuoz kilo gidiyo ama nerden belli değil
Önceden bu kilardayken nasılsın kuzu

Bende spora baslicam 🙄 Ramazan bitsin de hem yürüyüş hem evde spor yapcam yata yata sisiuoz kilo gidiyo ama nerden belli değil
Önceden bu kilardayken nasılsın kuzu
Hatırlamıyorum ama bu kadar küçük değildi
Basla canım spor çok fark ediyor 49 kiloyken girdiğim bütün elbiselere girdim bugun denedim hepsini 53 kiloda

Hatırlamıyorum ama bu kadar küçük değildi
Basla canım spor çok fark ediyor 49 kiloyken girdiğim bütün elbiselere girdim bugun denedim hepsini 53 kiloda
Oooo çok iyiiii ben bu ara demiyorum hiç bı ara nikah elbisemi denicem 54e ineyimde
Valla dışarısı yanıyor balkonda 2 dakika duramadım bugün🌡☀🔥
Ayniii bende yerlerde surundum 😂 bı ara banyoya girdim artık dayanamayip
slmlar yer var mı aranızda kızlar..?
Tabi canım hosgeldin tanıt kendini

Oooo çok iyiiii ben bu ara demiyorum hiç bı ara nikah elbisemi denicem 54e ineyimde

Ayniii bende yerlerde surundum 😂 bı ara banyoya girdim artık dayanamayip

Tabi canım hosgeldin tanıt kendini
beste ben 57 kilodayım yaklaşık 10 kilo verme niyetim var. Şimdiden söylym lütfen kilon çok iyi neden veriyorsun gibi eleştirilerde bulunmayın çünkü standart kilom 43 zaten..! kas oranım düşük beslenme kontrolü yaparken bir de spor yapacağım tabi ilk bir kaç gün diyet sonrasında spor eklemeyi planlıyorum . Pilates yapma squat çalışma ve tibet yapma niyetindeym umarım gerçekleştirirm. bu arada 30 yaşndaym klübü çok sevyrum ara ara gelip gitsem de daimi okuyucuyum aranzda olmak çok güzel herkese selam ve sevgilerimle :))) hoşbuldumm.P .* <3<3<3<3

beste ben 57 kilodayım yaklaşık 10 kilo verme niyetim var. Şimdiden söylym lütfen kilon çok iyi neden veriyorsun gibi eleştirilerde bulunmayın çünkü standart kilom 43 zaten..! kas oranım düşük beslenme kontrolü yaparken bir de spor yapacağım tabi ilk bir kaç gün diyet sonrasında spor eklemeyi planlıyorum . Pilates yapma squat çalışma ve tibet yapma niyetindeym umarım gerçekleştirirm. bu arada 30 yaşndaym klübü çok sevyrum ara ara gelip gitsem de daimi okuyucuyum aranzda olmak çok güzel herkese selam ve sevgilerimle :))) hoşbuldumm.P .* <3<3<3<3
Hoşgeldin canım aramıza
Boyun kaç

IMG-20200517-WA0038.jpeg
bu akşam da spor tamam çok şükür 😍😍 bu arada regl oldum bı hafta daha beklemeyemedi malesef 🙄🙄 menümü yazayım
Sahur tarhana çorba bı tsne biber dolması
İftar da
Kavurmalı tost zeytin peynir çay domates salatalik dişim hala ağrıyor o yüzden çok su yine icimedim 🤦🤦

20200517_033740.jpg

Sahur
Tavada tereyağıyla haşlanmış yumurta biraz sucuk kızarttım
Zeytin peynir tereyağ
Domates tereyağ
Ceviz
Çilek elma
20200517_201203.jpg

İftar
6 kaşık nohutlu bulgur pilavı
Haşlanmış tavuk
Salata
2 kaşık yoğurt
Ayran
20200517_214323.jpg

Ev yapımı dondurma
1 kaşık hurmalı dondurma(doğal sahlep hurma sütle yaptım )
1.5 Çilek limon sütlü dondurma

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2636552
Sahur
Tavada tereyağıyla haşlanmış yumurta biraz sucuk kızarttım
Zeytin peynir tereyağ
Domates tereyağ
Ceviz
Çilek elma
Eki Görüntüle 2636584
İftar
6 kaşık nohutlu bulgur pilavı
Haşlanmış tavuk
Salata
2 kaşık yoğurt
Ayran
Eki Görüntüle 2636576
Ev yapımı dondurma
1 kaşık hurmalı dondurma(doğal sahlep hurma sütle yaptım )
1.5 Çilek limon sütlü dondurma
Dondurmanın tarifini istiyorum coook güzel duruyor 😍😍😍 afiyet bal şeker olsun

Dondurmanın tarifini istiyorum coook güzel duruyor 😍😍😍 afiyet bal şeker olsun
Saol canım gel beraber olsun 🍨
8-10 adet dondurulmuş çilek
2 yemek kaşığı süt
2 -3 damla limon
tatlandırmak istersen bal katabilirsin ben katmadım
Çilek sütü robottan geçirdim kaba alıp düzleyip dolaba attım 1 saat sonra alıp tekrar karıştırıp dolaba attım ara sıra karıştırarak kıvamına kontrol ettim buz tutmasın diye yaklaşık 3-4 saatte hazır canım buna ek muz çok yakışıyor ya da istedigin bir meyvede olabilir önemli olan homojen bir hale gelene kadar karıştırmak diğeri karatay usülü canım o daha zahmetli pişirmesi etmesi bunu yapsan daha pratik 😘

Saol canım gel beraber olsun 🍨
8-10 adet dondurulmuş çilek
2 yemek kaşığı süt
2 -3 damla limon
tatlandırmak istersen bal katabilirsin ben katmadım
Çilek sütü robottan geçirdim kaba alıp düzleyip dolaba attım 1 saat sonra alıp tekrar karıştırıp dolaba attım ara sıra karıştırarak kıvamına kontrol ettim buz tutmasın diye yaklaşık 3-4 saatte hazır canım buna ek muz çok yakışıyor ya da istedigin bir meyvede olabilir önemli olan homojen bir hale gelene kadar karıştırmak diğeri karatay usülü canım o daha zahmetli pişirmesi etmesi bunu yapsan daha pratik 😘
Coook teşekkür ederim 😍😍😍

Back