• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzum tekrar teşekkürler ben takımdan bı arkadaşa rica edicem cuma günleri ben paylasamazsam listeyi paylaşsın senide görüyoruz sürekli
Sorun degil canim zaten ramazandan sonra bildirimlerde daha erken olacağı icin sende sıkıntı yaşamazsın ayrica kardes takimiz her zaman yardimci olurum :KK19: :KK200:

Sabah haşlanmış yumurta peynir kk domates salatalık yeşillik bir dilim ekmek
Ara kayısı iki tane
Öğlen kabak çorbası bir dilim ekmek
Ara portakal
Akşam yulaf yoğurt avuç içi kuruyemiş
Spor 30 dk pump su 2 lt

IMG-20200516-WA0035.jpeg
kizlar spor tamam
Menüm
Sahur da menemen çay zeytin peynir galeta
İftar da ayran çorba bı tsne dolmalık biber şu çok icemedim dişin ağrıyor emzirdigim için mi ne bilmiyorum dişim sgri başladı git gide artıyor ramazan bitsin diye bekleyecektim ama bu gidişle olmayacak gibi ya yakın zaman da gitmek lazım

Gerçekten insan oh be diyo yaz sonu yine yurt dışı işi varmış sanırım oraya da giderse 💃💃😂
Neredeymis ki 🙂
İnsan uzun süre ayrı kalacağını düşününce korkmuyor üzülmüyor değil ama bazen en iyisi bu oluyor biz ayrı kalmamak için çok uğraştık ama olmuyor işte

Neredeymis ki 🙂
İnsan uzun süre ayrı kalacağını düşününce korkmuyor üzülmüyor değil ama bazen en iyisi bu oluyor biz ayrı kalmamak için çok uğraştık ama olmuyor işte
Afrika bu sefer 😁 valla kuzum geçim derdi işte yoksa kimse istemez alışıyorsun ama bı sure sonra çocuklarımızda var çok şükür zor olmuyo yani bnm önceki gidişinde Bartu küçüktü o yüzden biraz zorlanmistim

Afrika bu sefer 😁 valla kuzum geçim derdi işte yoksa kimse istemez alışıyorsun ama bı sure sonra çocuklarımızda var çok şükür zor olmuyo yani bnm önceki gidişinde Bartu küçüktü o yüzden biraz zorlanmistim
Öyle canım benimde Hamza küçükken Arabistan'da iş çıktı orayada aile gidemiyormus ben istememiştim şimdi de bulunmuyor pek iş inşallah en hayırlı zamanda enn enn hayırlısı çıkar inşallah

Öyle canım benimde Hamza küçükken Arabistan'da iş çıktı orayada aile gidemiyormus ben istememiştim şimdi de bulunmuyor pek iş inşallah en hayırlı zamanda enn enn hayırlısı çıkar inşallah
Amin canım amiinnn bırak gitsin zaten genelde şantiye işi oluyo öyle çıkıp gezemiyolar onlara para da verilmiyo sadece harçlık gerisi Türkiye'ye yatiyo para en azından birikim yaparsiniz bende git dedm aam önce burdan tasincZ yoksa olmaz dedm tm dedi 😁

Amin canım amiinnn bırak gitsin zaten genelde şantiye işi oluyo öyle çıkıp gezemiyolar onlara para da verilmiyo sadece harçlık gerisi Türkiye'ye yatiyo para en azından birikim yaparsiniz bende git dedm aam önce burdan tasincZ yoksa olmaz dedm tm dedi 😁
İşte bende burada bu şartlarda yalnız kalmaktan korkuyorum eşimin hatrına zor katlaniyorum ailemin yanına giderim bı sure ama nereye kadar durabilirim oradada işte orası var dönüp dolaşıp yine burada yalnız kalmak çok korkutuyor gözümü gitsem bı goz odada yalnız otursam bu kadar zor gelmez inan

İşte bende burada bu şartlarda yalnız kalmaktan korkuyorum eşimin hatrına zor katlaniyorum ailemin yanına giderim bı sure ama nereye kadar durabilirim oradada işte orası var dönüp dolaşıp yine burada yalnız kalmak çok korkutuyor gözümü gitsem bı goz odada yalnız otursam bu kadar zor gelmez inan
İnşallah seninde gidebilcen. Bı iş bulur o zmn bnde tek kalmak istemiyodum ailesiyle yüz göz olmamak için ama baya iyi idare eettm bence en azından kavga etmeden 😂

Back