- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #336.401
Sorun degil canim zaten ramazandan sonra bildirimlerde daha erken olacağı icin sende sıkıntı yaşamazsın ayrica kardes takimiz her zaman yardimci olurumKuzum tekrar teşekkürler ben takımdan bı arkadaşa rica edicem cuma günleri ben paylasamazsam listeyi paylaşsın senide görüyoruz sürekli
Sorun degil canim zaten ramazandan sonra bildirimlerde daha erken olacağı icin sende sıkıntı yaşamazsın ayrica kardes takimiz her zaman yardimci olurum
Gözün aydın canım çok sevindimKizlar bugün eşim işe başladıartık rahatım özgürüm mutluyum artık daha çok burdayim
Bende çok sevindimGözün aydın canım çok sevindim
Darısı bize inşallahBende çok sevindimresmen evde özgürüm
Gerçekten insan oh be diyo yaz sonu yine yurt dışı işi varmış sanırım oraya da giderseDarısı bize inşallah
Neredeymis kiGerçekten insan oh be diyo yaz sonu yine yurt dışı işi varmış sanırım oraya da giderse
Afrika bu seferNeredeymis ki
İnsan uzun süre ayrı kalacağını düşününce korkmuyor üzülmüyor değil ama bazen en iyisi bu oluyor biz ayrı kalmamak için çok uğraştık ama olmuyor işte
Öyle canım benimde Hamza küçükken Arabistan'da iş çıktı orayada aile gidemiyormus ben istememiştim şimdi de bulunmuyor pek iş inşallah en hayırlı zamanda enn enn hayırlısı çıkar inşallahAfrika bu sefervalla kuzum geçim derdi işte yoksa kimse istemez alışıyorsun ama bı sure sonra çocuklarımızda var çok şükür zor olmuyo yani bnm önceki gidişinde Bartu küçüktü o yüzden biraz zorlanmistim
Amin canım amiinnn bırak gitsin zaten genelde şantiye işi oluyo öyle çıkıp gezemiyolar onlara para da verilmiyo sadece harçlık gerisi Türkiye'ye yatiyo para en azından birikim yaparsiniz bende git dedm aam önce burdan tasincZ yoksa olmaz dedm tm dediÖyle canım benimde Hamza küçükken Arabistan'da iş çıktı orayada aile gidemiyormus ben istememiştim şimdi de bulunmuyor pek iş inşallah en hayırlı zamanda enn enn hayırlısı çıkar inşallah
İşte bende burada bu şartlarda yalnız kalmaktan korkuyorum eşimin hatrına zor katlaniyorum ailemin yanına giderim bı sure ama nereye kadar durabilirim oradada işte orası var dönüp dolaşıp yine burada yalnız kalmak çok korkutuyor gözümü gitsem bı goz odada yalnız otursam bu kadar zor gelmez inanAmin canım amiinnn bırak gitsin zaten genelde şantiye işi oluyo öyle çıkıp gezemiyolar onlara para da verilmiyo sadece harçlık gerisi Türkiye'ye yatiyo para en azından birikim yaparsiniz bende git dedm aam önce burdan tasincZ yoksa olmaz dedm tm dedi
İnşallah seninde gidebilcen. Bı iş bulur o zmn bnde tek kalmak istemiyodum ailesiyle yüz göz olmamak için ama baya iyi idare eettm bence en azından kavga etmedenİşte bende burada bu şartlarda yalnız kalmaktan korkuyorum eşimin hatrına zor katlaniyorum ailemin yanına giderim bı sure ama nereye kadar durabilirim oradada işte orası var dönüp dolaşıp yine burada yalnız kalmak çok korkutuyor gözümü gitsem bı goz odada yalnız otursam bu kadar zor gelmez inan
İnşallah canımİnşallah seninde gidebilcen. Bı iş bulur o zmn bnde tek kalmak istemiyodum ailesiyle yüz göz olmamak için ama baya iyi idare eettm bence en azından kavga etmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?