- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #336.381
Spor yapamadığımız için veremiyoruz canım hepimiz aynıyiz inşallah bayramdan sonra toparlarızKaptanım P Pinarbartu ve grup arkadaşlarım
Ramazan ayında ben hiç veremedim kusura bakmayın.
Şu bi haftadan sonra inşallah sporu dogru düzgün yapacam ha bu demek değilki tatlıları börekleri kızartmaları yiyorum.
İftarda çorba, biraz ana yemek, meyve
Ara çayın yanında kuru üzüm çig kuruyemiş
Sahurdan haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık ceviz
Ama şöyle bir durum var ramazandan önce gayet iyi spor yapıyordum.
Taam taam sen çıkarsın haftayaP Pinarbartu kaptanım bak şimdiden söyleyeyim haftaya yerimi kimseye vermem izine ayrilicamzaten beni daha fazla takımda görmek istemezsin etkisiz eleman gibi hissediyorum kendimi
Tebrik ederim canım***14.TAKİM 674.ETAP***
Luluuu94 (53,2///%)
Pinarbartu ( 56.4/56/0.4/%0.71)
tgb1907 (66.7/66.5/0.2/%0.30)
magickk (61.4///%) sabit
diyetlikadn (61.6/62.1/-%0.81) izine ayrılmak istiyor
fit blonde (62.5///) sabit
mochachocolate(57.2///%) sabit
Caroline84 (87.4//)
Pamukprncess(64.6/63.9/-700gr/%1.08)
zuzuzuzu 1234 (77.1/76.5/-600gr/%0.78)
14.takim not ortalaması:
Kaptanım P Pinarbartu ve grup arkadaşlarım
Şu bi haftadan sonra inşallah sporu dogru düzgün yapacam ha bu demek değilki tatlıları börekleri kızartmaları yiyorum.
Oo vermişiz bn senden beklemiyorum regl oldum diyinceKuzum sorun yok herkeste durum aynı haftaya rahatkariz inşallah kilo vermeye devam ederiz bnce ramazanı güzel idare ettik
***14.TAKİM 674.ETAP***
Luluuu94 (53,2/52.9/0.3/0.56%)
Pinarbartu ( 56.4/56/0.4/%0.71)
tgb1907 (66.7/66.5/0.2/%0.30)
magickk (61.4///%) sabit
diyetlikadn (61.6/62.1/-%0.81) izine ayrılmak istiyor
fit blonde (62.5///) sabit
mochachocolate(57.2///%) sabit
Caroline84 (87.4//) sabit
Pamukprncess(64.6/63.9/-700gr/%1.08)
zuzuzuzu 1234 (77.1/76.5/-600gr/%0.78)
14.takim not ortalaması:
Bende beklemiyordum üstelik kaç günlük kabızlıkta cabasi çaktırma ama aslında 52.7 diTaam taam sen çıkarsın haftayaama tam ramazan biterken bence izin e cikmasaydin vermeye başladık artikkk
Tebrik ederim canım
Oo vermişiz bn senden beklemiyorum regl oldum diyince
Sen zaten bu gidişle hiç beklemeden ansızın 40 kilo olacaksın canımBende beklemiyordum üstelik kaç günlük kabızlıkta cabasi çaktırma ama aslında 52.7 di
Anladım canım kuru üzüm kayısı varsa suda bekletip onuda deneyebilirsinOnu bir ara çok yaptım canım kabızlık için etkisi oldumu bilmiyorum ceviz kalmadı olunca deneyeyim limon çok işe yarıyordu hergun bir limonun suyunu içiyorum ama oda bağışıklık gibi bişey oldu herhalde tık yok
Ramazan iyi geldi çok şükür ama gidiyor bileSen zaten bu gidişle hiç beklemeden ansızın 40 kilo olacaksın canım
Var canım bakalım deneyeceğim sahurda Yulaf lapası yemiştim ise yarardı aslında normalde ama bu sefer bı tıkanıklık varAnladım canım kuru üzüm kayısı varsa suda bekletip onuda deneyebilirsin
Canım hepimiz öyleyiz nerdeyse inişli çıkışlı bir grafik çiziyozKaptanım P Pinarbartu ve grup arkadaşlarım
Ben hiç spor yapamıyorum ya ancak iftardan sonra o da uykum geliyorRamazan iyi geldi çok şükür ama gidiyor bile
İnsanın yiyip içme derdi olmayınca spora illa vakit bulunuyormuş iftardan önce hiç olmazsa 500 ip atlamaya çalışıyorum canım ve aç karnına sporada çok inanıyorum
Aynısı benimde içimden geçtiDüşünsene şu kiloyu 58 lerde falan korusak olmaz mı ya kaç aydır 61 kiloyum
Bende böyle 100, 200 hedef kiloma seneye felan anca ulasirim heralde
Sorma şimdi deli gibi uykum var ama azcik yuruyeyim dedim koridorda turluyorum 20 dk dir yeter herhalde uyuyacamBen hiç spor yapamıyorum ya ancak iftardan sonra o da uykum geliyor
Saatlerdir aç olunca yemek yedikten sonra ağırlık basıyor gerçekten bulaşık yıka iş yap derken zaten saat geçmiş oluyor yapasım gelmiyor artık ben bayramdan sonraya bıraktım napayımSorma şimdi deli gibi uykum var ama azcik yuruyeyim dedim koridorda turluyorum 20 dk dir yeter herhalde uyuyacam
Kuzum tekrar teşekkürler ben takımdan bı arkadaşa rica edicem cuma günleri ben paylasamazsam listeyi paylaşsın senide görüyoruz sürekliKizlar son 22 dakika kaldi listenizi paylaşiyorum iftar hazirligi yapacagiz bakamayabilirim
Aynen canım yemek yedikten sonra bende bişey yapmak istemiyorumSaatlerdir aç olunca yemek yedikten sonra ağırlık basıyor gerçekten bulaşık yıka iş yap derken zaten saat geçmiş oluyor yapasım gelmiyor artık ben bayramdan sonraya bıraktım napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?