- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #336.361
Neden bana hiç bir şey normal olmayacak gibi geliyorKizlaarrr verenleri tebrik ediyorum sabitleri ikaz edip kilo alanları eshefle kınıyorumşaka şaka ha gayret Ramazan'ın sonu yasaklar da kalkiyo az da olsa normale döncez sabredin
Canım ben 1 bardak içme suyuna 2 cevizi kırıp ceviz suyu yaptım bugün sahura kadar bekletip içmeyi düşünüyorum youtubeda görmüştüm bakalım bide bunuda deneyelim sende yap istersen belki işe yararYok canım daha tartilmadim akşam üstünü bekleyeceğim inşallah
Korkuyorum da 3-4 gündür sanırım WC de yok
Ay inş canımKizlaarrr verenleri tebrik ediyorum sabitleri ikaz edip kilo alanları eshefle kınıyorumşaka şaka ha gayret Ramazan'ın sonu yasaklar da kalkiyo az da olsa normale döncez sabredin
Yarın eşim işe basliyo öyle mutluyum öyle sevincliyim kiNeden bana hiç bir şey normal olmayacak gibi geliyorözellikle psikolojim bir de erkeklere bakış açım
Ooo gözün aydın canımYarın eşim işe basliyo öyle mutluyum öyle sevincliyim kiaylar sonra evde tek kalmak çok iyi gelcek
Düşünsene şu kiloyu 58 lerde falan korusak olmaz mı ya kaç aydır 61 kiloyumkesinlikle
Cok sevindim canım eşler bize kesinlikle engel hemen gitmelilerYarın eşim işe basliyo öyle mutluyum öyle sevincliyim kiaylar sonra evde tek kalmak çok iyi gelcek
Sen yine iyisin ben gram oynamıyorumBende böyle 100, 200 hedef kiloma seneye felan anca ulasirim heralde
Hı hı yiyoz yiyoz sonra su tutuyoruz diyoruzSen yine iyisin ben gram oynamıyorumama reglime az kaldı su tutuyorum belki yani inşallah
Vallahi aydı gerçekten yıldız yıldız ölü gözlerim böyleOoo gözün aydın canım
Gitttifne dua etmen lazım şu zamanlardaBende böyle 100, 200 hedef kiloma seneye felan anca ulasirim heralde
Evet yaaa güzel bii temizlik yapcam sonra rahat rahat yemeğimi yapcam oohgggCok sevindim canım eşler bize kesinlikle engel hemen gitmeliler
76.5 kilomKizlaarrr verenleri tebrik ediyorum sabitleri ikaz edip kilo alanları eshefle kınıyorumşaka şaka ha gayret Ramazan'ın sonu yasaklar da kalkiyo az da olsa normale döncez sabredin
Ödemdir o ödemHı hı yiyoz yiyoz sonra su tutuyoruz diyoruzvalla önceki haftalarda o kadar dikkat ettim yine 200 gram vermistim bu hafta yedim yine 200 verdim o zaman yemeye devamke
Onu bir ara çok yaptım canım kabızlık için etkisi oldumu bilmiyorum ceviz kalmadı olunca deneyeyim limon çok işe yarıyordu hergun bir limonun suyunu içiyorum ama oda bağışıklık gibi bişey oldu herhalde tık yokCanım ben 1 bardak içme suyuna 2 cevizi kırıp ceviz suyu yaptım bugün sahura kadar bekletip içmeyi düşünüyorum youtubeda görmüştüm bakalım bide bunuda deneyelim sende yap istersen belki işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?